12-05-2012، 7:03
(آخرین ویرایش در این ارسال: 12-05-2012، 7:04، توسط mohsenniceboy.)
روز دوم
7.جباری غزل خداحافظی را خواند؛ می خواهم یک سال بازی در خارج از ایران را تجربه کنم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هافبک تیم فوتبال استقلال تهران گفت: «چند پیشنهاد از تیم های خارجی دارم و می خواهم یک فصل بازی در خارج از ایران را تجربه کنم.»
به گزارش سرویس ورزشی جام نیوز، مجتبی جباری پس از پیروزی 3 بر صفر مقابل نفت تهران اظهار داشت: «در فصلی که پشت سر گذاشتیم اتفاقات زیادی برای ما افتاد که از جمله آن ها مصدومیت بیش از حد برخی بازیکنان اصلی تیم بود که باعث شد به سایر بازیکنان فشار بیشتری بیاید.»
وی ادامه داد: «با تمام این شرایط تمام تلاشمان را به کار گرفتیم تا در بهترین جایگاه بایستیم اما متأسفانه این هدف محقق نشد.»
کاپیتان تیم فوتبال استقلال ضمن تبریک قهرمانی لیگ برتر به تیم سپاهان افزود: «از حالا به بازی چهارشنبه در لیگ قهرمانان آسیا فکر میکنیم. در بازی برابر نسف قارشی حتی با یک مساوی میتوانیم به دور بعد صعود کنیم که فکر میکنم با حمایت و دعای هواداران این امر محقق میشود.»
جباری با بیان اینکه امروز حضور هواداران بسیار خوب بود اما انتظار بیشتری از آن ها داشتیم، خاطرنشان کرد: «بازی در روز جمعه و در ساعت مناسبی برگزار شد و به همین دلیل هواداران استقبال خوبی از این بازی داشتند.»
وی در خصوص فصل آینده و اینکه آیا در استقلال میماند یا خیر، عنوان کرد: «در حال حاضر فکری برای فصل آینده نکردهام اما چند پیشنهاد خارجی دارم و می خواهم یک سال بازی در خارج از ایران را تجربه کنم.»
جباری در خصوص اینکه تماشاگران پس از تعویضش وی را تشویق میکردند، گفت: «تماشاگران به من لطف دارند. سال خوبی با هم داشتیم و شاید آخر بازی با تشویقهای خود میخواستند از من قدردانی کنند. به هر حال اگر فصل آینده گزینه خارجی نداشته باشم در استقلال راحت هستم و در این تیم میمانم.»
کاپیتان تیم فوتبال استقلال در خصوص قهرمانی سپاهان در لیگ برتر گفت: «ما همیشه خوب بازی کردیم اما برخی مواقع اشتباهاتی داشتیم که سپاهانیها اینگونه نبودند. آن ها امتیازهای خود را ذخیره کردند و به قهرمانی رسیدند. البته ما در این فصل بدشانسیهای زیادی را هم تجربه کردیم. به هر حال قهرمانی حق سپاهان بود.»
8. قرارداد 20 بازیکن پرسپولیس تمام شد
مربی تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: پرسپولس برای فصل آینده باید از همین امروز تلاش کند زیرا قرارداد 20 بازیکن فعلی این تیم به پایان رسیده است.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
به گزارش قدس آنلاین، محسن عاشوری که عصر امروز به عنوان سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس را هدایت کرد بعد از کسب پیروزی برابر فولاد خوزستان در نشست خبری پایان بازی اظهار کرد: در این هوای گرم اهواز بازی خوب و قابل قبولی انجام دادیم و من از بازیکنان تیم تشکر می کنم.
وی افزود: به دست اندرکاران فدراسیون فوتبال توصیه می کنم در آینده مسئله و مشکل گرمای هوا در مناطقی مثل اهواز را برای تیمهای میهمان حل کنند زیرا بازی کردن در این هوا بسیار دشوار است.
عاشوری تصریح کرد: این پیروزی را به مرحوم قاسم عبیات، مصطفی دنیزلی که امروز کنار تیم نبود و به هواداران پرسپولیس تقدیم می کنم.
مربی تیم فوتبال پرسپولیس تهران عنوان کرد: عملکرد ما در این فصل به هیچ وجه رضایت بخش نبود و امیدوارم در فصل آینده پرسپولیس رده بهتری کسب کند.
عاشوری در خصوص آینده تیم نیز گفت: در خصوص جذب بازیکن برای فصل آینده مدیران باشگاه باید تصمیم گیری کنند ولی آنها از هم اکنون بدانند که قرارداد 20 بازیکن پرسپولیس از جمله علی کریمی به پایان رسیده و باید از هم اکنون به فکر باشند.
دیدار دو تیم فوتبال فولاد خوزستان و پرسپولیس تهران از سری رقابتهای هفته آخر لیگ برتر باشگاه های کشور با نتیجه دو بر یک به سود قرمزپوشان پایتخت به پایان رسید. گلهای این دیدار را طالب ریکانی در دقیقه هشت برای فولاد خوزستان و علی کریمی در دقیقه 55 و وحید هاشمیان در دقیقه 70 برای پرسپولیس به ثمر رساندند.