(31-07-2013، 15:12)+shina+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دیدی خودتی؟:cool:این بهترین راهه که بتونی طرفو به حرف بکشونی و اعتراف کنه.جنبم خیلی بیش از حد رفته بالا رسیده به سقف.
(31-07-2013، 15:10)MR.BAEN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هووووووووووووووووی ارده امیدوار شدم جنبت بالاتر رفته میبینم که هیچ تغییی نکردی
(31-07-2013، 15:08)+shina+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آشغال منو یادت نیس؟گمشو از جلوی چشام.دنبی آشغال.
(31-07-2013، 15:03)MR.BAEN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من ی جایی این اسمو دیدم خوشم اومد گذاشتم نام کاربریم
(31-07-2013، 15:01)+shina+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هر کیو بتونی مشکی کنی منو نمیتونی.:cool:من خودم زغال کارم.:cool:چطوری آجی؟:cool:
دنبی کیه؟منتازه امروز عضو شدم
میشه این خانم یا اقای دنبی رو بم معرفی کنین؟
کجای من شبیه ایشونه؟
(31-07-2013، 15:14)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آره داداش شرمنده.دیدی آبرمو بردی دختر؟:angry2:
(31-07-2013، 15:10)˩öñê˩¥✘ɢïя˩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اردل این دختر توئه؟؟؟!!!
(31-07-2013، 15:09)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-07-2013، 15:04)˩öñê˩¥✘ɢïя˩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ببند فکّو:|
(31-07-2013، 15:01)MR.BAEN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نکنه عاشق همین یارو شدی؟غلط کردی عاشق شدی.عشق باید مثل من و مامانت باشه فمید؟میخوایی بدمت به این بد قواره؟من همیچین گ*هی نمیخورم.
دَدی اون خَرَم هم نیست
دَدی من عاشق اواتارش شدم
می خوامش
ببین عزیزم به شوما مربوط نی من چه جوریم خوشت نیومد هری
خوشگلم