امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.73
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘

چندسال پيش از رو بيكاري با دوستامون يه بازي راه انداخته بوديم ميرفتيم تو يه محله و هرشب نوبت يكيمون ميشه كه با لگد بزنيم به در خونه ها بالخره نوبت به من رسيد از شانسم يه درتخته اي قديمي بود يه لگد محكم زدم در افتاد منم افتادم تو حياط خونه مال افغاني ها بود بيچاره ها همينجور داشتن نگام ميكردن يهو يكيشون حركت كرد منم هول شدم داد زدم و دويدم بيرون،اصلا شانسو داری؟؟؟؟؟
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط Łost Đλtλ ، +shina+
آگهی
↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ 207
 سپاس شده توسط M.K.N ، FARID.SHOMPET
(25-08-2013، 10:37)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا خالی می فرستیHuhHuh
یــــاد بِگیــر!اگـــه کســـی بِهـــت گفـــت دوسِـتـــــــ دارَم
لـُــزومـــا بـه ایــن مَعنــی نیستـــ کــه کَــس دیگـــه ای را دوسـتـــ ندارد!
نقل قول: کاری که من هنوز انجامش می دهم و خواهم داد این که من یک تیر کمون خفن دارم با تیوپ متور درستش کردم به انواع و اقسام مکان ها و ادم ها سنگ می زنم نشونه گیریم هم خیلی خوبه
اگه قول بدی ادامه بدی
من خودم به ارش کمانگیر معرفیت میکنم Big Grin
نقل قول: درود بر سرباز  فداکار  ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ 207

خجالتم خوب چیزیه ها ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ 207
Undecided ببخشید ولی خو راست گفتم دیگه. تا این فاطی کاماندو های سیبیل دار باشن که آدم رمق نداره پاشو بذاره پادگان

نقل قول: کاری که من هنوز انجامش می دهم و خواهم داد این که من یک تیر کمون خفن دارم با تیوپ متور درستش کردم به انواع و اقسام مکان ها و ادم ها سنگ می زنم نشونه گیریم هم خیلی خوبه
با سنگ چیزی و کسی رو زدن خوب نیست پسرمSleepy
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Łost Đλtλ
(25-08-2013، 10:38)ستاره بانوی ایران زمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2013، 10:33)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگم سلام
سلام نیوشا جون Heart

اسم من نیو شا نیست اسمم نیایش است
 سپاس شده توسط Łost Đλtλ
(25-08-2013، 10:40)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چندسال پيش از رو بيكاري با دوستامون يه بازي راه انداخته بوديم ميرفتيم تو يه محله و هرشب نوبت يكيمون ميشه كه با لگد بزنيم به در خونه ها بالخره نوبت به من رسيد از شانسم يه درتخته اي قديمي بود يه لگد محكم زدم در افتاد منم افتادم تو حياط خونه مال افغاني ها بود بيچاره ها همينجور داشتن نگام ميكردن يهو يكيشون حركت كرد منم هول شدم داد زدم و دويدم بيرون،اصلا شانسو داری؟؟؟؟؟
واقعاExclamation
آدامـسـبـآ اونـ هَـمٍـهشـیـک بـودَ نٍشـ بَــــو دهــدقــ  زیـرهـ ***پــام لــــهـ مــیکنــــم تــــو کــــه***(نـــدونیــ بــهــترهـ {خـوابـ بَـــــــدمـــیـبیـنیــــــ
 سپاس شده توسط M.K.N
منم سایت جک میخوامSad
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط +shina+

(25-08-2013، 10:40)کلاغ نیوز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2013، 10:37)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا خالی می فرستیHuhHuh

Dodgy
ببين
(25-08-2013، 10:42)♥سارا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2013، 10:40)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعاExclamation
:|

باور کنید اگه اول کتاب های درسی یه مثبت 18 می ذاشتن

ما الان در همه ی رشته ها فیلسوف بودیم !
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، +shina+

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان