10-08-2013، 20:12
الان دارم اهنگ zed bazi رو گوش میدم
کوچه خیلی خوبه خونه خیلی دوره کبوتره میخونه اون ک روی بوم خونه نشسته روب رومه
|
داری به چه آهنگی گوش میدی... چند بیتشو بنویس!!!!!! |
||||||||||||||||||||||||||||||||
10-08-2013، 20:12
الان دارم اهنگ zed bazi رو گوش میدم
10-08-2013، 20:20
ما دوتا پنجره بودیم گفتی ک باید بمیریم دیوارا همه خراب شد ولی ما هنوز اسیریم ما هنوزم مثل مرداب مست اینه ی کویریم
ماهمونیم ک میخواستیم خورشیدوبادست بگیریم گریه هام حروم شدن کاری بکن چشمه من بیا منویاری بکن هیاهو از شماعی زاده
تتلو..............میدونی مهم نیس ک همه چی تموم شده.....مهم اینه ک ی سری کارارو فقط باهم میکردیم.............الان ک من نیستم ولش کن.............دوباره من دنبال ی اتاق تاریک و ی تخت دونفره جایی ک لو ندنش............ی زندگی مرفه ک در حد هنرمنده......همه روزا پر از خنده شدم مرد تو همدم تو.............پا میشم صب از تخت...........مذخرف بگو این چ وضع حال ماس .......... دیگه حوصله ندارم بعقیشو بنویسم(اینم جز اهنگ بود ه ه ه ه
ارمین2afm..............سر صبه از خواب تازه تو پا میشی.........ولی من هنوز بیدارمو تو باعث وبانیشی...........ک 24ساعت ب تو فکر بکنم...........فکر اینکه نباشی ب کی تکیه کنم........ولی تو چی موهات خیسو زیر دوشی...........................................................
10-08-2013، 20:25
amir tatalo delam pake
man didam harekate dostaro az doshmano dost naro
10-08-2013، 20:44
BA MAN GHADAM BEZAN AZ MEHRAN
15-08-2013، 21:42
تومرضی از یاس و زندگی همه مینه از زانیار و من شدم از سیروان
15-08-2013، 22:09
(01-08-2013، 22:22)mahbobe2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. تو از یه جای خیلیی دور اومدی....قفلو شکستی...مثه نور اومدی تو همونی که آرزو یه من بود همیشه هر جا روبه روی من بود شبا تو خوابم تورو دیده بودم خیلی شبا بهت رسیده بود.م.... خوب میدونم جای تو رو زمین نیست خیلیه فرق تو فقط همین نیست آدمای قصه های گزشته به کسی مثل تو میگن فرشته
15-08-2013، 22:12
(آخرین ویرایش در این ارسال: 15-08-2013، 22:13، توسط Moji Viper.)
الن دارم اهنگ مهدی از شاهین نجفی رو گوش میدم
اقا یه چیز بهت بگن خالصانه 6 ماهه حقو قمو نمیدن ماهیانه شما که کل امور دنیا دستته یه نگاهی به ما بکن عاشقانه
آهنگ سیگار صورتی z-bazi
باز دم صبحیمو سیگار صورتی داغونم تویی که تنها پیش منی......
16-08-2013، 19:49
cold bloodedاز jojo
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|