(15-09-2013، 14:41)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آخه قــَـــرَم بـآت
نقل قول: به قول خودت بالام جان تو چرا نمیگیری
آخه تو جوری بآش حرف میزنی انــگــآر 2 سالشه
پووففف:|
به قول قزوینی ها:cool: :
((ببم جان)) تو چرا نمیگیری؟! اگه اون 2 سالشه باز از تو بهتره ولی این روزا بهتر شدی. خیلی وقته توی پ.خ چرت و پرت بهم نمیگی ( خدا را سپاس)
(15-09-2013، 14:42)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-09-2013، 14:38)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.متاسفانه تفش کردم
نقل قول: اعتماد به سقفت تو حلقم =):cool: بخور بخور ! خوشمزیه!؟ نوش جانت!
حالا جمعش کن خودت بخورش
(15-09-2013، 14:39)jasmin... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اره اره انقدر زود :hlp:
(15-09-2013، 14:35)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نقل قول: خخخخخخـ داری بآ بَچِه 2 ساله حرف میزنی فَری؟؟؟هر چیه از تو یکی بهتره
به قول خودت بالام جان تو چرا نمیگیری:cool:
آخه تو جوری بآش حرف میزنی انــگــآر 2 سالشه:cool:
پووففف:|
(15-09-2013، 14:35)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-09-2013، 14:33)jasmin... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عمــه مَـن :|
(15-09-2013، 14:26)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اوه چقد دیر ندا من یه هفته ای میشه گرفتم جلدشونم گرفتم اماده اماده
خعـــــــــــــــــــــــــــــلی از شروع مدرسه خوشحالم *^ــــ^*
چی؟؟؟
بچه هآ کی خوشحاله؟
تــُـــف:|
ینی انقد زود تموم شد تابسون؟؟؟؟؟؟؟
چی میشد 3 ماه مدرسه بود 9 ماه تابستون؟؟؟
به خدا من قول میدم خسته نَشَم