09-09-2013، 19:33
خوب بودن ممنون
............................................................................................
زندگی من به دو بخش تقسیم میشه
بخش اولش مهم نیست
بخش دومش هم به کسی مربوط نیست
.............................................................................................
ایا میدونستید از روی سایز پا میشه سن رو تشخیص داد؟؟؟ سایز کفشتو ضربدر۵ به علاوه ۵۰ ضربدر ۲۰ به علاوه ۱۰۱۳ سال میلادی تولد رو ازش کم کن یه عدد ۴ رقمی میشه که ۲ دقم اول سایزپات و ۲ رقم دوم سن!!
.............................................................................................
روزى تو را زمستى تشبيه به ماه کردم.
.
.
.
.
.
لامپ 100 هم نبودى من اشتباه کردم...!
..............................................................................................
شما با خوندن این اس ام اس
.
.
.
۵ ثانیه از عمر خود را هدر دادید!
به همین راحتی
...............................................................................................
میدونی چیه ؟
نمی دونی ؟
بابا دوستت دارم!
.
.
.
.
تو رو نه ! بابامو میگم
.................................................................................................
میخوام یه جوک چیزدار تخیلی براتون بنویسم خودتونو اماده کنید:
چیزی که زیاده شوهر این نشد یکی دیگه.................
چیه بابا ؟ هم چیز داشت هم تخیلی بود برید حال کنید
.......................................................................................................
مادر بزرگ : نوه گلم ببین تلویزیون چشه ؟ فکر کنم سوخته؟
نوه (مهندس برق) : چشم .....(تلویریون باز می کنه بعد 2 تا 3ساعت ور رفتن)
مادر بزرگ : (یه لیوان شربت میدهه به نوه) درست می شه؟
نوه : نمی دونم دارم نگاه می کنم . عزیز چرا انقدر شربته گرمه؟
مادر بزرگ : نوه گلم یه هفته اس براقامون رفته
.......................................................................................................
میدونی فرق تو با خوشگلا چیه؟
.
.
.
.
فقط اینه که تو زشتی!!!!!!!!!
.........................................................................................................
میخوای یه دخترو بزاری سر کار ؟
نگاه کن تو چشاش بگو “عزیزم” بعد بگو “هیچی”
تا آخر عمرش گیره اون چیزیه که میخواستی بگی
........................................................................................................
اگر دبير شيمی بودم از اشک چشمت محلول محبت می ساختم.اگر دبير زبان بودم با زبان بی زبانی ميگفتم عاشقتم.اگر دبير رياضی بودم انتهای سخت ترين فرمولها را به عشق تو ختم ميكردم و اگر دبير دينی بودم ثابت ميكردم بعد از خدا فقط تو را ميپرستم اگر دبير ورزش بودم ميبردمت تو حياط ١٠ دور تو زمين ميدواوندمت تا اينقدر الكي خوشحال نشي.
............................................................................................................
یه روز یه سوسک میره خواستگاری یه مرغه
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ینی واقعا اومدی پایین ببینی چی میشه؟
آخه مگه سوسک میره خواستگاری؟اونم خواستگاری مرغ!!!
اصن نکنه انتظار داشتی بگم بابای مرغه مخالفت میکنه ??? :|
حتما دانشجو هم هستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
............................................................................................................
سلام فاطمه جان خوبی؟
فردا نمی تونم بیام آخه یه کاری واسم پیش اومده.
بعدا بهت زنگ می زنم.
.
.
.
{خیلی زشته sms که مال تو نیست میخونی،اونم تا آخر}
...............................................................................................................
اگه بگم خرابتم...
.
.
.
.
.
قول ميدى تعميرم کنى...!
..................................................................................................................
مشروبات چیست؟
.
.
.
.
به اولین روباتی که رفت مشهد مشروبات میگویند
....................................................................................................................
از خدا می خوام موانع رو از جلو پات برداره.......
.
.
.
.
.
.
.
.آخه خر نمی تونه مثل اسب از رو موانع بپره )))))
...................................................................................................................
+16
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺑﻪ ﺍﻋﺪﺍﺩﯼ ﻣﯿﮕﻮﯾﻨﺪ ﮐﻪ ﺍﺯ 16 ﺑﺰﺭﮔﺘﺮ ﺑﺎﺷﻨﺪ .ﺍﯾﻨﻘﺪﻡ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻓﮑﺮﺍﯼ ﺧﺎﮎ ﺗﻮ سري نكن !
....................................................................................................................
عاقا ی معما:
توی هفت تا کشور که تو 7 تا شهرش 7 تا ساختمون داره، که هر ساختمونش7 طبقست و تو هر طبقه 7 تا واحده که هر واحد 7تا اتاق داره که تو هر اتاق 7 تا کتابخونست و هر کتاب خونه 7 قفسست، که تو هر قفسه 7 تا کتابه که هر کتابش 7 جلده که هر جلد 7 صفحه داره که هر صفحش 7 خط داره که هر خطش 7 تا جملست که هر جملش 7 تا کلمست که هر کلمش 7 تا نقطه داره......
من از شما میپرسم؟ واقعأ دوست داری إدامه داشته باشه؟!
...................................................................................................................
این پیام جهت دیدن نام قشنگ من روی گوشی شماست و ارزش دیگری ندارد
..................................................................................................................
اگه همونقدر که واسه خر کردن من تلاش کردی وقت میگذاشتی ... تا الان آدم شده بودی
.................................................................................................................
یه سوال فنی:
چرا “فوت” سرده و “ها” گرمه ؟
مگه جفتشون از دهن در نمیاد چرا “فوت” میکنی سرده و “ها” میکنی گرمه؟؟؟ عاخه چرا؟؟؟ واقعا چرا؟؟؟ :|
.................................................................................................................
سپاس فراموش نشه
............................................................................................
زندگی من به دو بخش تقسیم میشه
بخش اولش مهم نیست
بخش دومش هم به کسی مربوط نیست
ایا میدونستید از روی سایز پا میشه سن رو تشخیص داد؟؟؟ سایز کفشتو ضربدر۵ به علاوه ۵۰ ضربدر ۲۰ به علاوه ۱۰۱۳ سال میلادی تولد رو ازش کم کن یه عدد ۴ رقمی میشه که ۲ دقم اول سایزپات و ۲ رقم دوم سن!!
روزى تو را زمستى تشبيه به ماه کردم.
.
.
.
.
.
لامپ 100 هم نبودى من اشتباه کردم...!
..............................................................................................
شما با خوندن این اس ام اس
.
.
.
۵ ثانیه از عمر خود را هدر دادید!
به همین راحتی
...............................................................................................
میدونی چیه ؟
نمی دونی ؟
بابا دوستت دارم!
.
.
.
.
تو رو نه ! بابامو میگم
.................................................................................................
میخوام یه جوک چیزدار تخیلی براتون بنویسم خودتونو اماده کنید:
چیزی که زیاده شوهر این نشد یکی دیگه.................
چیه بابا ؟ هم چیز داشت هم تخیلی بود برید حال کنید
مادر بزرگ : نوه گلم ببین تلویزیون چشه ؟ فکر کنم سوخته؟
نوه (مهندس برق) : چشم .....(تلویریون باز می کنه بعد 2 تا 3ساعت ور رفتن)
مادر بزرگ : (یه لیوان شربت میدهه به نوه) درست می شه؟
نوه : نمی دونم دارم نگاه می کنم . عزیز چرا انقدر شربته گرمه؟
مادر بزرگ : نوه گلم یه هفته اس براقامون رفته
میدونی فرق تو با خوشگلا چیه؟
.
.
.
.
فقط اینه که تو زشتی!!!!!!!!!
.........................................................................................................
میخوای یه دخترو بزاری سر کار ؟
نگاه کن تو چشاش بگو “عزیزم” بعد بگو “هیچی”
تا آخر عمرش گیره اون چیزیه که میخواستی بگی
........................................................................................................
اگر دبير شيمی بودم از اشک چشمت محلول محبت می ساختم.اگر دبير زبان بودم با زبان بی زبانی ميگفتم عاشقتم.اگر دبير رياضی بودم انتهای سخت ترين فرمولها را به عشق تو ختم ميكردم و اگر دبير دينی بودم ثابت ميكردم بعد از خدا فقط تو را ميپرستم اگر دبير ورزش بودم ميبردمت تو حياط ١٠ دور تو زمين ميدواوندمت تا اينقدر الكي خوشحال نشي.
یه روز یه سوسک میره خواستگاری یه مرغه
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ینی واقعا اومدی پایین ببینی چی میشه؟
آخه مگه سوسک میره خواستگاری؟اونم خواستگاری مرغ!!!
اصن نکنه انتظار داشتی بگم بابای مرغه مخالفت میکنه ??? :|
حتما دانشجو هم هستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام فاطمه جان خوبی؟
فردا نمی تونم بیام آخه یه کاری واسم پیش اومده.
بعدا بهت زنگ می زنم.
.
.
.
{خیلی زشته sms که مال تو نیست میخونی،اونم تا آخر}
...............................................................................................................
اگه بگم خرابتم...
.
.
.
.
.
قول ميدى تعميرم کنى...!
مشروبات چیست؟
.
.
.
.
به اولین روباتی که رفت مشهد مشروبات میگویند
از خدا می خوام موانع رو از جلو پات برداره.......
.
.
.
.
.
.
.
.آخه خر نمی تونه مثل اسب از رو موانع بپره )))))
+16
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺑﻪ ﺍﻋﺪﺍﺩﯼ ﻣﯿﮕﻮﯾﻨﺪ ﮐﻪ ﺍﺯ 16 ﺑﺰﺭﮔﺘﺮ ﺑﺎﺷﻨﺪ .ﺍﯾﻨﻘﺪﻡ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻓﮑﺮﺍﯼ ﺧﺎﮎ ﺗﻮ سري نكن !
عاقا ی معما:
توی هفت تا کشور که تو 7 تا شهرش 7 تا ساختمون داره، که هر ساختمونش7 طبقست و تو هر طبقه 7 تا واحده که هر واحد 7تا اتاق داره که تو هر اتاق 7 تا کتابخونست و هر کتاب خونه 7 قفسست، که تو هر قفسه 7 تا کتابه که هر کتابش 7 جلده که هر جلد 7 صفحه داره که هر صفحش 7 خط داره که هر خطش 7 تا جملست که هر جملش 7 تا کلمست که هر کلمش 7 تا نقطه داره......
من از شما میپرسم؟ واقعأ دوست داری إدامه داشته باشه؟!
این پیام جهت دیدن نام قشنگ من روی گوشی شماست و ارزش دیگری ندارد
اگه همونقدر که واسه خر کردن من تلاش کردی وقت میگذاشتی ... تا الان آدم شده بودی
یه سوال فنی:
چرا “فوت” سرده و “ها” گرمه ؟
مگه جفتشون از دهن در نمیاد چرا “فوت” میکنی سرده و “ها” میکنی گرمه؟؟؟ عاخه چرا؟؟؟ واقعا چرا؟؟؟ :|
سپاس فراموش نشه