موضوعها: 48
سپاس ها 3477
سپاس شده 3097 بار در 1548 ارسال
حالت من: هیچ کدام
در این که نازی ها جنایت کار بودند هیچ شکی نیست !وقتی خود نازی ها در دادگاه نورنبرگ به جنایت هاشون اعتراف کردند یا افرادی مثل ایشمن به جنایت ها خودش اعتراف کرد نمیدانم چرا بعضی ها فقط از روی دشمنیشان با یهود ها اصرار دارند یک واقعه ی تاریخی رو انکار کنند ر دادگاه نورنبرگ بیش از پنج میلیون صفحه مدرک به همراه هزاران حلقه فیلم از هولوکاست بعنوان مدرک ثبت شده اند
فیلمهایی که توسط خود نازیها فیلمبرداری شده بودند میتونین تصور کنین پنج میلیون صفحه رو کتاب بکنن چند تا کتابخونه میشه؟
موضوعها: 362
سپاس ها 47972
سپاس شده 49580 بار در 15655 ارسال
1_هیچ فیلمی درباره ی سوختن انسان های زنده در کوره نیست و هیچ فیلم حقیقی درباره ی خفه شدن انسان های زنده در خانه های گاز هم نیست پس هی نگو هزارات حلقه فیلم
2_اون مدارک رو خودت دیدی!؟ اگه من هم هزار تا مدرک بهت نشون بدم که خیلی از اون مدارک ساختگی هست چی!؟
3_خودت اندیشه کن یکم. اروپا مگه چند ملیون یهودی داشته که 5 ملیون یهودی رو بکشن!؟ اصلا چه جوری آلمانی که درگیر جنگ بوده تونسته 5 ملیون یهودی رو پیدا کنه و دستگیر کنه!؟
4_خود المان!؟ کدوم آلمان!؟ آلمانی که دستنشانده ی متفقین بوده پس از جنگ!؟ آلمانی که توش سانسور کتاب هایی هست که از جنگ جهانی دوم هست؟! آلمانی که کتاب نبرد من توش نباید چاپ بشه و اگه چاب بشه جرم هست و زندان و جریمه داره!؟
5_شما 1 تاریخدان بی طرف نام ببر که گفته باشن هلوکاست(کشته شدن 5 ملیون یهودی) حقیقی باشه. اتفاقا منتقدین بزرگی هلوکاست داره در خود دل اروپا که تاپیکی در این باره خواهم گذاشت.
خواهش میکنم روی هوا و چیزایی که شنیدی و یا دو تا نوشته ی یک جانبه چیزی رو نگو. همون جور که از دید شما رضا شاه در تاریخ خوب بررسی و پژوهش نشده و خیلی ازش بد گویی از روی قصد و هدف میشه این هم داستانش همون جوری هست.
من هم نخست گول صهیون ها و البته متفقین اون زمان رو خوردم که اندیشه ی مردم جهان رو از خودشون و جنایاتشون دور کردن و به سمت جنایات اغراق شده ی نازی ها می برن ولی پس از پژوهش های فراوان پی بردم اغراق و پنهان کاری بسیار زیاد هست.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب
درباره گذشته و حال داشته باشی، راههای ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!
موضوعها: 8
سپاس ها 475
سپاس شده 2706 بار در 1377 ارسال
من بیشتر از تاریخ توی ادیان مختلف و دین ها سررشته دارم ولی همین رو میدونم که هیتلر در زمان سلطنتش به ایران کمک های فراوانی کرده و اگه جنگ رو میبرد شاید وعض کشورمون اینی نبود که حالا میبینیم
موضوعها: 11
سپاس ها 168
سپاس شده 452 بار در 256 ارسال
شما پیشرفت ایران رو از شخی دیگر می خواهد !
اینطوری من هم امیدم به کشور های دیگر باشد شاید به ما کمک کنند .
اولین درسی که هیتلر به جامعه المان داد خودباوری و اعتقاد داشتن به هدف است