23-08-2013، 13:01
عاقا صبح تا شب مسلمون میکشه بعد افطاری میده
|
افطاری اوباما در کاخ سفید با مسلمانان+ تصاویر |
||||||||||||||
23-08-2013، 13:01
عاقا صبح تا شب مسلمون میکشه بعد افطاری میده
(23-08-2013، 12:37)رها جان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.راست میگی؟ چون فلسطین مال خودشه حق داره تمام زن و بچه های مظلومی که فقط جرمشون زندگی کردنه ، بکشه؟ اینترنت جلوته یکم سرچ کنی میبینی که اینقدر بی رحمند که روی پسر یا دختر بودن جنین بدن یک زن شرط بندی میکنن! با بچه ها مثل آشغال رفتار میکنن! سربازای خودشون ازشون جدا شدن ، میگن : ما طاقت این کارا رو نداریم! میفهمی؟ (23-08-2013، 12:42)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.واقعا واستون متاسفم که دفاع از این ....... اینقدر واستون مهمه! شمایین که فقط دارین گوش میدین! یکم ببین و بفهم! تو گوگل سرچ کن ، ببین چی راجع به جنایاتشون میاد؟ همین جدیدا واسه چی به سوریه میخواد حمله کنه؟ حتی روسیه و ایتالیا گفتن : اگه بخواد حمله کنه ما به سوریه کمک میکنیم! نه داداش من! شما فک میکنی هرچی تو کشورته غلطه! مغزت شستشو داده شده! نذار دشمن اینجوری رو فکرت کار کنه! (23-08-2013، 12:43)رها جان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اینی که میگی دقیقا داری به خودت اشاره میکنی رهاجان! تلوزین رو روشن کن ، ببین! تو دختری مثلا؟ چی جوری دلت میاد زجه زدن یه مادرو ببینی؟ چی جوری دلت میاد ببینی که دارن با یه نوزاد فوتبال بازی میکنن هان؟ مردم آمریکاهم دیگه خسته شدن! اوباما نمیتونست واسه حمله به سوریه مردم کشور خودشو راضی کنه ، چرااااااااااااااااااااااا؟ چون میدونستن داره چییکار میکنه! من خواب نیستم گلم تو خوابی! خواب نیستی ، چشماتو بستی! ولی نبند ، باز کن ! آینده ی یه دنیا زیر نگاه توهه! طرفدار تصمیم رهبرت و مردم کشور خودت باش!
11-09-2013، 10:29
اگه به زجه زدن مادره مادر ندا چه قدر زجه زد؟مادر سهراب چی؟؟
من تلوزیونی که توش یه مشت دروغ و توهمِ رو نشون میده هیچ وقت روشن نمی کنم رهبر؟؟؟؟؟؟؟؟ واژه خنده داریه!!!!!!!!! یاد گرفتیم جواب مشت همیشه مشت نیس زدن و ما باتوم خوردیم و اونا ساندیس
11-09-2013، 11:30
(آخرین ویرایش در این ارسال: 11-09-2013، 11:31، توسط ∆ MeRzaD ∆.)
نقل قول: واقعا واستون متاسفم که دفاع از این ....... اینقدر واستون مهمه! من این یارو اصن برام مهم نی بره گم شه باو -_- من دارم میگم از خواب پاشو.....کشور اونارو نگا کن ماله مارو نگا کن نقل قول: شمایین که فقط دارین گوش میدین! یکم ببین و بفهم!ببینم و بفهمم چی رو بفهمم؟بدبختی رو؟ نقل قول: تو گوگل سرچ کن ، ببین چی راجع به جنایاتشون میاد؟وضعیت کشور اوباما بهتره یا اینجا؟ نقل قول: همین جدیدا واسه چی به سوریه میخواد حمله کنه؟ حتی روسیه و ایتالیا گفتن : اگه بخواد حمله کنه ما به سوریه کمک میکنیم!اینا به ما چه ما داریم در مورد ابادی کشورش حرف میزنیم..(ما هم اگه الان جای امریکا بودیم همین کارو میکردیم) نقل قول: شما فک میکنی هرچی تو کشورته غلطه! مغزت شستشو داده شده!غلطه! یه کاری بگو که به سود مردم باشه از طبیعت(دریاچه ارومیه و....) بگیر تا زندگی مردم(مثال نمیخواد پُره) همشون داره به __ میره.. نقل قول: نذار دشمن اینجوری رو فکرت کار کنه! ![]()
11-09-2013، 11:32
ما دم خروس رو باور کنیم یا قسم حضرت عباس رو
افتاری دادنتون رو باور کنیم یا کشتن عراقی ها افقان ها و.... هارو
11-09-2013، 11:35
زن مسلمان با مرد دست نميد حتي اگر اوبا ما باشد
![]()
18-01-2014، 11:27
(11-09-2013، 10:29)رها جان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.رهبر واژه ی خنده داریه؟ همین رهبره که باعث شده الان تو امنیت زندگی کنیم! وگرنه الان بجای گشتن توی نت نگران این بودیم که کی قراره موشک بخوره به خونمون! بدی ما همینه عادت کردیم حرف غریبه رو باور کنیم نه حرف رسانه های خودمون! آره تو تلوزیون ایران خیلی چیزارو نشون نمیدن ولی دورغ هم نمیگن! کسایی که دورغ میگن همونایین که با حرفاشون دارن جوونای مارو بی اراده میکنن! من به کشورم به رهبرم و به مردم اعتقاد دارم ، نمیخوام عقاید خودم رو هم بهتون تحمیل کنم اما اگر اعتقادی به جامعه ی اسلامی ایرانی خودتون ندارید بلند نگید که دیگران از حرفتون سوء استفاده کنند!
18-01-2014، 12:34
(18-01-2014، 11:27)AVA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. همیشه یاد گرفتم حتی اگه کوه حرف هم بودم حرف هام رو بخورم تا شنونده شم! تا یه وقت نگن منافق تا یه وقت نگن سبزی!!!!!! افرین به اعتقاد همین جور پایبند بمون!!!!!
07-02-2014، 11:23
خوبه..
دمش گرم مراسم افطاري باشكوهي برگزاركردع... هرچي باشع يه مراسم برگزاركردع! اون اخريه زنه داره به اوبامادست ميدع؟!
07-02-2014، 19:46
بابا به اونا چیکاردارین به چسبین به کشور خودمون که هیچی سره جاش نیست
| ||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|