21-04-2012، 22:53
كيو از همه بيشتر دوس داري تو سايت؟
منم نپيچون چون جوري ميپيچونمت كه مثل هليكوپتر رو هوا بچرخي!
|
سوالی داری بپرس (صندلی داغ) با حضور shadi shekari |
||||||||
21-04-2012، 22:53
كيو از همه بيشتر دوس داري تو سايت؟
21-04-2012، 22:59
همه دوست داشتنی هستن نه کسی روبیشتردوست دارم ونه کسی روکمترهمه ی کاربراجای داداش آبجیامن
خیلی خوب حالاقاط نزن
21-04-2012، 23:04
محمد جان من بايد شمارو ملاقات كنم!
كي و كجا قرار بزاريم؟
21-04-2012، 23:07
ساعت هایی که هستم فقط سریع ترچون ازپنجشنبه دیگه تهران نیستم
هرکجادوست داشتی
21-04-2012، 23:12
به گوشيم يه ميس بنداز تا باهم در اين باره فك بزنيم!
22-04-2012، 0:01
الان فکرنکنم وقت خوبی برای تلفنی حرف زدن باشه سه شنبه ظهریافرداشب
آخه نصف شبه
22-04-2012، 0:04
(22-04-2012، 0:01)p_boy22 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. باهوش جان گفتم ميس بنداز!! بهر حال اينجا رو هم گفت و گوي آزادش كرديا!
22-04-2012، 8:07
نطرت درمورد اینا چیه؟؟
سارا: سلطون: سروش: نازنین: بهناز: بهار: پویا: حمید: علیرضا: فرامرز: مرری: صابر: ادمین: حسین: نسیم: اقا ممد: ماهرخ: خودم: محمد619: افعی: ماکان: ساناز جوجو: هرکی جاموندو خودت بگو...
22-04-2012، 13:39
به به!!!!!اقا خلبانه گله خودمون!!!!!!!!!!
خب من سوالایه اساسی ازت میکنم!!!میخوام بسوزی چون خیلی خیلی دوست دارم!!!!!!!ربطشم تو ارتباطشه!!!! کیو تو زندگیت بیشتر از همه دوس داری؟؟ نظرت درباره من؟؟ از کی متنفری؟؟ چرا خلبانیو انتخاب کردی؟؟ به نظرت تغییر رشته بدم برم معماری هنرستان؟؟ نظرت درباره زندگی؟؟ یه جمله خوشکل!! اسم فامیل شماره شناسنامهو...اینارو ندی مهم نیست!!! خودتو با یه شکلک نشون بده!!! یه جمله زشت؟؟ تو زندگیت از چی پیروی میکنی!!! مامانتو بیشتر دوس داری یا بابات؟؟ قصد ازدواج نداری یه عروسی بیفتیم!! منو عروسیت دعوت میکنی؟؟ زنت نمیکشتم؟؟ اگه اره چرا و اگه نه باز هم چرا!!! دوس داری زنه ایندت تو خونه بشینه یا بره سره کار؟؟ چند سالته؟؟ دیگه چی بپرسم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ریشو سیبیل داری؟؟ نمیزنیش؟؟ چرا؟؟؟؟؟؟ برا کی تو زندگیت از همه بیشتر ارزش قاعلی؟؟؟؟؟؟ نظرت درباره رشته ریاضی؟؟ کدوم شهر زندگی میکنی؟؟ نظرت درباره رشته تجربی؟؟ منو مرضیه اخلاقامون مثه همه؟؟ چرا؟؟ اصلا میشناسیش؟؟ نظرت درباره فرید؟؟ چه حسی داری دوباره برگشته و دیگه فعلا هستش؟؟ فعلا همین!!!!!!بدرود تا درود بعدی جواب که دادی به ادامه بحث میپردازیم!!!!!!!
22-04-2012، 18:13
(22-04-2012، 8:07)مرمر نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. گفت تو صفحه قبل | ||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|