07-08-2013، 19:12
یک لحظه جایمان را با هم عوض کنیم..
شاید تو می فهمیدی چقدر بی انصافی
و من می فهمیدم چرا؟
شاید تو می فهمیدی چقدر بی انصافی
و من می فهمیدم چرا؟
|
×{♥ بُغـــض قَـَـلَــــم " نُسخـــه ی ســہ "♥ } × |
||||||||||||||||||||||||||
07-08-2013، 19:12
یک لحظه جایمان را با هم عوض کنیم..
شاید تو می فهمیدی چقدر بی انصافی و من می فهمیدم چرا؟
07-08-2013، 19:13
[rtl]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بيخيالش!... [/rtl] [rtl]نه!!! میگذارم و میروم...!!! نه اینکه دوستت نداشته باشم نه!!! چون از نخودی بودن متنفرم!!![/rtl]
خودم رو به اندازه ی تمام تو دوست دارم...
تو را به اندازه ی تمام خودم و خودت... و خدا را به اندازه ی خودش که تمام جهان است... یعنی من تو را بیشتر از خودم و کمتر از خدا دوست دارم... این یعنی عشق...
08-08-2013، 0:21
تو را گم می کنم هر روز و پیدا می کنم هر شب
بدینسان خوابها را با تو زیبا می کنم هر شب تبی این گاه را چون کوه سنگین می کند آنگاه چه آتشها که در این کوه برپا می کنم هر شب تماشایی است پیچ و تاب آتش ها .... خوشا بر من که پیچ و تاب آتش را تماشا می کنم هر شب مرا یک شب تحمل کن که تا باور کنی ای دوست چگونه با جنون خود مدارا می کنم هر شب چنان دستم تهی گردیده از گرمای دست تو که این یخ کرده را از بی کسی ها می کنم هرشب تمام سایه ها را می کشم بر روزن مهتاب حضورم را ز چشم شهر حاشا می کنم هر شب دلم فریاد می خواهد ولی در انزوای خویش چه بی آزار با دیوار نجوا می کنم هر شب کجا دنبال مفهومی برای عشق می گردی ؟ که من این واژه را تا صبح معنا می کنم هر شب
08-08-2013، 1:29
هیچوقت
آﺭﺯﻭﯼ ﺧﻮﺷﺒﺨﺘﯽ ﻧﮑﻦ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﻦ ﺑﯽ ﺧﻮﺩﺕ !
08-08-2013، 2:13
تلخ است ،
همه فکر کنند سرت شلوغ است ، و تنها خودت بدانی چقدر تنـــهایی
08-08-2013، 2:24
دل من آرام بگــــــیر او بی تـــــــــــــــــو آرام است !!!
08-08-2013، 9:53
آבَم بـآیـَد یــﮧ "تـــُو" داشتــﮧ بـاشـِــﮧ
ڪِـﮧ هَـر وقـت اَز هـَمــﮧ چــے פֿـَـستـِــﮧ פּَ نـا اُمیـد بـوב بـهـش بــِگـــﮧ : مـُهـم اینـــﮧ ڪِـﮧ تــُـ‗__‗ـــو هـَستـے بیـخیـال ِ בُنـیـا...
08-08-2013، 10:38
وقـــت هـــایی هســــت ... کـــه جـــز به بودنـتـــــــــــ دلـــم رضــــایتــــ نمی دهــــد ... حالــــــــــــا .... مـــــــن از کجــــــــــــــا بیاورمتــــــــ
08-08-2013، 10:42
(آخرین ویرایش در این ارسال: 08-08-2013، 10:44، توسط aCrimoniouSs.)
گریــه ام میگیـــرد وقتـــــــی میبینم...
<او که تمــــــام دنیـــــــای من استــــــ ـ ـ منتــــــ دیگری را میکِشـــــَـ د... میـבآنـَـم چـِشمآنـَتـــــــ
بـآمــَـטּ چـِـہ میـکــُنـב وَقـتــے کــِہ نـِـگاهَـــم میکـُنے چـِنـآטּ בِلـــَ ـم اَز شِیطَنَتــــــــ نِگــآهَـت
میلَـــــرزَב...! ڪـِـہ حِـــس میکـُنـَـــم چـِقـَــــבر زیـبـآستـــــ
فــَــدا شـُـدטּ بـــَـراے چــِشـم هـآیـےڪـِـہ تـَـمــــــآم בُنیــآستـــــ لبخند شیرینے است که بر لبانت مےشیند...!
وقتے مےبینے که عشقت مے خندנ
اما چند لحظﮧ بعد...
اشک هایت فوران مے کنند!!!
وقتے حس میکنے،او هیچ گاه مال تو
| ||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|