اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 865 - File: showthread.php PHP 7.4.33 (Linux)
File Line Function
/showthread.php 865 errorHandler->error

امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مردی که 35 سال به دختر خود اجازه نداد حمام برود.

روزنامه‌ های کشور هندوستان خبر دادند: یك مرد هندی 7 دختر خود را به مدت 35 سال از رفتن به حمام منع كرد تا شاید طی این مدت خداوند به او پسری بدهد!

به گزارش ایران ناز به نقل از خبرگزاری فرانسه كیلاش كالو سینگ پدر این هفت دختر در مصاحبه‌ ای با روزنامه‌ هندوستان تایمز تصریح كرد: من به مدت 35 سال به دخترانم اجازه حمام رفتن و مسواك زدن را ندادم و گمان می‌ كردم كه با این روش خداوند به من فرزند پسری عطا می‌كند.

وی در ادامه افزود: من از حمام آفتاب برای شست‌ و شو استفاده می‌ كردم و دختران را نیز مجبور می‌ كردم كه از این روش استفاده كنند؛ چراكه گمان میكنم آفتاب بهتر میتواند باعث پاكیزكی و پالایش جسم و روح شود.

این مرد 63 ساله كه در خارج از روستای واراناسی زندگی می‌كند، در ادامه خاطرنشان كرد: من هر روز صبح طی این 35 سال پس از برخاستن از خواب و گرفتن حمام آفتاب روبه‌روی الهه «شیوا» می‌ نشستم و از او درخواست فرزند پسری می‌ كردم.

این در حالیست كه در گزارش روزنامه‌ هندوستان تایمز آمده است كه این مرد برای آن‌كه درخواستش از خداوند برآورده شود، در تابستان لباس‌های زمستان را می‌ پوشیده و در زیر آفتاب سوزان هندوستان می‌نشسته است. گفتنی است، همسایه‌های این مرد هندی رفتار وی را تنها به دلیل داشتن فرزند پسر اعلام كردند؛ چراكه براساس آمار های رسمی، اكثر هندی‌ ها تمایل به داشتن فرزند پسر دارند.
bethowen ...
پاسخ
 سپاس شده توسط AmItiSe ، .shakila. ، Hamidreza jefri HHH ، Amir BF ، kian. ، frozen✘girl ، Roza.rad93 ، KOH ، Armina ، gharibe ، why lie ، love 2012 ، Albert wesker ، Danger.A ، sanas ، ♥گل یخ ♥ ، white angel ، яê¥нαñê ، AyDiN.S ، Tina.t.t ، L.A.78 ، The Ginkel ، milad amirdady ، mohamad66 ، مانیا2012 ، Apathetic ، *2gether4ever* ، mohsenniceboy ، -_- kimiya ، سارا 1 ، هستی 17 ، ☣VALMMO☣ ، * AMIR* ، lady snow white ، * Exceptional girl * ، Shawty Girl ، ترنم 180 ، آرمان*** ، parya2 ، sahar_s2 ، gamander ، ICe Angele ، nina dobrev ، 65 tala ، FeRi~ ، ѕтяong
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
مردی که 35 سال به دختر خود اجازه نداد حمام برود. - LIGHT - 30-05-2012، 12:15

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Shocked خواستگاری بیش از 200 نفر از این دختر زیبا!
  ازدواج اجباری دختر 9 ساله با سگ!
  روستایی زنانه که هیچ مردی حق ورود نداردღ¸.•*` `*•.¸ ღ
  مادری که دختر 11 ساله اش را اجاره می دهد
  چشمهای خاص دختر ایلامی زیبا ( عکس)
  عروس شدن یک دختر کم سن و سال(عکس)
  دختر پشمالو معروف به دختر‌ گربه ای (عکس)
Heart مردی که 40 سال است مثل پنگوئن زندگی می کند!
  خودکشی مردی که عاشق بازیگر زن مشهور بود
  عاقبت عکس گرفتن از روح دختر بچه (عکس)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان