نظرسنجی: به نظرتون ادامه بدم؟
بله
خیر
[نمایش نتایج]

توضیح: این یک نظرسنجی عمومی‌است. کاربران می‌توانند گزینه‌ی انتخابی شما را مشاهده کنند.
امتیاز موضوع:
  • 63 رأی - میانگین امتیازات: 4.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

○○○○ اتاق فوتبال و سایر ورزش ها ○○○○

21 .بازیکن آبی پوش در آستانه جدایی از استقلال + جدول

هر چند لیگ یازدهم فوتبال کشور به پایان رسید اما فصل هنوز برای بازیکنان 3 تیم استقلال، سپاهان و پرسپولیس تمام نشده و آنها باید در آخرین دیدار از سری رقابت های لیگ قهرمانان آسیا به مصاف حریفان خود بروند.
اتمام رقابت های آسیایی به معنای آزاد شدن 15 بازیکن اصلی و بزرگ استقلال است و شرایط مالی و مشکلاتی که در فصل جاری برای برخی از بازیکنان این تیم به وجود آمد حاکی از آن است که استقلال در فصل نقل و انتقالات یک خانه تکانی اساسی انجام می دهد
از سوی دیگر هنوز وضعیت مدیریت و کادر فنی این باشگاه نیز مشخص نشده است. هر روز خبری مبنی بر ابقا یا اخراج فتح الله زاده و مظلومی از این باشگاه می رسد و روز بعد تکذیب می شود. در این بین علي فتح‌الله‌زاده در روزهايي پاياني دومين سال حضورش پشت ميز مديريت باشگاه استقلال گفت قصد ندارد براي فصل آينده در اين تيم بماند و جايگاهش را به شخص ديگري واگذار خواهد كرد.
مدیر عامل محبوب آبی پوشان پایتخت كه در تابستان گذشته با رقم‌هايي قابل اعتنا بازيكنان بزرگي را به استقلال آورد، هنوز نتوانسته به طور کامل مبالغ مربوط به قرارداد آنها را پرداخت كند و خوب مي‌داند در پايان فصل بسياري از اين بازيكنان كه قرارداد يك‌ساله شان به پايان مي‌رسد حاضر به تمديد قرارداد نخواهند شد.
فتح الله زاده از نظر مالي به ته خط رسيده و چنان تحت فشار است كه براي اولين‌بار با ميل شخصي‌اش از مديريت استقلال انصراف داده است. در حال حاضر قرارداد تعداد زيادي از بازيكنان كليدي استقلال به پايان رسیده و آقاي مديرعامل براي سرپا نگه داشتن اين تيم نه تواني در پاهاي خود مي‌يابد و نه مي‌تواند به موجودي گاوصندوق باشگاه تكيه كند. اين همان بن بستي است كه باشگاه‌هاي بزرگ پايتخت يك سال در ميان با آن مواجه مي‌شوند و در نهايت همه چيز با تغيير شخص مديرعامل و تزريق بودجه‌اي محدود از سوي وزارت ورزش به پايان مي‌رسد. جدول زیر وضعیت قرارداد بازیکنان استقلال را مشخص می کند

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

22.تمدید قراردادم با استقلال تقریبا منتفی است.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میشائیل هنكه'، مربی آلمانی تیم فوتبال استقلال تهران كه بعد از بازی این تیم با نفت تهران در هفته پایانی مسابقات لیگ برتر،گفته بود یكسال دیگر از قراردادش باقی مانده است،به یك روزنامه آلمانی گفت،'می خواهم هرچه زودتر به آلمان برگردم'.

این مربی آلمانی روز یكشنبه در گفت و گو با نسخه آنلاین روزنامه 'راینیشه پست'،اتفاقات بوجود آمده برای خود در یكسال گذشته را عجیب خوانده و گفت: تمدید قراردادم با استقلال، تقریبا منتفی است و می خواهم در اولین فرصت به كشورم بازگردم.
این مربی آلمانی بوجود آمدن مشكل برای خروج از ایران در یك مقطع بخاطر پرداخت نشدن مالیاتش از سوی باشگاه را یكی از اتفاقات ناخوشایند برای خود عنوان كرد و افزود: من از این موضوع خیلی عصبانی شدم و برایم قابل قبول نبود.
این مربی 53 ساله،یكسال حضور در تیم فوتبال استقلال تهران را ماجراجویانه اما جالب خواند و افزود:من از كار در این تیم پشیمان نیستم.

هنكه با بیان اینكه بدنبال تسویه حساب با باشگاه و انجام كارهای مالی خود است، گفت:تا زمانی كه باقیمانده پولم را دریافت نكنم نمی توانم به آلمان بازگردم.
مربی استقلال تهران در ادامه،یكسال زندگی در ایران را بسیار خوب و خاطره انگیز توصیف كرد و گفت:من در تهران احساس خوبی دارم، از امنیت كامل برخوردارم، هیچ نگرانی و مشكل خاصی ندارم و همیشه به كافی شاپ محبوب خودم سر می زنم، زندگی من در تهران روال عادی و خوبی را طی می كند .
هنكه در رابطه با عملكرد تیم فوتبال استقلال در یكسال حضورش در این تیم،گفت: این فصل از نظر ورزشی سال موفقی برای من بود،تیم ما قهرمان جام حذفی شد و تا روز آخر برای كسب قهرمانی در لیگ برتر تلاش كردیم و در كورس قهرمانی بودیم.
مربی آلمانی تیم فوتبال استقلال كه تیمش،دو روز دیگر بازی بسیار مهمی در چارچوب مرحله گروهی رقابت های باشگاه های آسیا با تیم فوتبال نسف قارشی ازبكستان در پیش دارد،گفت: تیم ما شانس بسیار خوبی برای حضور در مرحله یك هشتم نهایی این رقابت ها دارد.
هنكه در این گفت و گو از میزبانی مردم ایران و برخورد صمیمانه آنها با خودش سخن گفت و افزود: طرفداران فوتبال در ایران من را می شناسند و همه جا من را مورد لطف قرار می دهند.
وی با تاكید بر اینكه تاكنون هیچ برخورد بدی حتی از سوی طرفداران تیم بزرگ رقیب،(پرسپولیس) با وی نشده است،گفت: اگر من در آلمان به عنوان یك دورتموندی با طرفداران تیم رقیب همشهری ( شالكه 04) روبرو می شدم، وضع اینگونه نبود. ه
نكه نزدیك به یك دهه در سالهای 89 تا 98 به عنوان كمك مربی با 'اوتمار هیتسفیلد' در تیم دورتموند همكاری كرده است.
روزنامه آلمانی در پایان این گفت و گو نوشت: هنكه برغم همه خاطرات خوبی كه از حضور در فوتبال ایران دارد،بدنبال بازگشت به آلمان است، البته به گفته خودش مذاكره با وی برای ماندن هنوز در جریان است.

دیوار کعبه رو بشکن
ولی دل کسی رو نشکن
دیوار رو خلیل ساخت
ولی دل رو خدای خلیل
پاسخ
 سپاس شده توسط *elahe* ، Newsha ti ti ، AmItiSe ، Son of anarchy

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: اخبار داغ ورزشی - هرروز آپدیت می شه - mohsenniceboy - 14-05-2012، 9:51

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  درخواست نویسندگی در بخش فوتبال و سایر ورزش ها و زیرشاخه ها
  لو رفتن مهم‌ترین خبر فوتبال جهان در درگیری لفظی!
  واکنش آذری جهرمی به آیتم جنجالی فوتبال برتر
Information محرومیت بی‌سابقه امیر قلعه‌نویی از فوتبال
  تکرار ماجرای فصل گذشته بیرانوند در تیم فوتبال آنتورپ
  فدراسیون فوتبال و اعلام استادیوم های جام جهانی به AFC
  باخت «تاریخی» الاهلی مقابل استقلال در حضور وزیر ورزش عربستان
  فوری: شکایت فدراسیون فوتبال هند از پرسپولیس تایید شد! شایعه نیست
  شکایت فدراسیون فوتبال هند از پرسپولیس؟
  جهانبخش و تنیس فوتبال به جای اردوی تیم ملی(عکس)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 18 مهمان