03-09-2013، 12:38
فَرید چون بآم قَری مَنَم بآت قَر شُدَم ..!!
فآطی ..؟؟ -___-
فآطی ..؟؟ -___-
|
♪♫گـُـفـتـِــــ♀♂ـــگــو آزآد نسـ ــ ـــخــ♪ــه چـ ــ ـهــلـُـ دُ ♫♪ |
||||||||||||||||||||
03-09-2013، 12:38
فَرید چون بآم قَری مَنَم بآت قَر شُدَم ..!!
فآطی ..؟؟ -___-
03-09-2013، 12:39
(03-09-2013، 12:38)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. :/ فاطي....؟؟؟؟؟
03-09-2013، 12:39
ای بابا
03-09-2013، 12:40
جونِ مائي؟
03-09-2013، 12:40
سایت بازی آنلاین فلش خور گالری عکس لیست اعضا سالنامه راهنما
زمان کنونی: 09-03-2013, 01:10 PM pink devil گرامی، خوشآمدید! آخرین بازدید شما: امروز, 01:40 AM (کنترل پنل کاربر — کنترل پنل ناظم — خروج) لیست دوستان مشاهده ارسالهای تازه | مشاهده ارسالهای امروز | پیامهای خصوصی (خوانده نشده 0، مجموع 707) هشدار به مدیر: 35 ارسال گزارش شده نخوانده دارید. انجمن های تخصصی فلش خور / پروفایل کاربری *!*karola*!* جستجوی مطلب در انجمن: موزیک من : broken angel برای قرار دادن آهنگ ابتدا اينجا کليک کرده و آهنگ خود را آپلود کنید آدرس آهنگ آپلود شده را کپی نموده و سپس به تنظیمات پروفایل خود بروید و آهنگ را قرار دهيد *!*karola*!* (مدیر و نویسنده متخصص گفتگوی آزاد) تاریخ ثبت نام: 08-25-2012 تاریخ تولد: مخفی زمان محلی: 09-03-2013 , 01:10 PM وضعیت: آنلاین (در حال خواندن موضوع ♪♫گـُـفـتـِــــ♀♂ـــگــو آزآد نسـ ــ ـــخــ♪ــه چـ ــ ـهــلـُـ دُ ♫♪ @ 01:08 PM) *!*karola*!* در حال حاضر غایب است. دلیل غیبت: میام ولی کم............. غیبیت از تاریخ: 08-08-2013 تازیخ بازگشت: ناشناس اطلاعات انجمن *!*karola*!* تاریخ عضویت: 08-25-2012 آخرین بازدید: امروز 01:08 PM کل ارسالها: 610 (1.63 ارسال در روز | 0.08 درصد از کل ارسالها) (یافتن تمامی موضوعها — یافتن تمامی ارسالها) مدت زمان آنلاین بودن: 3 هفته, 5 روز, 1 ساعت, 28 دقیقه, 18 ثانیه تعداد کاربران معرفی کرده: 4 میزان اخطار: 0% [اخطار] اطلاعات تماسِ *!*karola*!* وب سایت: ایمیل: ارسال یک ایمیل به *!*karola*!*. پیام خصوصی: ارسال یک پیام خصوصی به *!*karola*!*. شماره ICQ: شناسه AIM: شناسه Yahoo: شناسه MSN: اطلاعات اضافی دربارهی *!*karola*!* Sex: Female Location: tehran Bio: پسرایی که اعتماد به نفس دارن که خیلیا دنبالشونن اینو بدونن جنسه ارزون مشتری زیاد داره .. شامله دخترا هم میشه ..: )) من برایه کسایی که از من متنفرم وقتی ندارم .. چون گرفتاره دوست داشتنه کسایی هستم که منو دوست دارن.. بعضیا هم هستن که باهاتن ولی همیشه با کسایه دیگه هم گرم میگیرن.. تو قانونه رفاقت به اینا میگن **** .. :| دخترایه عزیزی که میگن پسرا همه مثله همن .. کسی مجبورتون نکرده بود همرو امتحان کنید .. :| اصلا به تو مربوط نی .. =) بکش کنآر .. :| ×به سَلآمَت× نام موسیقی مورد علاقه: broken angel آدرس فایل موسیقی: امضای *!*karola*!* ازت متنفرم لعنتی حتی دیگه نمیخوام ارزوت باشم ارزو میکنم اون ارزویِ تو باشه و ارزوی اون دیگری گزینههای ناظم ویرایش کاربر در کنترل پنل ناظم محروم سازی این کاربر در کنترل پنل ناظم در حال حاضر این کاربر یادداشتی ندارد. ویرایش یادداشتهای این کاربر در کنترل پنل ناظم افزودن به لیست دوستان افزودن به لیست سیاه تماس با ما | بازی آنلاین | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS | بازی جنگ خان ها | online spiele kostenlos Persian Translation by MyBBIran.com - Ver: 3.9 Powered by MyBB, © 2002-2013 MyBB Group Theme Translation by MyBBIran.com موبر دائمی سان دپیل
03-09-2013، 12:41
حالم خوب نی خداا :|
03-09-2013، 12:42
فآطی . .؟؟ /(-__-*)\
فآطی ..؟؟ {-__-} / / ) ) فآطی ..؟؟ /(-__-) فآطی ..؟؟ -___-
من میرم!
خداوفث دوکستــآن!♥ مــآئـی،تآرآیی،رُزی،فریــــــد بــُـز،ایمی! بابای!
نقل قول: فَرید چون بآم قَری مَنَم بآت قَر شُدَم ..!!چی کار کنم دوست بشیم!؟
آقا فرید تو رو خدا منو نویسنده کن.برام خیلی خیلی مهمه اگر کاری کردم ببخشید قول میدم دیگه تکرار نشه.من خیلی وقت گذاشتم باور کن خیلی ناراحت شدم.قول میدم دیگه تکرار نشه.شادباشی ایشاالله
| ||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
► گــُــفتُـ ـــگویِــ آزآد "نُــسخـِه 6×8 " ◄ |