اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 865 - File: showthread.php PHP 7.4.33 (Linux)
File Line Function
/showthread.php 865 errorHandler->error

نظرسنجی: به نظرتون ادامه بدم؟
بله
خیر
[نمایش نتایج]

توضیح: این یک نظرسنجی عمومی‌است. کاربران می‌توانند گزینه‌ی انتخابی شما را مشاهده کنند.
امتیاز موضوع:
  • 63 رأی - میانگین امتیازات: 4.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

○○○○ اتاق فوتبال و سایر ورزش ها ○○○○

Rainbow 
سلام دوستان . تصمیم دارم خبر های داغ روزانه رو ( البته اگه وجود داشت)تو این لینک روزانه وارد کنم . اگه خوشتون اومد بگین ادامه بدم و لطفا از سپاس استفاده کنین .
. مسابقه ی فوتبالی با 22 بازیکن هم نام :

در منطقه «Suffolk» و در شهر «Bungay» مسابقه فوتبالی برگزار شده است که نه فقط ۲۲ بازیکن حاضر در زمین بلکه داور و کمک داور بازی و سایر عوامل اجرای آن نیز یک نام فامیل مشترک داشتند.
به گزارش افکارنیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران، ورزش فوتبال بدون شک هیجان انگیز‌ترین ورزش در دنیا است که تقریبا در تمامی نقاط جهان بازی می‌شود. به طور معمول تیم‌های فوتبال از ۱۱ بازیکن تشکیل می‌شوند. بازی فوتبال مورد نظر ما نیز با ۲۲ برگزار می‌شود اما تفاوت آن در این است که هر ۲۲ بازیکن حاضر در میدان یک نام فامیلی دارند.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

در منطقه «Suffolk» و در شهر «Bungay» مسابقه فوتبالی برگزار شده است که نه فقط ۲۲ بازیکن حاضر در زمین بلکه داور و کمک داور بازی و سایر عوامل اجرای آن نیز یک نام فامیل مشترک داشتند. نام فامیلی «Bungay» یکی از کمیاب‌ترین نام‌های فامیلی در کشور انگلستان است و بنا بر تحقیقات انجام شده تنها ۴۵۵ انگلیسی با این نام فامیل وجود دارد. مدیران ورزشی این شهر کوچک تصمیم گرفتند با جستجو در اینترنت به دنبال افرادی با این نام فامیلی در استرالیا و آمریکا بگردند و از آن‌ها برای این بازی دوستانه که عواید حاصل از آن صرف امور خیریه می‌شود دعوت کنند.

افراد مختلفی در استرالیا و آمریکا نیز پیدا شدند و تعدادی از آن‌ها با استقبال از این پیشنهاد به این شهر سفر کرده و در این رقابت شرکت کردند.‌‌ همان گونه که در ابتدا هم اشاره شد سایر عوامل اجرایی این مسابقه نیز دارای نام فامیلی «Bungay» بودند. این دو تیم که با لباس‌های قرمز و آبی رنگ به میدان رفته بودند در ‌‌نهایت به نتیجه تساوی ۶ بر ۶ رضایت دادند. عواید حاصل از بلیط فروشی این مسابقه نیز به موسسه خیریه‌ای برای حمایت از افراد آسیب پذیر تعلق گرفت.
2.دومین دروازه بان لژیونر ایران در راه اروپا
رسانه های ترکیه از عقد قرارداد بین حامد لک و باشگاه مشهور بشیکتاش ترکیه خبر دادند.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به گزارش سرویس ورزشی جام نیوز، روزنامه های ترکیه ای از حضور این دروازه بان ایرانی برای فصل آینده به تیم بشیکتاش نوشته اند و از توافقات برای حضور او در لیگ ترکیه خبر می دهند. این روزنامه ها نوشته اند که لک در ترکیه به دانشگاه هم خواهد رفت و اینکه باشگاه بشیکتاش برای جذب او پولی به باشگاه صبای قم پرداخت نمی کند و او به عنوان بازیکن آزاد به بشیکتاش می آید.
رسانه های ترک ارزش این قرارداد را 1 میلیون یورو حدس زده اند. لک 21 ساله است. همچنین از وضعیت سربازی لک هم نوشته شده است که او کارت پایان خدمت دارد. ظاهرا مصطفی دنیزلی هم در این انتقال مورد مشورت قرار گرفته است. دروازه بان بشیکتاش در حال حاضر روشتو رچبر مشهور است که آینده اش با بشیکتاش مشخص نیست.
در فوتبال ایران تصور حضور بازیکنان مختلفی را در فوتبال اروپا داشتیم به غیر از حضور دروازه بان ایرانی در اروپا که علیرضا حقیقی با حضورش در روبین کازان این کار را انجام داد و اکنون او یکی از دروازه بانان این تیم روسی به حساب می آید اما این پایان کار حضور دروازه بانان ایرانی در اروپا نیست.

