امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بحران سوریه ( بحث و گفتگو )

درود بر دوستان
در این موضوع قصد داریم به بررسی بحران سوریه به پردازیم
جدیدا پس از وارد کردن اتهامات استفاده از سلاح های شیمیایی توسط دولت سوریه ( که هنوز بازرسان سازمان ملل نظراتی نگفته اند و ماهواره های روسی محل شلیک خمپاره ها را مناطق تحت سلطه شورشیان نشان داده است ) کشور های غربی شروع به تهدید دولت سوریه کرده اند
مقامات انگلیس - امریکا و فرانسه تهدید به حمله به سوریه کرده اند .
جدیدا قرار است جلسه ای بین ژنرال های چند کشور اروپایی و عربی در اردن برگزار شود

امریکا ناوگان بیشتری به مدیترانه فرستاده است

نظر شما در مورد این بحران و حوادث چیست ؟
ایا مانند حمله به عراق امریکا بهانه سلاح های کشتار جمعی را خواهد اورد و بدون اجازه شورای امنیت سازمان ملل حمله خواهد کرد یا نه ؟
نظرات خودم :
در هر صورت اگر جنگ اغاز شود کشور سوریه به حتم از سوری اردن و ترکیه مورد حمله قرار خواهد گرفت و حتما کشور های عربی عربستان سعودی و امارات و قطر پشتیبانی نظامی و مالی خواهند کرد .
اما این حمله مانند حمله عراق نخواهد بود

با توجه به سخنان مقامات حماس و حزب الله این دو جریان به سرعت بر ضد مواضع متفقین غربی - عربی وارد عمل خواهند شد .
احتمال دخالت ایران نیز وجود دارد .

روسیه هم احتمالا وارد عمل خواهد شد چون پوتین بسیار سر سخت تر از خورشچف رهبر اتحاد جماهیر شوری در 1960 است .

احتمال قوی این جنگ به جنگی بزرگ تبدیل خواهد شد و کل منطقه را به اتش خواهد کشید .

در مورد داخل کشور سوریه شورشیان و تروریست ها احتمال پیروزی ندارند و ارتش سوریه به شدت در حال نابودی و عقب راندن ان ها است

در این مسئله صهیونیست ها نقش کاتالیزگر را دارند چون سران اسرائیل به شدت خواستار دخالت غربی ها در سوریه و حمله نظامی به این کشور است تا منافع خود را حفظ کند .
پاسخ
 سپاس شده توسط ارمين2012
آگهی
یه جنگی بیهوده در کشور سوریه در جریانه که گروه های تروریستی ای مانند القاعده هم دارن سو استفاده میکنن . کاش از همون نخست بشر با مخالفان خودش کنار میومد که مردم سوریه به خاک و خون کشیده نمی شدن. جای تاسف داره . باید درس گرفت از جنگ داخلی سوریه.

از دید من جنگ بزرگی نخواهد شد و روسیه  و ایران وارد جنگ نمیشن مگر این که خیلی زده باشه به سرشون(این کار عاقلانه نیست) . اگر بدون دخالت نظامی کشوری همین جوری پیش بره چند سالی همین جوری جنگ داخلی ادامه خواهد یافت و دیگه چیزی از کشور سوریه نمی مونه.

من دید مثبتی به جنگ سوریه ندارم. تباهی هست و تباهی. در پایان هم سوریه میشه یک کشوری مانند افغانستان زمان طالبان که همه چیزش نابود شده . حتی سرپناهی برای مردمش نخواهد داشت.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

پاسخ
 سپاس شده توسط ارمين2012 ، Ƒαкє ѕмιƖє
البته اولین جنبش های مخالفان بدون سلاح بود مثل مصر اما به دلیل محبوبیت بشار اسد در بین مردم خیلی خیلی کم این جنبش مورد استقبال قرار گرفت و بعد امریکا و اسرائیل بهترین فرصت رو برای سرنگونی یکی از دشمنان خودشان پیدا کردند .
امروزه از 33 کشور تروریست وارد سوریه میشه که اگه بخواهیم امار بگیرم حداقل 10% تروریست ها سوری هستند بقیه عضو شبکه القاعد هستند (نمونه ان : کشتار دسته جمعی و بریدن سر مردم )

البته دولت سوریه قبول کرد در کنفرانس و نشست ژنو 2 شرکت کنه ولی تا به امروز تروریست ها و شورشیان اعلام امادگی نکردند .

در مورد حمله امریکا دخالت روسیه نظامی نیست (البته شاید باشه چون سوریه تنها متحد روسیه در اسیا است )

البته این رو باید گفت مردم سوریه متحد اند و اگر شورشیان فقط سوری بودند جنگ خیلی زود تمام می شد
ولی شبکه القاعده از سراسر جهان نیرو به این کشور اعزام می کنه که واقعا کار رو سخت می کنه

شورشیان باید مذاکرات رو بپزیرند و به قول شما جنگ همینطوری ادامه پیدا می کند
پاسخ
 سپاس شده توسط ارمين2012
نقل قول: البته اولین جنبش های مخالفان بدون سلاح بود مثل مصر اما به دلیل محبوبیت بشار اسد در بین مردم خیلی خیلی کم این جنبش مورد استقبال قرار گرفت و بعد امریکا و اسرائیل بهترین فرصت رو برای سرنگونی یکی از دشمنان خودشان پیدا کردند .

25r30 تلویزیون ایران زیاد نگاه میکنی.

نقل قول: در مورد حمله امریکا دخالت روسیه نظامی نیست (البته شاید باشه چون سوریه تنها متحد روسیه در اسیا است )

Exclamation یه چیز گفتی ها! تنها متحد روسیه در آسیا سوریه هست!؟ پس ایران و چین و کره ی شمالی و ویتنام و چند تا کشور دیگه همه کشک هستن!؟

نقل قول: البته این رو باید گفت مردم سوریه متحد اند و اگر شورشیان فقط سوری بودند جنگ خیلی زود تمام می شد
ولی شبکه القاعده از سراسر جهان نیرو به این کشور اعزام می کنه که واقعا کار رو سخت می کنه
شما اندیشه میکنی هرکسی که توی سوریه مخالف هست تروریسته!؟ مردمی که تظاهرات می کردن نخست رو ندیده بودی!؟ بیشتر تلویزیون ایران رو نگاه کن و یک وقت اندیشه ی پژوهش و این چیز ها به سرت نزنه ها!

من نمی خوام به عنوان یک مدیر وارد داستان های سیاسی بشم و برات بگم پس زیاد کشش نمیدم.

پاسخ
در مورد شورشیان منبع من هیچ وقت صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران نبوده و همین طور bbc یا شبکه های غربی هم نیست
این مطلب رو سوریه بیان کرده است .

در مورد ایران و کره شمالی روسیه روابط خوبی دارد ولی سوریه یک چیز دیگری است .
هر چی قطعنامه بر ضد سوریه بود روسیه وتو کرد ولی در مورد ایران خیلی واکنشی نشان نداد

لفظ تروریست مخصوص گروه های وابسته به القاعده است ( جبهه النصره ) شما هم حتما فیلم ها و کلیپ های این گروه ها دیده اید
بردین سر و دست و پا و مثله کردن و اعدام های دسته جمعی
در صورتی که ما شورشی اروپایی هم در سوریه داریم

من هم مطلبم همین بود اول ماجرا تظاهرات بود ولی کم کم مسلحانه شد .
پاسخ
 سپاس شده توسط ارمين2012
بشار اسد یک قاتل بالفطره است بیاد بره دیگه 40 سال با اون پدر لعنتیش سر قدرت بودن دیگه چی می خواهد این همه بچه های زیر 10 کشته شدند این کار خودش یک گناه نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بحران سوریه ( بحث و گفتگو ) 1
پاسخ
 سپاس شده توسط ارمين2012
نقل قول: این مطلب رو سوریه بیان کرده است .

Confused یه چیزی باز گفتی ها. خوب آشکار هست که اونا که کشتار رو نخست راه انداختن نمیان اعتراف کن که آره ما مخالفانی که نخست با تظاهرات و آرامش برخورد می کردن رو به گلوله بستیم و...
شما فرض کن توی لیبی رو. غذافی هم می گفت تروریست ها(به مردمش می گفت تروریست)...هرچندک ه تروریست و القاعده هم بینشون بود ولی نخست همه مردمشون بودن که به گلوله بسته شدن.
نقل قول: در مورد ایران و کره شمالی روسیه روابط خوبی دارد ولی سوریه یک چیز دیگری است .
هر چی قطعنامه بر ضد سوریه بود روسیه وتو کرد ولی در مورد ایران خیلی واکنشی نشان نداد
دانسته ای در این باره نداری و من وارد جزییات و سیاست نمیشم.

