03-09-2013، 16:35
مهم نیست که همه چی تموم شده
مهم اینه که یه سری کارا رو فقط با هم میکردیم
الان که من نیستم
مهم اینه که یه سری کارا رو فقط با هم میکردیم
الان که من نیستم
|
مشاعره با اهنگای عمو تتل |
|||||||||||||||||||||||||||||
03-09-2013، 16:35
مهم نیست که همه چی تموم شده
مهم اینه که یه سری کارا رو فقط با هم میکردیم الان که من نیستم
03-09-2013، 16:41
من دلم سفر میخواد اگه همسفرم تو باشی
خونه قصر و پادشاهش من و تاج سرم تو باشی دلم دردسر میخواد اگه درد سرم تو باشی من لم بدم جلوی شومینه و اگه در بزنم تو پاشی
03-09-2013، 17:43
یه صدا ک حالا گوش خراشه
یه اسم ک میخام اسمم روش نباشه یه حس ک دیگه حس قشنگی نیس یه سری چیزایی ک تو نفهمیدی....
یه پدر ندار و مادر رویایی ، آخرشم نفهمیدیم ما برا کجاییم
توی این سن آخر دنیاییم ، ولی توی این سنف بدون ما همه خداییم فکر نکن از اون پزای تو داریم ، نرفتیم بالا ما رو دوزار کوکائین و درجا نزدیم و زیر چرتای خماری و دورمون بالا اومدن دزدای شماری مغز در رفته
03-09-2013، 19:50
یه چیزی بگو بزار قانع شم
تا نتونم جلوی رفتنت مانع شم مگه نمی بینی چقد خراب و داغونم تو این اوضاع منو تنها نزار خواهشا
03-09-2013، 20:37
آره منم یه مغز در رفته
که پولاشو هدر کرده برگشته یه نابغه ی در به در خسته زبونش تلخ ولی قلبش برعکسه
03-09-2013، 20:43
همه جوونای ژاپنی
دور هم که میشینن مثه ما دری وری پشت هم نمیچینن جوونای ژاپنی کره خر و پیچیدن با یه فرمول به کل یه شهر و پیچ میدن
04-09-2013، 8:13
نه حوصله ی نصیحت دارم ، نه سر در میاره کسی از کارم
نه میدونه چیزی کسی دربارم و خودمو بستم به مسیرم ، کارم من با یه موجِ بیمار تکیه به کنج دیوار خسته از همه خسته از خالی بودن جای صدام توی برج میلاد
04-09-2013، 11:07
دسته خالی جلو میره تنها
به عشق هر کی که طرفداره من مال دو سال بعدم بیخود از تو توقع داره قلبم (04-09-2013، 8:13)Mr.Ehsan نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اینو من تو صفحه قبلی کاملشو گفتم.ولی باز ممنون داستان عجیبیه.دلم تنگه واسه مجیدیه.واسه بچگیام واسه زادگام.واسه مدرسه واسه باشگام واسه زبری دستای بابام .اخمای اقام حرفای مامان .اونی که هستم فرق داره باهام واسه اینه که درد داره کارام.
| |||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|