20-09-2013، 0:09
(20-09-2013، 0:06)ستاره بانوی ایران زمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آدما اصولا با چشم بسته دروغ میگن
(20-09-2013، 0:04)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.پس با پلوشات همدردی اونم جغده!
ن اونو ک شوخی کردم!!!!!!
ولی خدایی این چند روزه شبیه جغد شدم!!!!!!
(20-09-2013، 0:05)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من کلن ادم خجالتی هستم خیلی خجالتی
(20-09-2013، 0:04)ستاره بانوی ایران زمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تووو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(20-09-2013، 0:02)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بله راس میگه !
نقل قول: دختر به این خوشگلیمالی نی
اصغر کیلویی چنده
اصغر دختر بازو ندیدی راننده ی پیکانه!؟نگارشو می ذاشتما!
اهان
به نظر خودم قشنگه همین مهمه هوم
نقل قول: ها؟؟؟اصنم راست نمیگی
چرا اخم میکنی؟؟؟؟؟؟
خو راس میگم دیگه !!!!!!خودمو بعد از چندین ساعت نقش جغد رو ایفا کردن،جر دادم،اونوقت کسی نگاهم بم نمیکنه،چ برسه ب گفتگو!!!!!
همین ستاره و پروشات 2 هفته پیش با کسی گفتگو نمی کردن. به مرور اومدن توی جمع.
من اولش خجالتی بودم بعدش که یخم اب شد پررو شدم
.
.
.
.
.
.
.
.
.
خجالتی هم بودی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شوخی نکن بچهههههه