05-08-2013، 21:56
بعدازتو اغوشم هرغریبه ای را به اتش کشید.داغ است عشقی که بردلم گذاشتی!
|
×{♥ بُغـــض قَـَـلَــــم " نُسخـــه ی ســہ "♥ } × |
||||||||||||||||||||||||||||||||
05-08-2013، 21:56
بعدازتو اغوشم هرغریبه ای را به اتش کشید.داغ است عشقی که بردلم گذاشتی!
05-08-2013، 21:57
زنـدگــی
انـگــار تـمــام ِ صـبــرش را بـخـشـیـدهاسـت بـه مـن !! هـرچــه مـن صـبــوری میکـنـم اوبــا بـی صـبـری ِ تـمــام هـول میزنــد بـــرای ضـربــه بـعــد .... ! کـمـی خـسـتــگـی در کــن، لـعـنـتـــی ... خـیــالـت راحـت !!.... خـسـتـگــی ِ مــن بـه ایـن زودی هــا دَر نـمـیشـود ...
05-08-2013، 21:59
چـه غــم انگــــیـز اسـت ..
ســرنــوشـتِ مــاهــیِ کــوچــک .. وقتــی ، بــه هــوایِ جُــفتِ خــود .. بــه اقــــیـانــوس مــی زنــــد .. و نهــــــنگ هــــا .. عــاشقَـش مــی شـــونـــــد !
05-08-2013، 22:01
وقتی تـو نیستی
چقدر دل تنـگ می شوم گاهی خیلی زیاد… و این دلتنگــی می بردم تا ترس. یک ترس دائمی ک نکند این دلتنگی ها همیشگی بشود..؟!
05-08-2013، 22:02
خدایابرای خاموشی شب های تارم فقط یک فوت کافیست خاموشم کن خسته ام
05-08-2013، 22:04
گــــاهـــی عکســـی را مـــی ســـوزانیــــم
گـــاهـــی عکســـی مـــا را مـــی ســـوزانـــد گـــاهـــی بـــا دیـــدن یــک عکـــس ســـاعــت هـــاگــریـــه مـــی کنیـــم گــــاهــی هـــم ســـالهـــا بــا یـــک عکـــسزنـــدگــی مـــی کنیـــم و ایــــن یعــنی زنـــدگــــــــی
05-08-2013، 22:04
آرزوی کسی نباش
آرزوی آدم ها قیمت دارند جایگزین دارند تاریخ مصرف دارند!
05-08-2013، 22:07
نمیدانی چه حالب دارم “من” وقتی که از “من” حال “تو” را میپرسد…
05-08-2013، 22:09
مــزرعـه را..
ملـــخ هــا جــویــدنــد ! و مــا .. بــــرایِ کـلاغهــا “متـــرسک” سـاختــــیم ! و ایـن بــود ، شــروعِ جـــــهالــت …!
05-08-2013، 22:10
رَنجِشے نیست...(!)
آدَم هـا هَمیـטּ اَند...(!) خوبَـنــد وَلے فَراموشکــــآر...، مے آیَند...(!) مےمـانَند..(!) مےرَونـــــ ـ ـ ـــد...(!) مِثل مُسافراטּ کـاروآטּ سَرآ...، مِثل اِزدحـام ِ بے اِنتهـای ِ یکـ خیابـآטּ...(! کَسے بَرای ِ بودَבטּ یـامَده ، نمے آیَد...(!)
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|