با حضور حقیقی در روسیه و اکنون لک در ترکیه کار مهدی رحمتی برای شماره یک ماندن تیم ملی ایران سخت تر می شود به خصوص که کی روش به بازیکنانی که در لیگ اروپایی تمرین کند نگاه ویژه ای دارد. رحمتی چند سال قبل پیشنهاد روزنبرگ نروژ را رد کرد و شاید اکنون بیشتر از همیشه از این تصمیم ناراحت باشد.

3. من دروازه بان پرسپولیس می شوم !

دروازه بان تیم صبای قم گفت: «پرسپولیسی هستم و دوست دارم به این تیم بروم.»

به گزارش اوج، حامد لک درباره ی دیدار صبای قم و فجر سپاسی اظهار داشت : «وقتی به بازی های آخر لیگ می رسیم خستگی در تن بازیکن ها دیده می شود و این در تیم ما هم وجود دارد. در برابر فجر بازی سختی داریم، به شیراز می رویم که سه امتیاز را بگیریم و به لیگ قهرمانان آسیا صعود کنیم.»

لک درباره موفقیت صبا در این فصل توضیح داد: «تیم ما در این فصل بیشتر بازیکن هایش را از دست داده بود و یک سری بازیکن لیگ یکی را جذب کردیم. خلاقیت عبدالله ویسی بود که تا اینجا به خوبی پیش آمدیم، رفاقت و هم دلی که در این فصل به وجود آمده بود من طی سه سال حضورم در صبا ندیده بودم.»

وی درباره رفتن ویسی از صبا قم گفت: «سال بعد هدایت این تیم جوان بدون ویسی خیلی سخت است و برای خودم هم سوال است که مربی بعدی چطور می خواهد این تیم را جمع و جور کند. ویسی در تیم رفاقت بسیار خوبی ایجاد کرده بود، از من که کوچکترین عضو تیم بودم تا بزرگترها همه با ویسی راحت برخورد می کردیم.»

دروازه بان صبا قم درباره شرایطش برای فصل آینده گفت: «باید ببینم شرایط صبا چطور می شود، در حال حاضر از پرسپولیس پیشنهاد جدی دارم و خودم هم چون از بچگی این تیم را دوست داشتم مایلم دروزاه بان پرسپولیس شوم. به علت شرایط حرفه ای که وجود دارد، اگر دروزاه بان بزرگی مثل شهاب گردان به پرسپولیس نرود فصل آینده پرسپولیس ام.»
دیوار کعبه رو بشکن
ولی دل کسی رو نشکن
دیوار رو خلیل ساخت
ولی دل رو خدای خلیل
پاسخ
 سپاس شده توسط SABER ، best~girl ، ps3000 ، AmItiSe ، love 2012 ، *elahe* ، Newsha ti ti ، فلانی ، FARID.SHOMPET ، || Mιѕѕ α.η.т || ، Son of anarchy
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
اخبار داغ ورزشی - هرروز آپدیت می شه - mohsenniceboy - 11-05-2012، 8:33

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  درخواست نویسندگی در بخش فوتبال و سایر ورزش ها و زیرشاخه ها
  لو رفتن مهم‌ترین خبر فوتبال جهان در درگیری لفظی!
  واکنش آذری جهرمی به آیتم جنجالی فوتبال برتر
Information محرومیت بی‌سابقه امیر قلعه‌نویی از فوتبال
  تکرار ماجرای فصل گذشته بیرانوند در تیم فوتبال آنتورپ
  فدراسیون فوتبال و اعلام استادیوم های جام جهانی به AFC
  باخت «تاریخی» الاهلی مقابل استقلال در حضور وزیر ورزش عربستان
  فوری: شکایت فدراسیون فوتبال هند از پرسپولیس تایید شد! شایعه نیست
  شکایت فدراسیون فوتبال هند از پرسپولیس؟
  جهانبخش و تنیس فوتبال به جای اردوی تیم ملی(عکس)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان