امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●●

(11-09-2013، 23:11)ساحره ............شیطون1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

SleepySleepy
(11-09-2013، 23:05)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: داداش من خودم حد و حدودِ خودمو میدونم میبینی که به هیچ کدومشون نگفتم بزنه●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●●
منکه گفتم نذارن نکنه گذاشتن

منو اون جوری نگا نکناTongue
توی پ.خ یه چیز دیگه گفتی و منم گفتم سر کار میذاری به همین دلیل بود!

نقل قول: عآقا فریــد چرا ماکانو دعوا میکنی؟!!●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●●
هع...شما چه با احترام سخن می گوییدبا من خانوم نازنین !

بعضی وقتا با خودم میگم چرا من اینجام بین این همه بچه!؟(همه می دونیم بیشتر از 60 درصد کاربری اینجا چه از لحاظ سنی و یا چه از لحاظ مغزی زیر 15 سالن)

موافقم.....SleepySleepySleepy

حالا فعلا اینجا باش
بعدا با خودت حرف بزن
من فردا شب نیستم همین امشب که هستم بیا انقدر هم غر نزن به خدا ما هم میدونم کاربرایِ کم سن و سال اینجا زیاده

چرا نیستی؟

(11-09-2013، 23:10)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2013، 23:04)ساحره ............شیطون1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2013، 22:59)تلما نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

يكي يادم بده اين مدلي بنوسم 
تُفــ ..×

دکمه shiftرانگه دار ی=ِ
س=ُ
ش=َ
ص=ٌ
ض=ً
ث=ٍ
ف=،
غ=؛
ع=,
خ=[
ح=\
ت=ــــــــ
بسه دیگه این واسه لب تاپ وکامپیوتره...
هی بابا تبلت من در حسرت دکمه ی شیفته

برا اون باید نرم افزار نصب کنی..
[/quote]
گوگل کییورد؟
 سپاس شده توسط ЯØறдητ!c✘ G!гL

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - mfire44 - 11-09-2013، 23:15

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان