امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کل کل بین دخترا و پسرا

خوب همان تور که از اسم موضوع معلومه دخترا و پسرا بدی های هم دیگه رومیگن و هر
جنسی که بیشتر بد گفت برندستBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
خوب اول ازخودم شروع میکنمTongueTongueTongue
برای اماده شدن خیلی طول میدنTongueTongueWinkWink

برای ابروی خودتونم شده نظر و سپاس بدیدSleepySleepySleepySleepySleepy
ای خدا مردیم از خشی:498::498:
 سپاس شده توسط ★MoRpHeUsS★ ، تیناجونی ، haniye ac ، M A H S A N` ، shawkila ، mT_pOoM_taaK ، mobinamahro ، serenay sarikayatt ، pegah 13 ، کلوپاترا ، Neioosha ، neda13 ، مائده جون ، kimia kimia1378 ، rromina ، elisa.d ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، saeedbeh ، pegah jb ، Parmida 18 ، monster girl+ ، سایه2 ، .14.anita ، انو ، ***Z.E*** ، hmt77 ، باهره ، *غزاله* ، FurY ، خانومي ، gole_pazhmorde ، ماه طلعت ، G. PEYMAN ، Mohammad 77 ، キム尺刀ム乙 ، اسرا2 ، -Edgar ، رومینا اتیش پاره ، ×ThundeRBolT× ، sefidbarfy ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، مایلی ، negin .m ، درسا خوشگله
آگهی
موضوعت خیلی اشغالهDodgy
 جنگ جنگ تا تدریس زبان ترکی در مدارس آذربیجانgunConfusedwrdft:
پشكرا موهاشون عین سبزه عید میمونه
از افتابگردان پرسیدند:چرا شبها سرت به زیر است گفت: ستاره چشمک میزند نمیخواهم به خورشید خیانت کنم
Heart
Heart
 سپاس شده توسط *ღ Haniyeღ* ، shawkila ، k.i.m.i.a s.a.f.a.e.e ، Parmida 18 ، لوبیا ، ماه طلعت ، سایه2 ، Y.a.S.a.M.i.N ، دختری تنها درباران ، رومینا اتیش پاره ، sefidbarfy
دختر موهاشوش 1تار موبریزه میگن کچل شدم واین شکلی میشنcryingcryingcryingcrying
 سپاس شده توسط ماه طلعت ، Mohammad 77 ، رومینا اتیش پاره ، G. PEYMAN ، ×ThundeRBolT×
جدیدا دیدی این پسرا چه ابروهایی بر میدارن لا مصبا ادم دلش می خواد بره ازشون بپرسه کجارفتی ابروهاتو برداشتی
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
به هیچکس و هیچ چیز در این دنیا وابسته نباش ،

حتی سایه ات در زمان تاریکی تو را تنها می گذارد

سپاس شده توسط mobinamahro ، k.i.m.i.a s.a.f.a.e.e ، Parmida 18 ، Zakie76 ، fatima1378 ، لوبیا ، ماه طلعت ، دختری تنها درباران ، shooka
DodgyDodgyDodgyDodgyDodgyDodgyDodgyConfusedConfusedConfusedConfusedConfusedConfused
Big Grin
 سپاس شده توسط k.i.m.i.a s.a.f.a.e.e ، لوبیا
موضع جالبی نداری
خواستم بخندم نشد
خواسم گریه کنم نشد
خواسم بگم لعنت به تو نشد
تو گفتی:هیس بترس ازاین که روزی بگی دوستت دارم
خواسم نگم که دوستت دارم ولی لعنت به این چشمام که هیچ وقت نذاشت حقیقت رو از تو پنهون نگم وتو فهمیدی که من دوستت ندارم
فهمیدی که عاشقانه میپرستمت  وآن روز بود که رفتیی برای همیشه غافل ازاین که در قلب منیHeart
اگه پسرا ابرو برميدارن چون كه دخترا سيبيل دارن و پسرا ميخوان جامعه احساس كمبود زن نكنه Big GrinBig Grin
 سپاس شده توسط shawkila ، Mohammad 77
پسرا  هم احساس دارن بعــــــــله مثلا بعضی وقتا
احساس گشنگی میکنBig GrinTongue
بکوب سپاس قشنگروBig Grin

انگشتانم رافرو میبرم درون چشمانم              
 این سداگر فرو بریزد
 دنیارا آب خواهد برد!!!!!!!!!!!Heart
 سپاس شده توسط لاله من ، shawkila ، k.i.m.i.a s.a.f.a.e.e ، Neioosha ، kimia kimia1378 ، elisa.d ، باهره ، fatima1378 ، *غزاله* ، !~IмДи~! ، ماه طلعت ، neda13 ، キム尺刀ム乙 ، دختری تنها درباران ، رومینا اتیش پاره ، sefidbarfy ، shooka ، zahraa
این پسرا که دارن زیر ابرو برمیدارنو گوشواره میندازنو مثه دختر حرف میزننو دماغ عمل میکنن،فک کنم کم کم کارشون به لاک زدنو رژ زدنو اینجور کارا دخترونه برسهBig Grin
تازه موهاشونم مثه دخترا بلند میکنن بعد از پشت میبندنBig Grin
ایشششش انگار کمبود دارنDodgy
 سپاس شده توسط sara1112 ، girl of sky ، k.i.m.i.a s.a.f.a.e.e ، باهره ، لوبیا ، ماه طلعت ، دختری تنها درباران ، رومینا اتیش پاره ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، shooka ، zahraa

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  چرا پسرا ازدواج نمیکنن ....
  دخترا و پسرا بدویید
  دخترا هیسسس پسرا ها نباید بفهمند
Thumbs Up پسر کش (دخترا بیاییییین)
  دخترا بگین کدوم^_^
Thumbs Up نحوه مخ زدن پسرها و دخترا
  تفاوت درس کردن تخم مرغ در دخترا و پسرا!!!!!!!!!!!!
  دخترا بیان یه حقیقتو درباره پسرا بدونن
  خدایی حرکت این پسرا چن تا لایک داره بدو که ازدستت رفته
  صبا تاجیک مانکن ایرانی ( خواهشا پسرا نیاین چون جنس اضافه براشون نداریم بدیم)+بیوگرافی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان