نظرسنجی: ایا اون ازادی رو که میخواهید دارید؟!
ازادی رو که میخوام دارم
ازادی رو که میخوام ندارم
[نمایش نتایج]

توضیح: این یک نظرسنجی عمومی‌است. کاربران می‌توانند گزینه‌ی انتخابی شما را مشاهده کنند.
امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شما به عنوان یک نوجوان در زندگیتون چه مقدار ازادی دارید؟!

در محیط خانواده ازادم .
چون پدرم ومادرم اعتماد کامل بهم دارن ... ومثل ی دوست همیشگی باهام صحبت می کنن!!
.به نظراتم احترام می ذارن ... و من عاشق این اخلاقشونم ... اما . ما نه خانواده یمذهبی هستیم نه شیله پیله ...
ما..ی چیزی بین این دوهستیم ..

اماااا من متنفرم از این کـــــــــه اطرافیانم مجبورم می کنن از دستورات اونااا پیروی کنم ...و از همه مهم تر ا عتقادات زایه و قدیمیشون وایـــــــــن ازار داره نداره!
ولی پدرم هموا داره .. همیشه میگــــــه : از این گوشت بشنو و از اون گوشت بیرون کن ؟

.....همه می گن پدرم معتقده ولی این طور نیست این تصورات اوناست ...
و منو ازاد میذاره .... سعی می کنه همه چیزااا روامتحان کنم  تااااا تجربه بشه واسم ..ولــــی خودشم مثل ی دوست باهامه تا اخرر همه چیز ...
......حجابو دوست دارم ولی کم نه زیاد کــــــــــه ببخشداا ادم بشه فاطی کماندو ( قصد توهین نیست)
...لباسامو با توجه به موقعیت  مکان می پوشم ... گـــــــــاهی هم خودمو بی پروااا نشون می دم ..
ی روز واسم بارونیه ی روز سرمست از عشق ...و من عاشق نوجوانی هستم ... با تـــــــــــــمام سختی و رنجش...واین راه پر از فراز و نشیبو دوسـت دارم مـــــــــــــن  Exclamation
پاسخ
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، Łost Đλtλ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: شما به عنوان یک نوجوان در زندگیتون چه مقدار ازادی دارید؟! - Archangelg!le - 15-09-2013، 20:32

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  ازدواج نکنید اگر این نشانه ها را دارید

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان