03-09-2013، 1:23
ایشـالله دوتـاتـون فـدام شیـد (:
|
♪♫گـُـفـتـِــــ♀♂ـــگــو آزآد نسـ ــ ـــخــ♪ــه چـ ــ ـهــلـُـ دُ ♫♪ |
||||||||||||||||||||
03-09-2013، 1:23
ایشـالله دوتـاتـون فـدام شیـد (:
03-09-2013، 1:24
نآزی بزی
حجبو حیآتو ریختی تو جوب عآیآ؟؟!
03-09-2013، 1:24
(:
مری بم محبت کن بعد برم بخوابم (: زود کمبود محبت داری تو نسبت به من (: به اوام بگین گفتگو نزنه من بزنم ((:
03-09-2013، 1:25
03-09-2013، 1:25
حجب و حیـام خـوابـع (:
(03-09-2013، 1:24)black devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چه جوری محبت کنم؟؟؟ O_O (03-09-2013، 1:25)L.A.78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ریدم بت اون شکلکو نزآر جآ کش >_<
03-09-2013، 1:30
نتـم ریـدع سـرعتش
چشای داغونت خوب یادم میاد
وقتی با همه 2 تا بودن با من زیاد میکشیدیم همو مثل پاکت سیگار هیچ وقت نمیشدیم ما با ساعت بیدار وقتی حالم بد بود شونه ی لاغرت میدونستم واسم خونه ی آخره میفتادم رو اون گوشه ی دامنت دنیا وامیستاد با هر چی روزه و ساعته حرف تو یا حرف من خنده تو به اخم من اولا خوب آخر مثل لخته خون تو رگــ هم کلی حرف پشتمون دنیا کردیم پشت به اون انگشتمون میرفت بالا با هم میدادیم فحش به اون حالا میدیم فحش به هم صورتت جا مشت من پشت در صدات میکردم بیا بیرون خوشگلم یادت رفته من کیم یادت رفته من چیم شدیم 2 نفری توی خواب همم غریبن مـــری شماره عمتو میدی؟:> نــــــــــع
03-09-2013، 1:34
بلد نیستی مری!
نازی قربونت برم فدات شم یکم در نو شابه برام وا کن مری ببینه ((: شماها شمارتونو بدین کرم بریزم (: به قول مری ز بزنم فوت کنم (((: خوب دیگه من برم بخوابم ، شب خوش شادروان و مری و نازی بزی (((: 3>
خدافس شادروان کم عقل
مــری شمارشو بده (03-09-2013، 1:34)black devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ب نوع خودم بلدم لعی بآش آشنآیی کآمل دآره چرآ اسم منو اول ننوشتی؟؟!
| ||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
► گــُــفتُـ ـــگویِــ آزآد "نُــسخـِه 6×8 " ◄ |