15-09-2013، 22:26
(آخرین ویرایش در این ارسال: 15-09-2013، 22:27، توسط .. ReZa ...)
(15-09-2013، 22:17)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.حالا خوبه منم بهت گفتم فرید من هیچیو نمیگم.... نمیگم.... تو الکی شلوغش کردی....!
نقل قول: بابا تو خیلی خلی .... الان کار منو با منوچ و کیارش مقاسه میکنی؟!!!
منوچ که کارت بانکتو انداخت تو جوب
کیارشم کلا روانیه
من اینجا به تو چه چیز زشتی گفتم که جوش آوردی؟ بهت بی احترامی کردم؟بهت توهین کردم؟ یا آبرتو بردم؟ شوخی دارم باهات میکنم...
توکه میگی آبروت تو این انجمن مهم نیست. چرا از حرفت برمیگردی؟
اون دو تا مرخص هستن ولی تو چی!؟ من بهت اعتماد کردم خیلی چیزا رو گفتم. چیزایی که بعضی هاشون رو حتی به شایان هم نگفتم اون وقت تو اومدی این جا بار ها و بار ها منو تهدید کردی! این یعنی چی!؟ این شوخیه!؟ ادم سر اسرار هم شوخی میکنه؟! مگه من هزار بار بهت نگفتم بیخیال شو ؟! اره بی احترامی کردی. کلا این شوخیه تو که دو هفته ای هست ادامه داره فقط واسه خودت خنده داره. شوخیه خرکیه اینم.
من از حرفم برنگشتم. می تونی ازمایش کنی. هر چی دوست داری بگو تا ببینیم من جلوت رو میگیرم یا نه.
بااینکه قبول ندارم چیز بدی گفتم، ببخشید...!فقط یادت باشه توهم نباید اسم اونو که میدونی رو میاوردیا...من رو خانوادم خیلی حساسم، ولی هیچی بهت نگفتمو باهات شوخی هم کردم.... اینجوری تو کارت از من زشت تره... بدرود