امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ما پرسپولیسیا به اینا میگیم افتخار استقلالی ها

من میتونم یه تنه کل شمارو حریف باشم 
پس وسطش به کوچه علی چپ نزنید گم میشید

(07-08-2013، 9:34)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2013، 9:32)mahyajooni نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خانومی کسی ساکت نشد غیرت توی هیچکدم از پرسپولیسیا نیست 
مهدوی کیا غیرت حنیف و داره ؟
غیرت آرش رو داره ؟

نکنه فک کردی غیرت الکیه که اونو به همه نسبت میدی؟

(07-08-2013، 9:32)noora91 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2013، 9:27)mahyajooni نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2013، 9:24)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای خدا این استقلالیا اگه همین جوری پیش برن تا دو روز دیگه به جباریم میگن با غیرت الهی صبر بده شما با چه رویی به مجیدی میگن غیرت ؟کسی که ول کرد رفت واسه عربا بازی کرد غیرت حالیشه؟
غیرت نمیدونم تو تفکرات شما چه شکلی ساخته شده 
شاید از دیدگاه شما کریمی غیرت داره 
ولی هنوز معنی غیرت مجیدی رو نفهمیدی
اگه واقعا کریمی غیرت داشت،باتمام وجود نمیرفت تراکتور

حالا کی گفته با تمام وجود رفته تراکتور؟؟ حداقل از کشوور خارج نشده بره واسه عربا بازی کنه که
غیرت چیزی نیست که به مهدوی کیا و کریمی میچسبونی 
غیرت شعور و شخصیت یک فرده که کریمی نداره
ما پرسپولیسیا به اینا میگیم افتخار استقلالی ها 3
پاسخ
آگهی
اقایون استقلالی هرچی افتخار دارد برا من بنوسید تا من جواب همشونون بدم
فقط زایه شدید گره نکنیدBig Grin
پاسخ
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(07-08-2013، 9:33)mahdi saedi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

* احساس گل زدن بازیکناتون توو جام باشگاهای اروپا رو میتونید با رسم شکل توضیح بدید ؟
بله.معروف ترینشم گل داش جواد به رئاله
* میدونی چه حالی داره بازیکن با غیرت داشتن؟ با چه رویی به فرهاد مجیدی میگید با غیرت…؟
به همون رویی که شما به جادوگر و انصاری فرد میگید
* واسه چی به ۴تا برد پی در پی مینازید در حالیکه پرسپولیس تو ۷ بازیپشت هم ۵ برد و ۲ مساوی (یکیش ۶۰ دقیقه ۹ نفره) داشته ؟
استقلال هم تو 10تا دربی به شما نباخته
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
این تیم لنگیارو شیش تایی کرد داش جادوگرم اینجابوده
* کِی یه لژیونر درست حسابی به اروپامیدید پس….؟
مگه شما جادوگرو لژیونر کردید

گل داداش جواد جنابعالی به رئال اگه قبول باشه پس لژیونر دادن نا هم باید قبول باشه چون شمام نکونام رو نکونام نکردین در ضمن همچینم اش دهن سوزی نیست همه میدونین که بیرونش کردن
پاسخ
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(07-08-2013، 9:20)علیرضا آبی پوش نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرهاد مجیدی محبوب ترین بازیکن در سال 2010
بلـــــــه!
بازم  داری هزیون میگی؟؟؟؟؟
پاشو رسیدیـــــــم...
پاسخ
(07-08-2013، 9:35)mahyajooni نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من میتونم یه تنه کل شمارو حریف باشم 
پس وسطش به کوچه علی چپ نزنید گم میشید

(07-08-2013، 9:34)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2013، 9:32)mahyajooni نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خانومی کسی ساکت نشد غیرت توی هیچکدم از پرسپولیسیا نیست 
مهدوی کیا غیرت حنیف و داره ؟
غیرت آرش رو داره ؟

نکنه فک کردی غیرت الکیه که اونو به همه نسبت میدی؟

(07-08-2013، 9:32)noora91 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2013، 9:27)mahyajooni نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2013، 9:24)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای خدا این استقلالیا اگه همین جوری پیش برن تا دو روز دیگه به جباریم میگن با غیرت الهی صبر بده شما با چه رویی به مجیدی میگن غیرت ؟کسی که ول کرد رفت واسه عربا بازی کرد غیرت حالیشه؟
غیرت نمیدونم تو تفکرات شما چه شکلی ساخته شده 
شاید از دیدگاه شما کریمی غیرت داره 
ولی هنوز معنی غیرت مجیدی رو نفهمیدی
اگه واقعا کریمی غیرت داشت،باتمام وجود نمیرفت تراکتور

حالا کی گفته با تمام وجود رفته تراکتور؟؟ حداقل از کشوور خارج نشده بره واسه عربا بازی کنه که
غیرت چیزی نیست که به مهدوی کیا و کریمی میچسبونی 
غیرت شعور و شخصیت یک فرده که کریمی نداره

واست متاسفم که به اسطوره ی فوتبال کشورمون مهدوی کیا میگی بی غیرت اخه اون زمانی که مهدوی کیا واسه ایران توپ میزد که مجیدی از توپم میترسید
پاسخ
اول برات از مجتبی جباری بگم که وقتی استقلال به سپاهان باخت گفت از باخت تیم محبوبم ناراحتم در صورتیکه علی فک دراز(علی کریمی)گفت از پرسپولیس شانسی برد در تراکتور خداحافظی میکنم

دوم از مجیدی برات بگم که میگی عکس اون یارو عربه رو نشون داد بی دلیل نبود آخه اون روز تولد اون یارو عربه بوده هرکی که گل میزده باید عکس اون یارو عربه رو نشون میداد در صورتیکه وقتی علی فک دراز در یک تیم عربی بازی کرد دست شیخ قطر رو بوسید
پاسخ
 سپاس شده توسط ☠CrAzY✘G!Яl☠ ، ჩяσOσкєη ժяєαм
کوچولو ها من استقلالی دو آتیشم کل شما حریف من نمیشید
پاسخ
 سپاس شده توسط aLiReZaZ-iM
(07-08-2013، 9:38)Amir BF نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2013، 9:20)علیرضا آبی پوش نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرهاد مجیدی محبوب ترین بازیکن در سال 2010
بلـــــــه!
بازم  داری هزیون میگی؟؟؟؟؟
پاشو رسیدیـــــــم...

حالا یعنی شما کدوم طرفی هستین؟

(07-08-2013، 9:39)mahyajooni نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کوچولو ها من استقلالی دو آتیشم کل شما حریف من نمیشید

حالا دیگه نوبت رجز خونیه
پاسخ
نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ
فقط استقلال
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  بارسا 3-3 سیتی: 6 گل به افتخار اونسوئه
  لیگ یک / یک امتیاز ارزشمند برای استقلالی ها
  خطیبی: به تیمم افتخار می کنم
Clocket شیطنت سعودی‌ها در غفلت AFC با تغییر ورزشگاه/ دلیل تعجب استقلالی‌ها مشخص شد + عکس
  کونسیسائو : به عملکرد پورتو افتخار می کنم
  تمجید اتحادیه جهانی از ستاره کشتی ایران/ گرایی: به این نمایش افتخار می کنم
  سعید عزت اللهی؛ استقلالی یا پرسپولیسی؟
  موزیک فیلم استقلال بدویید استقلالی های عزیز
  استقلالی ها به پول رسیدند
  همه دستمزد می‌بخشند، استقلالی‎ها اعتصاب می‌کنند!

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 23 مهمان