21-08-2013، 0:25
دقت کردی یه تازه وارد میاد محله سگم بش نمیدید؟
|
♦◊ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ هشــ×ـــت ◊♦ |
|||||||||||||||||
21-08-2013، 0:25
دقت کردی یه تازه وارد میاد محله سگم بش نمیدید؟
ی تیکه از دودکش:
فیروز:نمیشد اول فرشارو تحویل بدی بعد بری بوگیر بخـــــــــری؟ بهروز:بابا آخه کله پاچه ریخته بود تو ماشین بو گند ورداشته بود نمیشد نفس کشید فیروز:نـــفـــس نـــمـــیـــکــشـــیـــدی مــــی مـُــــر دی؟ بهروز خیره ب افق... (21-08-2013، 0:25)salahshor150 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.قوربونش برم انقدر تازه وارد خوب اومده که نگو........ ای بابا همه رفتن که
21-08-2013، 0:29
(21-08-2013، 0:26)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.واقعن دقت کردی؟
وقتی یه بنده خدایی توی اتوبوس ، تاکسی و یا مترو به اجبار در کنار شما قرار گرفته چه گناهی کرده که براش اس ام اس اومده و یا مجبوره که جواب بده که تو چهار چشمی زل زدی تو صفجه گوشیش ؟
فوضولی آیا ؟ دوست فوضول من ، سعی کن در این مواقع سرت رو برگردونی یه طرف دیگه و بذاری طرف با آرامش جواب بده اگر ارتروز گردن گرفتی با من!!!!! مورد بوده که طرف تو مترو توی اس ام اس نوشته : یارو زیپش بازه ، یدفه ۷ نفر نیگا کردن به زیپ شلوارشون ! اصلا ضرب المثل داریم که در حریم خصوصی بازه ، حیای تو چی میخواد این وسط !؟ یعنی امنیته که تو مترو موج میزنه ها شما الان میتونی این پست هایی که من میزارمو تحویل بگیریا
21-08-2013، 0:39
(آخرین ویرایش در این ارسال: 21-08-2013، 0:40، توسط M.barselona.)
سلآم. کسی هست؟
سلآم. کسی هست؟
سلام من هستم
خب انگار کسی نیست ما چندتا اعتراف بکنیم پس اعتراف ميكنم یه بار كه یکی از فامیلامون که خیلی بافاده ميان و كلاس ميذارن وکلا ما باهاشون رودروایسی داریم زنگ زده بود خونمون.نمیدونم میخواست واسه چه مهمونی دعوتمون کنه گوشی را برداشتم طرف که خانوم هم هست خیلی با ناز و عشوه گفت:سلام خوبی عزیزم؟ آقا منم هول کردم خواستم خیلی با ادبانه صحبت کنم اومدم بگم خوبم ممنون زبونم نچرخید به جاش گفتم: خوبم میمون!!!!O_o دیه خودتون فکرشو بکنید طرف تا سی ثانیه صداش در نیومد.هر دفعه هم منو ميبينه روشو بر ميگردونه!!!خو چي كنم؟نچرخيد ديگه!
21-08-2013، 1:19
سلام...
21-08-2013، 5:54
Google، 171717، paria/1، پروشات
ایـنـ جـآ تـهـرانـه هــوا روشـنـه مـن هنـوز بیدارَمــ-__- آیـ لـآو یـو فلـشـ خــور+_+
21-08-2013، 7:19
اُهـــوع ((:
عاقا .. من چیزی ندارم بگم فقد 4 یا 5 صفحه پیشو بخونین (((:
21-08-2013، 8:02
بخدا همتون سحر خیزین!
سحر خیزان گرامی تا ساهت 10صبح فقط 29 دقیقه با قیسـت!$_$
| |||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|