17-09-2013، 9:57
(17-09-2013، 9:52)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آبجی این کلا زنگ تفریحه چیزِ خاصی نیست که خودتو درگیرش کنی
(17-09-2013، 9:49)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-09-2013، 9:44)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام شیوا ابجی
ماکان داداش
بقیه رو نمیشناسم-__-
که نمیشناسی؟
اهوک
من تو یکی رو نمیشناسم
مگه باهم دوستیم که بشناسمت
(17-09-2013، 9:53)jasmin... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.1.قیافتو اونجوری نکن واسه من
(17-09-2013، 9:52)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-09-2013، 9:49)jasmin... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-09-2013، 9:47)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-09-2013، 9:45)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ماکان الان این خیلی نامردیه ینی چی من اینجا بوقم بدو 20% درصد بده چون من بخاطر یه دونه اسپم 20 تا گرفتم
گفتم از الان به بعد
ظرفیتِ اخطار هام پُر شده یکی دیگه باید بهش اخطار بده
اِهِم پَ صَب کنین اَگه میدین بآی اخطآر پـآک شه بعد این کآرو کُنین چون نمیدونسه ( من و رومینا همیشه در حال خفه کردن و کُشتن هم هسیم نمدونم چرا دارم دفاع میکنم )
تو شرایطِ نویسندگی هست اونوقت تو میگی نمیدونست؟
اگه نمیدونست چجوری درخواست داده؟
اگه نمیدونسته که کلا باید از جمعِ نویسندگان بره بیرون
ببین ماکـآن
حتما حواسش نبوده
به قول این فری نویسنده ها و مدیرا مگه کاربر نیسن؟؟؟
2.حواسش بوده یا نبوده از حالا باید حواسش باشه بعدشم من میگم تو شرایط نویسندگی هست و تو میگی حواسش نبود؟
3.فرید حرفش قابلِ احترامه ولی قانون قانونه و کاربر و غیرِ کاربر نمیشناسه
شک نکن که خودِ فرید هم با این حرف موافقِ