نظرسنجی: به نظرتون ادامه بدم؟
بله
خیر
[نمایش نتایج]

توضیح: این یک نظرسنجی عمومی‌است. کاربران می‌توانند گزینه‌ی انتخابی شما را مشاهده کنند.
امتیاز موضوع:
  • 63 رأی - میانگین امتیازات: 4.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

○○○○ اتاق فوتبال و سایر ورزش ها ○○○○

74.آتیلا حجازی: حضور مردم از غیبت بازیکنان استقلال در مراسم ختم پدرم مهمتر بود ؛ حتما درگیر بیزینس بوده اند!

پسر مرحوم ناصر حجازی گفت: «حتما بازیکنان استقلال بیزینس و خانواده هایشان بودند که به مراسم ختم پدرم نیامدند.»

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به گزارش سرویس ورزشی جام نیوز به نقل از خبرآنلاین، مراسم سالگرد ناصر حجازی اسطوره باشگاه استقلال روز پنجشنبه در بهشت زهرا برگزار شد. چهره‌های سرشناسی در این مراسم حضور داشتند. نکته تعجب‌آور اما غیبت بازیکنان استقلال در این مراسم بود که حرف و حدیث های زیادی را به وجود آورد.
آتیلا حجازی فرزند مرحوم ناصر حجازی در پاسخ به این سوال که آیا از غیبت بازیکنان استقلال در مراسم سالگرد پدرتان ناراحت نیستید گفت: «این موضوع برای من اهمیتی ندارد و مهمترین چیز حضور گسترده مردم در این مراسم بود. آنها با حضور در بهشت زهرا ما را شرمنده خودشان کردند. حتما بازیکنان استقلال درگیر بیزینس و خانواده‌هایشان هستند که به این مراسم نیامدند ولی همین که بسیاری از مردم با اتوبوس از شیراز، اهواز، تبریز و شهرهای دیگر به تهران آمدند بسیار با ارزش است.»
حجازی در مورد وضعیت کادر فنی استقلال برای سال آینده اظهار داشت: «من در این مورد خبر خاصی ندارم. در حال حاضر خودم 2 پیشنهاد از لیگ دسته اول دارم و به این فکر می‌کنم که به عنوان سرمربی کار کنم. البته این به شرطی است که شرایط کار کردن برایم مهیا باشد و بتوانم کار مفیدی انجام داده و نتیجه خوبی بگیرم.»
از حجازی در مورد شایعه حضور قلعه‌نویی در استقلال سوال می‌کنیم که او اینگونه جواب داد: «من هیچ گونه اطلاعی از باشگاه استقلال ندارم. در ضمن هنوز وضعیت کادر فنی و مدیرعامل مشخص نیست. من هم منتظر ماندم تا تکلیف همه چیز مشخص شود و فعلا هیچ خبری ندارم.»

75.جواب رد علی دایی به قطری ها

سرمربی پیشین تیم ملی فوتبال کشورمان که دو پیشنهاد از تیم‌های لیگ برتری دارد، به پیشنهاد سرمربیگری تیم امید قطر پاسخ منفی داد.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به گزارش سرویس ورزشی جام نیوز به نقل از مهر، علی دایی سرمربی پیشین تیم ملی فوتبال کشورمان که این روزها وضعیت ادامه همکاری‌اش با تیم فوتبال راه‌آهن مشخص نیست، چندین پیشنهاد داخلی و خارجی دارد.
در این بین مسئولان فوتبال قطر با علی دایی برای قبول سرمربیگری تیم فوتبال امید این کشور مذاکره کردند که این مربی به پیشنهاد مطرح شده از سوی آنها، پاسخ منفی داد.
علی دایی که این روزها به یکی دو پیشنهاد داخلی خود هم پاسخ مثبت نداده است، پیشنهاد سرمربیگری تیم ملی سوریه را هم قبول نکرد. سرمربی فصل گذشته تیم فوتبال راه‌آهن در حال حاضر دو پیشنهاد از تیم‌های داخلی دارد که در حال بررسی‌ها آنهاست و به زودی وضعیتش برای فصل آینده مشخص خواهد شد.
دیوار کعبه رو بشکن
ولی دل کسی رو نشکن
دیوار رو خلیل ساخت
ولی دل رو خدای خلیل
پاسخ
 سپاس شده توسط Newsha ti ti ، AmItiSe ، Son of anarchy

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: اخبار داغ ورزشی - هرروز آپدیت می شه - mohsenniceboy - 26-05-2012، 11:50

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  درخواست نویسندگی در بخش فوتبال و سایر ورزش ها و زیرشاخه ها
  لو رفتن مهم‌ترین خبر فوتبال جهان در درگیری لفظی!
  واکنش آذری جهرمی به آیتم جنجالی فوتبال برتر
Information محرومیت بی‌سابقه امیر قلعه‌نویی از فوتبال
  تکرار ماجرای فصل گذشته بیرانوند در تیم فوتبال آنتورپ
  فدراسیون فوتبال و اعلام استادیوم های جام جهانی به AFC
  باخت «تاریخی» الاهلی مقابل استقلال در حضور وزیر ورزش عربستان
  فوری: شکایت فدراسیون فوتبال هند از پرسپولیس تایید شد! شایعه نیست
  شکایت فدراسیون فوتبال هند از پرسپولیس؟
  جهانبخش و تنیس فوتبال به جای اردوی تیم ملی(عکس)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 15 مهمان