امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.73
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘

(24-08-2013، 17:45)*βeС-МoЯЯiGαƝ* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-08-2013، 17:44)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام هنی نوه ای

سلام مامان بزرگیَم *^_^* Big Grin

خوبی چه خبرا؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط *βeС-МoЯЯiGαƝ*
آگهی
(24-08-2013، 17:46)کلاغ نیوز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیر اومدی فکر کنم صادق رفت نون بخرهBig Grin

لبو جان چي ميگي؟؟؟
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
خیلی وقته خستم از صدای تو گوشام 
بد 
خوب 
فرقش چیه ؟
گنده لات محل بو پنکیک میده Exclamation
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، *βeС-МoЯЯiGαƝ*
(24-08-2013، 17:45)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-08-2013، 17:44)ss.mu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من که رفتم موضوع بزارم 
یه سپاس هم بدید چیزی ازتون کم نمی شهExclamation735

میگم میخوای دخترمو یا نه ؟ice girl
داشتم می رفتم
اره 100درصد جواب رو توی پیام خوصوصی بگو دارم یه کاری انجام می دم
(24-08-2013، 17:46)کلاغ نیوز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این داداش منم تا من میام غیب میشه Dodgy

الان میاد اشکال نداره بیخی Big Grin
(24-08-2013، 17:44)کلاغ نیوز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-08-2013، 17:41)رها جان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود بر همه
درود درود گریپ فروتBig Grin

ممنون اسم جدیدمه؟؟؟؟؟؟؟
↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ 91
(24-08-2013، 17:46)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شيوا من کيه هني ميشم؟؟؟:|Heart

تو خاله ننه بزرگشیBig GrinBig Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، *βeС-МoЯЯiGαƝ*
(24-08-2013، 17:47)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لبو جان چي ميگي؟؟؟

لبو خودتی:97:
یــــاد بِگیــر!اگـــه کســـی بِهـــت گفـــت دوسِـتـــــــ دارَم
لـُــزومـــا بـه ایــن مَعنــی نیستـــ کــه کَــس دیگـــه ای را دوسـتـــ ندارد!
سلآم :/ ●___●
تـــَـنــهـــایی
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، *βeС-МoЯЯiGαƝ* ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(24-08-2013، 17:47)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-08-2013، 17:45)*βeС-МoЯЯiGαƝ* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-08-2013، 17:44)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام هنی نوه ای

سلام مامان بزرگیَم *^_^* Big Grin

خوبی چه خبرا؟

آره خوبم تو خوبی؟

هیچی تو چه خبر؟
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان