امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

⊶⊰گُـفـتُـــــــــگــویِ آزاد نُســـ×ــــخِه یِ1 + 4✖8 ⊱⊷

(31-07-2013، 14:18)ناديا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2013، 14:17)سایه2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامBlush
سلام

چه عجب یکی مارو تحویل گرفتDodgy
خوبی گلم؟Blush
آگهی
فريد و پاري بهشون تبريک مي گمHeart
⊶⊰گُـفـتُـــــــــگــویِ آزاد نُســـ×ــــخِه یِ1 + 4✖8 ⊱⊷ 89
 سپاس شده توسط سایه2 ، parmida.a ، FARID.SHOMPET ، Mïņ̃†êR ، Mason
من همیشه نمرهام با مستمر میاد بالا نیم نمره
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡
(31-07-2013، 14:17)Hamidreza jefri HHH نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انظباط 16
ریاضی 12
زیست 18
شیمی 16
فیزیک 13
پرورشی 20 *^_^*
دینی 14
ورزش 15 :|
بفیش یادم نی

اصول حسابداري8
کامپيوتر و کاربرد ان در مديريت18
اقتصاد خرد8
امار و کاربرد ان در مديريت 2
زبان خارجه 17
⊶⊰گُـفـتُـــــــــگــویِ آزاد نُســـ×ــــخِه یِ1 + 4✖8 ⊱⊷ 89
باز تویی؟
بینم کی تو رو رات داده؟
غوارت تو این محفل نمیگنجه
 سپاس شده توسط Hamidreza jefri HHH
(31-07-2013، 14:19)سایه2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2013، 14:18)ناديا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2013، 14:17)سایه2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامBlush
سلام

خوبی گلم؟Blush
خوبم مرسي توچطوري ؟
خداوندگفت:اورابه جهنم ببريد.برگشت ونگاهي به خداكرد.خداوندگفت:صبركنيداورا به بهشت ببريد.فرشتگان پرسيدند:چرا؟خداوندگفت:اوهنوزبه من ايمان دارد
نقل قول: من خوشحالم کهدیر با نت اشنا شدم خخخخخخخخخخخخ
وگرنه مثه شما بودم

تو خوبیDodgy

نقل قول: تو مدرسه ما زير ١٦ تجديديه

ماله ما هم یه جورایی اره. خیلی بازخواست می کنن ولی داستان عربی جداست. عربی 15 میشیم میگن خوبهBig Grin
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط parmida.a ، Mïņ̃†êR
(31-07-2013، 14:17)Hamidreza jefri HHH نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انظباط 16
ریاضی 12
زیست 18
شیمی 16
فیزیک 13
پرورشی 20 *^_^*
دینی 14
ورزش 15 :|
بفیش یادم نی

تو مگه تجربی؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
(31-07-2013، 14:16)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2013، 14:11)shadi shekari نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ریاضیتون چن شد؟؟؟
علوم؟؟؟؟

20

(31-07-2013، 14:12)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2013، 14:10)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نامرییم cryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcrying

بله:|

نه هیشکی جواب نمیده
cryingcryingcryingcryingcrying

(31-07-2013، 14:12)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میشه از درس نحرفینDodgy

تو چر منو نمیبینی؟cryingcrying
من غلط کنم تو رو نبینم شیواSad
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
عربي حال بهم زنهSleepy
THERE IS A HELL

BELIEVE ME ،I'VE SEEN IT
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Mïņ̃†êR ، βΑllεяiηΑ♡ ، Mason
(31-07-2013، 14:20)ناديا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2013، 14:19)سایه2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامBlush
سلام

خوبی گلم؟Blush
خوبم مرسي توچطوري ؟

منم خوبم
چه خبرا؟؟؟؟؟

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 35 مهمان