01-09-2013، 10:10
|
امتیاز موضوع:
هی خارج خارج می کنید ، ببینید عابر بانکا شونو ! |
|||||||||||||||||||||||||||||
01-09-2013، 10:14
اینا چ عقب مونده هایی ین
عجباااااااااااااااااااااااااااااااا عجباااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا عجباااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا مرسی دستت درد نکنهههه
01-09-2013، 10:18
این کشور عقب مونده ای وگرنه همه که اینطوری نیستن
ولی فکر کنم عابر بانک نیستا چون خیلی شلوغه!!!!!!!
01-09-2013، 13:51
atm= دست گاه خود پرداز
01-09-2013، 14:14
ببین خانومی اول ببین ای عکسی که شما گذاشتی مال کدوم کشوره بعد بیا حرف از خارج بزن.
. . . من که به این کشور ها سفر کردم هیچ وقت اینجور چیزی ندیدم: دبی.ترکیه.ژاپن.کره ی جنوبی.آذربایجان.عربستان . . . . راستی نبینم مسخره بکنید ها اگه مسخره کنید می گیرم همتون رو جوری مسخره می کنم که حالشو ببرید. . . . اخه یه خورده فکر که جایی نمی ره.
(01-09-2013، 14:14)Mehdi 0 Time نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.به حر حال خارج خارجه بهتر فكر رو بزاريي برا خودت راستي به كاربر ها احترام بزار وگرنه محرومت ميكنن
01-09-2013، 14:25
من به همه احترام می ذارم اما یک ساعت تفکر بهتر از 70 سال عبادته.
اخه نگو ما هیچ مشکلی ندارم.به خاطر اون گفتم. . . . فقط لازمه پامون رو از خونه ببریم بیرون تا N تا مشکل بریزه روی سرمون بعد شما این عابر بانکَ رو گذاشتی نوک فلش.واقعاً که. اگه این جوریه بیا ببین سر ماه که یارانه هارو می ریزن در انواع بانک ها چه بدبختیه !!
01-09-2013، 14:27
ممنون باحال بود
01-09-2013، 14:27
فقط ایران خودمون
| |||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان