امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

♦◊ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ هشــ×ـــت ◊♦

ایـــــــــش حالا انقد به خودت نگیر
ولی خداییش اگه من میرفتم هوشکی نمیگف بمونم!مگه ن؟!
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط sjmmc ، Mason ، ✘Nina✘
آگهی
(23-08-2013، 18:43)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من میگفتم ناراحت نباش اجی گلم
♦◊ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ هشــ×ـــت ◊♦ 419
 سپاس شده توسط *βeС-МoЯЯiGαƝ* ، ✘Nina✘ ، *Nafas*
(23-08-2013، 18:42)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2013، 18:38)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2013، 18:36)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2013، 18:32)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2013، 18:26)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونی چرا؟چون کل کل با تو ارزش فکر کردن ندارهTongueSleepyAngel

همینه این همه سوتی میدی دیگه!!Dodgy
من با تو حال نمیکنم اصلا!!Dodgy
بای همگی!!Angel

بچه پررو حالا کی خواست حال کنی برنگردیDodgy
اینو گفتم حرصت در آد وگرنه خودمم نخواستم حال کنم که حال نمیکنم!!AngelBig Grin
خفه شو رو واس همین موقع ها گذاشتن حالا ما یه پیشگویی کردی یه جدایی رو پیشبینی کردیم اینقد بی جنبه؟Angel
شما ضایع شدنای آخر دعوای خودتم میتونی پیش بینی کنی؟؟Big GrinAngel
اون که رفع میشه!! خودم جمعش میکنم... دلش تنگ میشه دو روز دیگه برمیگرده...Angel

(23-08-2013، 18:43)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من تنها کسی که بخواد بره نمیگم بمون شیوا اه!!AngelAngel
Take The Gun
&
Count To Three
 سپاس شده توسط *Nafas*

بابایی!!cry girl
 سپاس شده توسط *Nafas*
(23-08-2013، 18:41)×الی ملوس× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2013، 18:38)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الــــــــــــی یه ارسال بده سپاساتو بجبرانم
نمیخواد ابجی BlushBlushفدات
خو اینجوری که نوموشه!!
پدر سپاس در اومدBig Grin
(23-08-2013، 18:40)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـــــــــــــی
یکی با من بحرفه!!

بیا خودمون اینا بحث رفتن نرفتن کردن ادم حوصلش میپوکه
چی بوگیم؟!Shy
(23-08-2013، 18:43)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا می دونسی من بلدم ایکن درست کنم؟=))

^_^*

خیرسرت
واس وب من دورست کن
زووووووووووووووووووووووود
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

(23-08-2013، 18:44)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2013، 18:42)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2013، 18:38)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2013، 18:36)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2013، 18:32)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همینه این همه سوتی میدی دیگه!!Dodgy
من با تو حال نمیکنم اصلا!!Dodgy
بای همگی!!Angel

بچه پررو حالا کی خواست حال کنی برنگردیDodgy
اینو گفتم حرصت در آد وگرنه خودمم نخواستم حال کنم که حال نمیکنم!!AngelBig Grin
خفه شو رو واس همین موقع ها گذاشتن حالا ما یه پیشگویی کردی یه جدایی رو پیشبینی کردیم اینقد بی جنبه؟Angel
شما ضایع شدنای آخر دعوای خودتم میتونی پیش بینی کنی؟؟Big GrinAngel
اون که رفع میشه!! خودم جمعش میکنم... دلش تنگ میشه دو روز دیگه برمیگرده...Angel

من تنها کسی که بخواد بره نمیگم بمون شیوا اه!!AngelAngel

نه نمیتونم پیش بینی کنم میدونی چرا؟چون اتفاق هایی که قرار نیست پیش بیاد رو نمیتونم پیش بینی کنم تیزگوشAngel

ابجی من و رها همیشه پشتتیمSleepySleepy
?Isn't it lovely, all alone
...Heart made of glass, my mind of stone
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
به جهنم صادق به جهنم تو بگی نرو من زودتر میرم اصلا هر چی بگی فرقی نداره Angel
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، ✘Nina✘
همگی خدانیگدار Angel Big Grin
 سپاس شده توسط * Exceptional girl * ، ✘Nina✘ ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، Mason ، sjmmc ، *Nafas*
(23-08-2013، 18:46)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2013، 18:41)×الی ملوس× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2013، 18:38)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الــــــــــــی یه ارسال بده سپاساتو بجبرانم
نمیخواد ابجی BlushBlushفدات
خو اینجوری که نوموشه!!
پدر سپاس در اومدBig Grin
(23-08-2013، 18:40)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـــــــــــــی
یکی با من بحرفه!!

بیا خودمون اینا بحث رفتن نرفتن کردن ادم حوصلش میپوکه
چی بوگیم؟!Shy
(23-08-2013، 18:43)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا می دونسی من بلدم ایکن درست کنم؟=))

^_^*

خیرسرت
واس وب من دورست کن
زووووووووووووووووووووووود
باشShy
چند تا می خوای؟Rolleyes
 سپاس شده توسط *Nafas* ، ✘Nina✘

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان