16-09-2013، 1:28
(16-09-2013، 1:26)ستاره بانوی ایران زمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-09-2013، 1:22)پروشات نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چه بودم چه شدم
(16-09-2013، 1:21)ستاره بانوی ایران زمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اوخی نازی
(16-09-2013، 1:19)پروشات نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه پروشات جان
ستاره توهم میری لالا
من فعلن دارم پرواز میکنم
یوهو من یه پرندم ارزو دارم
غصه نخور یاکریم دوباره پر میگیری
اصلن من از علایق متالیسمیم برگشتم برگشتم !
حیف این دکلمه ها نیست
اونی که لینکشو دادم بهت زیاد جالب نبود اگه فلفل شکن داشتی یه چنتایی میدادم بهت که واقعن محشرن
(16-09-2013، 1:25)Vampire2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اندکی دکلمه رباعیات خیام با صدای شاملو
(16-09-2013، 1:21)ستاره بانوی ایران زمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.حالت خوبه؟؟؟چيزي نزدي؟؟؟
(16-09-2013، 1:19)پروشات نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه پروشات جان
ستاره توهم میری لالا
من فعلن دارم پرواز میکنم
یوهو من یه پرندم ارزو دارم
و اندکی هم دکلمه های فروغ زدم تو رگ
نداریم دیگه بدبختی
من خیلی وقته دیگه اهنگ دانلود نمیکنم آیرو موزیک داری