نقل قول: بردین سر و دست و پا و مثله کردن و اعدام های دسته جمعی
مگه دولت سوریه این کارو نمیکنه!؟ مخالفان ند دسته اند توی سوریه.
نقل قول: من هم مطلبم همین بود اول ماجرا تظاهرات بود ولی کم کم مسلحانه شد .
شماره رو به گلوله ببندن 2 سال ، باز شما میری با دست خالی؟! مگه مردم زمان شاه توی ایران اسلحه دستشون نگرفتن و با بخشی از ارتش درگیر نشدن؟!

پاسخ
البته این مطلب جنبه نظامی داشت

ولی گویا دوستان چنان از بشار اسد انتقاد می کنند که تروریست ها منجی مردم سوریه شده اند !

طبق اظهارات مقامات CIA بشار اسد اینقدر محبوبیت دارد که در انتخابات ریاست جمهوری بعدی نیز پیروز خواهد شد !

این همه فیلم از تروریست ها وجود دارد که مبنی بر کشتار مردم است

در مورد  حمله شیمیایی جدید هم ماهواره های روسیه گواهی می دهند که موشک ها از کجا شلیک شده است .

در مورد بشار اسد هم در انتخابات ریاست جمهوری پیروز شده دوست داره حکومت کنه

الان میشه من بگم اقای روحانی کناره گیری کن چون من دوست ندارم شما رئیس جمهور باشید !

ملت حاکم رو مشخص می کند نه پنتاگون و کاخ سفید

به هر حال دوستان بیشتر به جنبه نظامی بپردازند نه سیاسی
اقای فرید رومل در مورد به گلوله بستن تظاهرات مردم مدارک خودتان را بیان کنید

در مورد همکاری روسیه و سوریه هم حرفی در ان نیست
با اینکه من گفتم تنها متحد ولی دولت روسیه کشور های دوست دیگری هم دارد
اما در خاورمیانه و حوزه عرب تنها کشوری که با روسیه همکاری نزدیکی دارد سوریه است ( سازندگی - نظامی و ...)
و بقیه کشور های عرب بیشتر طرف امریکا هستند
نمونه ان سلطان اعراب عربستان که حتی گفته پول کل این جنگ رو برای امریکا تهیه و پرداخت می کند

(28-08-2013، 9:14)armin van beuorn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بشار اسد یک قاتل بالفطره است بیاد بره دیگه 40 سال با اون پدر لعنتیش سر قدرت بودن دیگه چی می خواهد این همه بچه های زیر 10 کشته شدند این کار خودش یک گناه نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بله هر کس با صهیونیست ها درگیر بشود جنایتکار است
این قانون عصر جدید جهانی است .

البته من بیشتر تصاویری از تروریست های رو دیدم که سر کودک و مردم و زنان رو می برند
ان هم چه راحت !
پاسخ
 سپاس شده توسط ارمين2012
به نظر من حالا مهم نیست که چه کسی میکشه بشار اسد یا شورشیان فعلن فعل از فاعل مهمتره این که انسانیت مرده!

بحران سوریه ( بحث و گفتگو ) 1
پاسخ
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Ƒαкє ѕмιƖє ، unruly
فعلا جنگ هم پرید
به قولی باراک اوباما از شاخ به شاخ شدن با پوتین نجات پیدا کرد
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  حمله هوایی آمریکا به منطقه مرزی سوریه و عراق به دستور بایدن
  نبرد هوایی و الکترونیکی اسرائیل و سوریه
  فیلمی فوق العاده جالب از حمله یک بالگرد MI-24 روسی به تروریست های سوریه
  نخستین عملیات غول پیکر ترین هواپیمای نظامی جهان در سوریه
  سوریه 40 تانک T90 را از روسیه تحویل گرفت
  شمارش معکوس برای اجرای عملیات بزرگ آزاد سازی حلب در سوریه
  قدرت نمایی جنگنده های روسی بر فراز آسمان سوریه
  سوریه پس از سه سال جنگ به روایت تصاویر
  توانمندی‌های پدافند هوایی سوریه و عملیات هوایی احتمالی آمریکا
  تحلیلی درباره توان رزمی و عملیاتی نیروی هوائی سوریه

پرش به انجمن: