31-07-2013، 21:07
حالا با هم دعوا نکنین.
|
خواهرم حجابت؟؟ |
|||||||||||||||||||||||
31-07-2013، 21:07
حالا با هم دعوا نکنین.
31-07-2013، 21:10
(31-07-2013، 20:47)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دَقیقا .. زَن بآیَد آزآد بآشه .. اَلبِته نَبآیَد اَز حَدی که دآره بِگزِره(مَنظورَمو میفَهمید دیگه) خُب دُرُسته که زَن بآیَد حِجآب دآشته بآشه .. وَلی اَز سَر تآ پآش دیگه یه جوریه ...
07-08-2013، 0:06
من کمی خیلی کم بی حجاب
ولی حجاب مهمه
07-08-2013، 0:25
چرا بحثای جنجالی میذارین و دو آدم با عقاید های مختلف رو به جون هم میندازین شما ها که میدونید بچه ها جنبه ندارن سریع گُر میگیرن....
07-08-2013، 23:34
(07-08-2013، 0:25)solmaz rad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سولماز خانم شما از طرف خودت حرف نزن بحث کردن چه ربطی به بی جنبگی داره تا بحث نکنی و با عقاید مخالف خودت اشنا نشی نمیتونی چیزی یاد بگیری !
07-08-2013، 23:35
(آخرین ویرایش در این ارسال: 07-08-2013، 23:36، توسط ♥✖ Delsa ♥✖.)
خواهرم حجاب کن یا نکن به کسی ربطی نداره جز یه نفر
دلت پاک باشه باید فکر مردمم از بابت تو پاک باشه
(31-07-2013، 13:37)Esmi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خواهرم تو دیگر کودک نیستی عروسک نیستی این لباس های تنگ چیست که بر تن داری فکر نمی کنی که یک مرد غریبه تو را در خیابان ببیند نگاهت کند بیش از هزار گناه می کند تو باید بشینی کنار پدر مادرت که برات یک خواستگار بیاید زن نبیاید در بیرون خانه کار کند مرد باید کار بیرون را بکند و زن کار خانه را بعد شوهرت از تو اینقدر رازی می شود که حتی جانش را برایت می دهد ولی اگر بروی و در کوچه پر بازی کنی ازت سو استفاده می می کنند بعد خواستگار هم برایت نمی اید :97: اخه چرا تمام دختر ها این گونه اند مگر از خدا نمی ترسند من خودم تا دیروز گناه جلوی چشمم را گرفته بود ولی بعد توبه کردم تا 18 سالم بشه برم خواستگاری .... من تا قبل از اینکه توبه کنم هر شب خواب های وحشتناک می دیدم و در خوابب من شیطان بودم ولی بعد که توبه کردم خواب های بسیار زیبا می بینم اینم نظرات منه 13ساله خواهرم تو دیگر کودک نیستی عروسک نیستی این لباس های تنگ چیست که بر تن داری فکر نمی کنی که یک مرد غریبه تو را در خیابان ببیند نگاهت کند بیش از هزار گناه می کند تو باید بشینی کنار پدر مادرت که برات یک خواستگار بیاید زن نبیاید در بیرون خانه کار کند مرد باید کار بیرون را بکند و زن کار خانه را بعد شوهرت از تو اینقدر رازی می شود که حتی جانش را برایت می دهد ولی اگر بروی و در کوچه پر بازی کنی ازت سو استفاده می می کنند بعد خواستگار هم برایت نمی اید :97: اخه چرا تمام دختر ها این گونه اند مگر از خدا نمی ترسند من خودم تا دیروز گناه جلوی چشمم را گرفته بود ولی بعد توبه کردم تا 18 سالم بشه برم خواستگاری .... من تا قبل از اینکه توبه کنم هر شب خواب های وحشتناک می دیدم و در خوابب من شیطان بودم ولی بعد که توبه کردم خواب های بسیار زیبا می بینم اینم نظرات منه 13ساله
24-08-2013، 21:13
مرسسسسسسسسسسسسسیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
24-08-2013، 21:15
حجاب چیه؟؟؟؟؟
26-08-2013، 12:09
(24-08-2013، 20:31)KINGKHAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اصن خودت فهمیدی چی گفتی !!!!!!!!!!یه سری چرتو پرت بهم بافتی که کلن یه چیزی گفته باشی دیگه ! طینت زشت و مغز خراب با هیچ چیزی درمان نمیشود
| |||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
خواهرم شما داف "Duff" نیستی ... | |||||
خواهرم ... | |||||
خواهرم حجابت را به دشمن نسپار |