امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

× گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 1 + 4✗9 ×

× گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 1 +  4✗9  × 194
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط sjmmc
آگهی
شیوا^ــ^
سلام شطوری؟^ــ^
من دیه میرم
چشام ترکید یه رمانه رو خوندم× گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 1 +  4✗9  × 194
خدافظ
جیجلم مریم× گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 1 +  4✗9  × 194
لعی× گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 1 +  4✗9  × 194
شیوا× گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 1 +  4✗9  × 194
سرکار خانوم صادخ× گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 1 +  4✗9  × 194
× گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 1 +  4✗9  × 194× گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 1 +  4✗9  × 194
کسی هم شکلکی که من میذارم کپی کرد فاتحشو بخونه× گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 1 +  4✗9  × 194
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، sjmmc ، L.A.78 ، maryam.ekh
سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​ااامممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16295438986692
(17-08-2013، 17:22)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2013، 17:19)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه به هم رفته بودیم که من خودکشی کرده بودم تا الان!!Big GrinBig Grin
واه واه واه!!Big GrinBig GrinBig Grin

قیافه نه اخلاق× گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 1 +  4✗9  × 194
دخدرا می گن واه واه واه سرکار خانوم صادخ× گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 1 +  4✗9  × 194
منم اخلاقو گفتم...Big GrinBig GrinBig Grin وگرنه حمید که از من خوشتیپ تره...Angel
این واه واه واه قضیه داره!!Big GrinBig GrinBig Grin
Take The Gun
&
Count To Three
(17-08-2013، 17:24)مهرداد* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​ااامممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم

ای درد :|

خو مثه آدم سلآم کن :|
بعضیــآ مثــل ســُس خـــرســی مهــرآم میمونـــن !

فقط تــِــر تــِـر میکنـن ..

بــدون اینـــکه بــآزدهــی دآشتــه بـآشــن .. !!
 سپاس شده توسط L.A.78 ، Mason
(17-08-2013، 17:25)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2013، 17:22)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2013، 17:19)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دخدرا می گن واه واه واه سرکار خانوم صادخ× گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 1 +  4✗9  × 194
منم اخلاقو گفتم...Big GrinBig GrinBig Grin وگرنه حمید که از من خوشتیپ تره...Angel
نه راتی دخدرا نمی گن مادر زنا می گن× گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 1 +  4✗9  × 194
 سپاس شده توسط sjmmc
(17-08-2013، 17:21)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نامردا
جواب سلام نخواستیم.......واااااا شیواااا چی شده آبجی
معلم میدانست که فاصله هاچه به روزمان می آورند که به خط فاصله میگفت :خط تیره
 سپاس شده توسط sjmmc ، Mïņ̃†êR
(17-08-2013، 17:24)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا^ــ^
سلام شطوری؟^ــ^
من دیه میرم
چشام ترکید یه رمانه رو خوندم× گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 1 +  4✗9  × 194
خدافظ
لعی× گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 1 +  4✗9  × 194
شیوا× گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 1 +  4✗9  × 194
سرکار خانوم صادخ× گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 1 +  4✗9  × 194
× گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 1 +  4✗9  × 194× گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 1 +  4✗9  × 194
کسی هم شکلکی که من میذارم کپی کرد فاتحشو بخونه× گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 1 +  4✗9  × 194

Channel
(17-08-2013، 17:26)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2013، 17:25)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه راتی دخدرا نمی گن مادر زنا می گن× گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 1 +  4✗9  × 194
حالا چون قضیه رو داری ناموسی میکنی میگم کی میگه!!Big GrinBig Grin
یه فامیل مشترک من و حمید!!Big GrinBig Grin
مرد هم هست!!Big GrinBig Grin
Take The Gun
&
Count To Three
سلام مهرداد
خداوندا از همه گذشتم بگذر ازمن[/font][/size]

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 27 مهمان