موضوعها: 94
سپاس ها 10024
سپاس شده 21361 بار در 3473 ارسال
حالت من:
سلام.
دوستان عزیز این پیشنهادات شما همه یادداشت می شه و در صف انجام قرار می گیره.
ولی کارهای که به یک سایت مربوط می شه شامل کارهای خیلی زیادی است که البته به شما حق می دم که برای شما قابل مشاهده نیست و کسی که تجربش رو داشته باشه فقط می تونه ببینه.
بنابراین می خوام بگم که این نیست که ما الان هیچ کاری انجام نمی دیم و انجام پیشنهادات شما رو هم به عقب م یاندازیم بلکه کارها اولویت بندی می شن و انجام می شن و الان درگیر یک سری کار مربوط به سایت هستیم .....
الان به عنوان مثال فرید جان می دونه که مدیریت انجمن چه کارهایی داره و چه کارهایی باید انجام داد....
در اخر هم بگم شکلک جدید هم می زاریم ولی همون طور که گفتم یادداشت می شه تا انجام بشه.
با تشکر.
برای "تشکر کردن" و یا گفتن"خوب و جالب بود" از دکمه
سپاس استفاده کنید
سوالات و مشکلات خود مربوط به انجمن را در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا
ثبت نام کنید یا
وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینجا مطرح کنید،
به پیغام خصوصی در این مورد جواب داده نمی شود.
آپلود سنتر عکس اختصاصی فلش خور! عکس خور!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.akskhor.ir
موضوعها: 143
سپاس ها 2165
سپاس شده 4549 بار در 1014 ارسال
حالت من: هیچ کدام
[/b]آقایون مدیر گفت و گوی ازاد حرف های ما رو الکی پاک نکنید و موضوع های ما رو هم پاک نکنید کلی جون کندیم نوشتیم[u][i][size=xx-large]
موضوعها: 94
سپاس ها 10024
سپاس شده 21361 بار در 3473 ارسال
حالت من:
10-11-2011، 22:52
(آخرین ویرایش در این ارسال: 10-11-2011، 22:52، توسط SABER.)
حرف های بی ربط و اسپم فقط پاک می شود...
برای "تشکر کردن" و یا گفتن"خوب و جالب بود" از دکمه
سپاس استفاده کنید
سوالات و مشکلات خود مربوط به انجمن را در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا
ثبت نام کنید یا
وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینجا مطرح کنید،
به پیغام خصوصی در این مورد جواب داده نمی شود.
آپلود سنتر عکس اختصاصی فلش خور! عکس خور!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.akskhor.ir
موضوعها: 362
سپاس ها 47972
سپاس شده 49580 بار در 15655 ارسال
موضوعات تکراری و بی کیفیت و بست های تکراری و در کل اسپم ها پاک می شوند.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب
درباره گذشته و حال داشته باشی، راههای ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!
موضوعها: 29
سپاس ها 1706
سپاس شده 3861 بار در 1117 ارسال
با درود و عرض ارادت و ادب به همگی اعضای این سایت اعم از اونایی که آنلاین میشن و اونایی که اینجا رو فراموش کردن و اونایی که نمی تونن بیان و کلا همه و همه
پیشنهاد می دهم هر چی بحث در مورد نازیسم و جنگ جهانی دوم و اینجور چیزا شده پاک بشود (درست است که تایپیک هایش بسته شده اند) و همه ی اعضای سایت هر چه در این مورد هست اعم از آواتار و امضا و ... در این مورد ر بردارند و هرکس بحثی یا حرفی در این مورد دارد به (forum.nazicenter.ir) مراجعه کند و به طور کلی هیچ اثری از این چیزها در فلش خور نباشد و فلش خور علی السابق به کار بازی رایانه ای و پاتوق دوستانه مشغول بشود
یک پیشنهاد دیگر هم به مدیران این که یک تایپیک مخصوص مدیران ایجاد بشود با عنوان " تایپیک مدیریت های انجام شده" و یا "گزارش مدیران" و یا همچین چیزی و هر مدیری هر مدیریتی کرد در آن تایپیک ثبت کند و در هر تایپیک که مثلا چند پست پاک می شود هی ننویسد که مثلا تعدادی تایپیک حذف شد و از این قبیل
موضوعها: 362
سپاس ها 47972
سپاس شده 49580 بار در 15655 ارسال
21-11-2011، 14:13
(آخرین ویرایش در این ارسال: 21-11-2011، 14:15، توسط FARID.SHOMPET.)
از پیشنهاد شما ممنون.
در مورد موضوعات تاریخی که باز هستن و بسته باید بګم پیشنهاد خوبی نیستش. تازه اګر هم از نازیسم انتقاد کنیم این جا بهتره چون توی نازی سنتر نمیشه انتقاد کرد بیرون می کنن.
بهتره فلش خور همین طور باشه.
پاک کردن اون موضوعات چیزی رو درست نمی کنه.
همین که بسته هستن خوبه.
فلش خور قرار نیست فقط در مورد رایانه و دوستی باشه.
ما از چند وقت پیش تصمیم ګرفتیم بخش های علمی، تاریخی و ... رو باز کنیم. تا سطح برنامه ها بره بالا.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب
درباره گذشته و حال داشته باشی، راههای ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!