19-09-2013، 0:56
(19-09-2013، 0:51)ارتادخت نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-09-2013، 0:42)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.طرف حق
(19-09-2013، 0:40)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-09-2013، 0:38)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فکرِ اینکه نتونستم جلوشو بگیرم تا سمتِ اون کوفتیا نره عذابم میده
نقل قول: من نمیدونم این سیگار و قلیون نبود اینا با چی میخواستن نشون بدن بزرگ شدن
فرید دقت کرده بودی هر دومون تو یه ماه عضو شدیم؟
نه دقت کرده بودی؟
امثال حمید گنده *** ی بیش نیتو نت هم هی ادعای سیگار کشیدنش میشه. انگار چه کار شاخی میکنه.
چه میشه گفت؟!
اره. ولی من کارم درست تر از تو بوده از نخست
الان تیکه اِنداختی دیگه
دارم برات
من الان طرف کی رو بگیرم؟
(19-09-2013، 0:53)ستاره بانوی ایران زمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.جو نده ستاره من خود آزمودم
(19-09-2013، 0:52)پروشات نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شوتیا پروشات
(19-09-2013، 0:50)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چی میگین
نقل قول: سفارش کار دارم برای ایمان کسی ندیدتش؟؟؟؟
امشب یه ساعتی بود
خو اماده اید ارشاد کنندگان بسیجی!؟
تو و نوشیکا شاگردان گرانمایه من ببینم چه میکنید
.
.
.
.
.
.
.
.
از جد جد جد جد مامان بزرگم بهم ارث رسیده
![Big Grin Big Grin](http://www.flashkhor.com/forum/images/smilies/biggrin.gif)