07-08-2013، 2:57
تو شخصیت های تاریخی ب نظر من بهترین ادم کوروش کبیره.کسی ک ب خاطر مردم کشورش از جونش مایه گذاشت
|
ما مخالف سانسور کتاب تاریخمان هستیم..... |
||||||||||||||||||||||||||
07-08-2013، 2:57
تو شخصیت های تاریخی ب نظر من بهترین ادم کوروش کبیره.کسی ک ب خاطر مردم کشورش از جونش مایه گذاشت
07-08-2013، 3:52
خارجی ها می خوان ی کدوم از این قهرمان ها را داشته باشند اما که ما داریم ببین چه کارش می کنند
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
07-08-2013، 16:00
(آخرین ویرایش در این ارسال: 07-08-2013، 16:01، توسط FARID.SHOMPET.)
نقل قول: تنها تاریخ باستان هست که پر از افتخاره تاریخ معاصر مثل قاجار و پهلوی پر از خواری و ذلته واقعا چه دلیلی برای این کار دارن تاریخ یعنی عبرت ما بنشینیم از فتحعلی شاه و ناصر الدین شاه عبرت بگیریم باید زمان پهلوی که باعث ننگ ایران هست رو حذف کنن زمان پهلوی مایه ننگ بوده؟! یکم کتاب بخونید. به دو تا حرف توی تلویزیون و دو تا نوشته توی کتاب درسی اکتفا نکنید. کتاب های فراوانی هست که به خوبی از پهلوی نوشته شده. تازه خدمت های بزرگ در هنگام پهلوی به کشور شده. رضا شاه اگه نبود سال های سال قاجاریه ادامه پیدا می کرد و کشور استارت نو سازی رو نمی زد. تازه از تاریخ معاصر بیشتر میشه آموخت خانوم. چون تاریخ معاصر ایران پر از ادم های مبارز هست و شکست ها. یکمی درباره ی مصدق و پهلوی و امیرکبیر و جبهه ملی بخونید. شریعتی از کتاب تاریخ ما حذف شده ![]()
07-08-2013، 16:57
من تا حال نشنیده که مجلس تصویب کند که بخشی از تاریخ حذف شود
لطفا زمان همچین جلسه ای رو اعلام کنید تا من هم بفهمم من که رشته ریاضی هستم تاحالا کتاب تاریخ نه دیدم و نه داشتم مگر سال اینده (سوم ) که یه تاریخ معاصر داریم
07-08-2013، 18:18
شریعنی معلومه حذف میشه
از واقعیت وحشت دارند اگر هم باشه همه ی حرفاش رو دچار تغییر می کنند اقا چه گوارا خودتون هم می دونید که ان ها به تاریخ اهمیت نمی دهند حیف تاریخ ایران نیست؟!تاریخ ما که همش مربوط به 40 سال پیشه! ایا 40 سال پیش جز تاریخ است؟
07-08-2013، 18:27
واقعا کههههه
واقعا کههه اسوده بخواب کوروش ما بیداریممم(این جمله بهترین جمله ی عمرمه)
07-08-2013، 18:31
کجا ما بیداریم؟
من این رو در این وضع بیشتر می پسندم هرگز نخواب کوروش ای م هر اریایی
09-08-2013، 23:35
کلا تاریخ تحریف شدست مخصوصا تاریخ معاصر
وقتی سوم راه نمایی تاریخ می خوندم حالم به هم میخورد تحریف ها به جایی رسیده که شیخ فض الله نوریو به عنوان قهرمان مشروطه جلوه میدن دیگه می خوان از این بیشتر تحریف کن؟ ![]()
10-08-2013، 0:21
(07-08-2013، 16:00)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. تو زمان پهلوی بود که ما صاحب دانشگاه شدیم هنوزم یه سری از دکل هاییی که تو جنوب هست مال زمان رضا شاهه نیروگاه اتمی بوشهر قراردادش مال زمان رضا شاهه چه قدر میخوایین چشماتونو ببندین و طبق حرفای بقیه بگین زمان پهلوی بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
12-08-2013، 1:26
(10-08-2013، 0:21)رها جان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.درسته رضا شاه خدماتی رو به ایران کرده ولی هر کسی نظری داره و به نظر من جنبه های منفی حکومت پهلوی بیشتر بوده | ||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|