20-04-2012، 13:28
فاصله با آرزو های ما چه کرد ... کاش می شد در عاشقی هم توبه کرد
|
یه جمله برای عشقت بنویس ... |
||||||||||||||||||||||||||||||||
20-04-2012، 13:28
فاصله با آرزو های ما چه کرد ... کاش می شد در عاشقی هم توبه کرد
20-04-2012، 13:51
مابيغام دوست داشتنمان را با دود به هم مي رسانيم نميدانم ان سو براي توتكه جوبي هست من كه اينجا جنكلي را به اتش كشيده ام. عزيزم باوركن كه خيلي دوستت دارم وبدونه تو ميميرم تقديم به رضاي عزيزم
20-04-2012، 15:43
ازت متنفرم میدونی چرا؟؟چون عاشقتم!!(البته من غلط بکنم از این کارا کنم!!کلا از این چیزا زیاد برام میاد!!!!!!!:cool:)
20-04-2012، 18:37
همین امضامو مینوشتم بعدشم تقدیم به عشقم بهنود
21-04-2012، 19:38
سلام مــاه مــن ! دیشب دلتنگ شدم و رفتم سراغ آسمان اما هر چه گشتم اثری از ماه نبود که نبود …! گفتم بیایم سراغ ِ خودت .. احوال مهتابیت چطور است ؟! چه خبــر از تمام خوبی هایت و تمام بدی های مــن ؟! چه خبــر از تمام صبــرهایت در برابر تمام ناملایمت های مــن ؟! چه خبر از تمام آن ستاره هایی که بی من شمردی و من بی تو ؟! چقدر نیامده انتظار خبــر دارم ؟! چه کنم دلم بــرای تمــام مهــربانی هایت لک زده است ! راستی ، باز هم آســمان دلت ابری است یا ….؟! می دانم ، تحملم مشکل است …. اما خُب چه کنم؟! یک وقت خســته نشوی و بــروی مــاه دیگری شود …. هیچ کس به اندازه مــن نمی تواند آســـمانت باشد ! تو فقط ماه من بمون و باش ! ماه من ! مراقب خاطراتمان ، روزهای با هم بودنمان .. خلاصه کنم بهونه موندنم مراقب خودمون باش ! - – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
22-04-2012، 12:27
دردنيا جاي کافي براي همه هست،پس به جاي اينکه جاي کسي رابگيري سعي کن جاي خودت راپيداکني
24-04-2012، 11:35
(آخرین ویرایش در این ارسال: 24-04-2012، 11:36، توسط white angel.)
اتل متل جدایی*عروسکم کجایی؟*گاو حسن پریشون*یه دل دارم پر از خون*عشقم رفته هندستون*خونم شده قبرستون*یه عشق دیگه بردار*اسمشو بذار بچگی*تا آخر زندگی*آچین و واچین تموم شد*عمر منم حروم شد....!!!..
24-04-2012، 12:23
نبودنت بهترین بهانه است برای اشک ریختن ولی کاش بودی تا اشکهایم از شوق دیدارت سرازیر میشد ... کاش بودی و دستهای مهربانت مرهم همه دلتنگیها و نبودنهایت میشد ... کاش بودی تا سر به روی شانه های مهربانت می گذاشتم و دردهایم را به گوش تو میرساندم... بدون تو عاشقی برایم عذاب است میدانم که نمیدانی بعد از تو دیگر قلبی برای عاشق شدن ندارم... کاش میدانستی که چقدر دوستت دارم و بیش از عشق بر تو عاشقم... میدانی که اگر از کنارم بروی لحظه های زندگی برایم پر از درد و عذاب میشود
24-04-2012، 12:30
امشب دوباره غرق در تمنای دیدنت
سرمه ی انتظار به چشمانم میکشم امشب دوباره تو را گم کرده ام میان آشفته بازار افکار مبهمم توی کوچه های بی عبور پاییزی دستان گرمت را .. نگاه مهربانت را .. شانه های بی انتهایت را منتظر نشسته ام...........
25-04-2012، 12:04
دوست دارم
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|