11-09-2013، 23:15
(11-09-2013، 23:11)ساحره ............شیطون1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-09-2013، 23:05)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نقل قول: داداش من خودم حد و حدودِ خودمو میدونم میبینی که به هیچ کدومشون نگفتم بزنه
منکه گفتم نذارن نکنه گذاشتن
منو اون جوری نگا نکنا
توی پ.خ یه چیز دیگه گفتی و منم گفتم سر کار میذاری به همین دلیل بود!
نقل قول: عآقا فریــد چرا ماکانو دعوا میکنی؟!!هع...شما چه با احترام سخن می گوییدبا من خانوم نازنین !
بعضی وقتا با خودم میگم چرا من اینجام بین این همه بچه!؟(همه می دونیم بیشتر از 60 درصد کاربری اینجا چه از لحاظ سنی و یا چه از لحاظ مغزی زیر 15 سالن)
موافقم.....
حالا فعلا اینجا باش
بعدا با خودت حرف بزن
من فردا شب نیستم همین امشب که هستم بیا انقدر هم غر نزن به خدا ما هم میدونم کاربرایِ کم سن و سال اینجا زیاده
چرا نیستی؟
(11-09-2013، 23:10)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-09-2013، 23:04)ساحره ............شیطون1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هی بابا تبلت من در حسرت دکمه ی شیفته
(11-09-2013، 22:59)تلما نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
يكي يادم بده اين مدلي بنوسم
تُفــ ..×
دکمه shiftرانگه دار ی=ِ
س=ُ
ش=َ
ص=ٌ
ض=ً
ث=ٍ
ف=،
غ=؛
ع=,
خ=[