امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چرا بارسلونا بزرگ است؟

بزرگی می‌گفت در دنیا دو نوع فوتبال داریم. نوع اول متعلق به همه تیم‌هاست و نوع دوم مختص بارسلونا است.
همه معترفند که بارسلونا تیم بزرگی است.

چرا بارسلونا بزرگ است؟ 1

بارسلونا قوی، مقتدر، با صلابت و دوست داشتنی است اما نه فقط به این دلیل که بازیکنان زیرک و مربی هوشیاری دارد. بارسلونا بزرگ است به دلیل اینکه همه رفتار مجموعه این تیم از بازیکن و مربی گرفته تا هوادارانش در میدان مسابقه، بزرگ منشانه است.

امیدوارم باری بارسا با چلسی را دیده باشید. بارسا باخت. تنها امید این تیم بزرگ برای کسب جام، بعد از شکست مقابل رئال بر باد رفت. اما بارسلونا بزرگ است چرا که بازیکنانش خشونت نکردند. در پایان بازی هواداران پرشور تیم، تمام بازیکنان را تشویق کردند. کسی به مسی فحش نداد، کسی بطری آب بر سر داور نیانداخت. کسی نگفت " گواردیولا حیا کن، بارسلون رو رها کن"

بازیکنان هم بعد از بازی فروتنانه و ناراحت از هواداران تشکر کردند.

اما اوج این بزرگی در مصاحبه سرمربی این تیم بود. او نگفت که ناداوری‌ها ما را نابود کرد. او نگفت که فشردگی باز‌ی‌ها ما را بیچاره کرد. او نگفت که تیم حریف شانس آورد. او نگفت که یک تعداد افراد در صدد تخریب او و ایجاد حواشی هستند و به همین دلیل شکست خورده است.

فقط مطلب زیر را بخوانید تا ببینیم بزرگی یعنی چی؟

آنچه می‌توانستیم انجام دادیم اما درلحظات حساس درست عمل نکردیم و این برایمان گران تمام شد. این ارزیابی جوزپ گواردیولا سرمربی بارسلونا در کنفرانس خبری پس از تساوی 2-2 بارسلونا مقابل چلسی بود او با تاکید بر این نکته که نمی‌توانسته از بازیکنان بخواهد تدافعی بازی کنند گفت: آنچه می‌توانستیم انجام دادیم اما درلحظات حساس درست عمل نکرده و این برایمان گران تمام شد. به بازیکنان گفتم که به حمله ادامه دهند، چون این کاری است که می‌بایست انجام می‌دادیم، در همین لحظه گل اول چلسی به ثمر رسید. بارسلونا نسبت به اصولش صادق بود، ما همان بازی را انجام دادیم که همیشه انجام می‌دادیم. وقتی به بازیکنان نگاه می‌کنم نمی‌دانم به آنها چه بگویم. آنها هیچ اشتباهی نکردند و من نمی‌توانم هیچ ایرادی بگیرم .

گواردیولا در ادامه با خودداری از انتقاد به بازی مسی به دلیل آنکه نتوانست در دقایق ابتدایی نیمه دوم ضربه پنالتی را به گل تبدیل کند، گفت: تحسین مسی پایانی ندارد. از او به دلیل همه آنچه در تیم انجام داده تشکر می‌کنم. او کمک کرد تا ما هر روز پیشرفت کنیم.

گواردیولا در پاسخ به این سوال که به کودکی که پس از این دیدار نخستین بار برای بارسلونا اشک ریخته چی می‌گفتید، اعلام کرد: به او می‌گفتم به باشگاه خوش آمدید، از این به بعد بارها گریه خواهید کرد. بعضی وقت‌ها لبخند می‌زنید، بعضی وقت‌ها شکست می‌خورید. حالا باید به فکر فصل آینده باشیم. آنچه الان از دستمان بر می‌آید این است که به چلسی تبریک بگوییم.

آری بزرگی از آن تیمی است که همه ارکان آن فروتن، واقع‌بین، متواضع، مسئولیت پذیر و بزرگ باشند؛ همه ارکان آن از تماشاگر گرفته تا بازیکن و سرمربی.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
منبع
برای "تشکر کردن" و یا گفتن"خوب و  جالب بود" از دکمه سپاس استفاده کنید

سوالات و مشکلات خود مربوط به انجمن را در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینجا مطرح کنید، به پیغام خصوصی در این مورد جواب داده نمی شود.
آپلود سنتر عکس اختصاصی فلش خور! عکس خور!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.akskhor.ir
پاسخ
 سپاس شده توسط wwwvvv ، serpico ، Ali MuSiC ، bita jojo ، gita mini ، .ali. ، FARID.SHOMPET ، sweety ، sp_go ، mina77 ، Siavsh ، LIGHT ، امیررضاجی ، فرشته ي كوچولو ، ...Sara SHZ... ، ჩяσOσкєη ժяєαм ، مارادونا در زمان حال ، Albert wesker ، Meteorite ، سورنا فاول ، The Light ، amir hossein.z ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، ♫♫ sina ♫♫ ، Nazanin♥Xavi ، javad Q ، Interstellar ، ALI REZA J ، Apathetic ، M.AMIN13
آگهی
مدیران بارسلونا باید از همین سال ها جوانان و نوجوانان را پرورش دهند تا در اینده با مشکل کمبود بازیکنی رو به رو نشوند
پاسخ
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، SABER
این که دیگه سوال نداره هرجا که مسی تو هر تیمی که مسی باشه اون تیم بزرگهBig Grin
پاسخ
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، SABER ، fcbarcelona ، sbinam
در نتیجه صابر طرفدار بارسلونا هست.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

پاسخ
 سپاس شده توسط .ali. ، SABER ، فرشته ي كوچولو ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، Son of anarchy
تیم خوبیه من از روش بازی کردن بازکن خوشم میاد و طرفدارش هم هستم
تقدیم به هوادار های بارسلونا 4xvgrou
A little thought can make all the difference
پاسخ
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، SABER ، sbinam
بله!!واقعا حرف حق رو زدید.تا ساله 2005 هم این ریکارد بود که که گند زده بود به تیم...اه اه اه!!من عاششششششششقق بارسام و هرگز به خاطر نظر شخصی هیچکس نظرمو عوض نمیکنم!!Angelعاشقتونیم بچه ها!!ایکاش میتونستم بیام یکی از بازی هاتونو ببینم!!Blush
اینقدر از این مطلب خوشم اومده که دوست دارم 1000000000000000000 تا like بزنم!!Big Grin
پاسخ
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، SABER ، fcbarcelona
از دید من پیروزی های بارسلونا و قهرمانی هایش همچین ها هم هنر نبوده. چرا؟؟؟؟ چون که بهترین بازیکن ها و بهترین کادر فنی و مربی ګری رو همیشه با بودجه بزرګی که داره می خره. هر تیم دیګه ای هم بود این جوری پيروز می شد بر دیګر تیم ها.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

پاسخ
 سپاس شده توسط .ali. ، SABER
(28-04-2012، 17:31)gita mini نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این که دیگه سوال نداره هرجا که مسی تو هر تیمی که مسی باشه اون تیم بزرگهBig Grin

هر بازیکنی دوره ی اوج و رشد داره که شک ندارم دوره ی مسی هم تمام خواهد شد

نباید به امید مسی باشند البته فقط مسی تو بارسا زحمت نمیکشه و باید مدیون هافبک های خوب بارسا باشه فوتبال یک بازی دسته جمعی هر کس تلاش میکنه

اما برای بعضی ها به چشم میاد و برای بعضی ها نه

مگر نه الان باید ارژانتین قهرمان میشد

بارسلونا یکی ازقوی ترین مدرسه های فوتبال را در اروپا و دارد
پاسخ
 سپاس شده توسط .ali. ، SABER ، ps3000
بارسا هم خوبه ولی رئال خوب ترهBig Grin
پاسخ
 سپاس شده توسط ps3000 ، ჩяσOσкєη ժяєαм ، Son of anarchy
اسم موضوع مناسب نيست! اگه عنوان بهتري ميذاشتي بازديدش دوبرابر ميشد!
همیشه با خودم فکر میکنم برای سکوت هم معنی مثبت هست هم معنی منفی!

یه بار می گیم سکوت علامت رضاست ..

یه بارم میگیم جواب ابلهان خاموشی است ..
پاسخ
 سپاس شده توسط Ali MuSiC ، فرشته ي كوچولو

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  رئیس جایزه بزرگ: رونالدو از توپ طلا خیلی شاکی است!‏
Clocket کشتی کج ایرانی (IPW) | رویداد هرج و مرج بزرگ
  ژاوی هنوز آماده هدایت بارسلونا نیست!
  واکنش آگوئرو به شایعه جدایی از بارسلونا (عکس)
  مخالفت هافبک ناکام با جدایی از بارسلونا
  ستاره برزیلی بارسلونا راهی میلان می شود؟
  تصمیم بزرگ کریستیانو رونالدو لو رفت (عکس)
  جنجال بزرگ بر سر فروش نیوکاسل به عربستانی‌ها
  لورن بلان: پرسپولیس تیم بزرگ و قدرتمندی است
  صید بزرگ سپاهان؛ غفور راهی اصفهان شد

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان