08-09-2013، 9:36
(آخرین ویرایش در این ارسال: 08-09-2013، 9:37، توسط Mohammad 77.)
خوب حالا شما به چیتون مینازین
من موندم دخترا به چیشون مینازن با یک مقدار اندک عقل هم میشه فهمید که دخترا فقط و فقط واسه جلب توجه پسرا آرایش میکنن حمام میرن کلاس رقص میرن خودشونو خسته میکنن تا کل بازارو بگردن تا یه لباس جذب پیدا کنن کلاس زبان میرن حتی دانشگاه رفتنشونم واسه پیدا کردن یه پسر مناسبه.
یه من با جنبم وگرنه به هرکی میگفتی دره پیته دهاتی الان زنده نبودی دادا
[/quote
چی فکر میکنی درباره خودت دور بر داشتی
تو از الان خودتو مرده فرض کن
من موندم دخترا به چیشون مینازن با یک مقدار اندک عقل هم میشه فهمید که دخترا فقط و فقط واسه جلب توجه پسرا آرایش میکنن حمام میرن کلاس رقص میرن خودشونو خسته میکنن تا کل بازارو بگردن تا یه لباس جذب پیدا کنن کلاس زبان میرن حتی دانشگاه رفتنشونم واسه پیدا کردن یه پسر مناسبه.
(08-09-2013، 9:34)BAHEREH!!`´ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.گفتم که به دل نگیر شوخی بود
(08-09-2013، 9:32)Mohammad 83 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-09-2013، 9:21)BAHEREH!!`´ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آخه من ادم نیستم فرشتم
(08-09-2013، 9:07)Mohammad 83 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[quote=BAHEREH!!`´ pid=1009348 dateline=1378574518]
کشیدیم به شما
نک بزن با مزه میشه
و اما شما
ما که شما رو آدمم حساب نمی کنیم که نظرتون واسمون مهم باشه
ن اینکه من تو رو ادم حساب میکنم........
در پیت.....
داهاتی
خخخخخ
اره معلومه فرشته.....خخخخخخخخخخ
یه من با جنبم وگرنه به هرکی میگفتی دره پیته دهاتی الان زنده نبودی دادا
[/quote