15-09-2013، 0:12
(06-08-2013، 21:39)undefined نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من اصلا اسلام رو کاملترین دین قبول ندارم توش خیلی مشکل داره ولی از بعضی لحاظ هم خوبه من حتی اسلام رو به عنوان یک دین الهی قبول ندارم که تو میگی کامله پس ما باید اسلام بیاریم
[quote pid=733530 dateline=1374043514]
کسی که از اسلام حالش به هم میخوره مشکل از خودشه وگرنه چطور یک انسان میتونه از کاملترین دین خدا حالش به هم بخوره؟؟؟سلمان فارسی رو ببنید که زرتشت بود ولی چه کارایی که نکرد تا مسلمون بشه و شدم پس بدونید که اسلام یه چیز دیگس و زرتشت و مسیحی و یهودی به پاش نمیرسن وگرنه پیامبر مسیحیت نمیگفت بعد از من دینی میاد که کاملترین دینهاست
ما خیلی کمتر از اونی هستیم که بخوایم درباره این چیزا نظر بدیم تو چقدر درمورد اسلام تحقیق کردی که اینو میگی اصلا مگه چند سالته؟ تحقیق واسه این جور چیزا حداقل 30-40سالی وقت میخواد مگه الکیه که با عقل من وتو سنجیده بشه فقط اسلامو نمیگم هر دینی احتیاج به تحقیق داره بیشتر ماها دین پدر مادرامون رو داریم منم مثل توام اما دیگه با این صراحت از چیزی که اطلاع ندارم انتقاد نمیکنم درضمن من مسلمونم وشیعه[/quote]