کل کل قبلی به خاطر نظرسنجی سیاسی حذف شد
از این به بعد هر روز یا هفته در مورد یک بحث خاص بحث میکنیم
|
کل کل تاریخی-بحث امروز:شیوه های نظامی |
||||||||||||||||||||||||||||||||
کل کل قبلی به خاطر نظرسنجی سیاسی حذف شد
09-04-2012، 21:21
من می گم که هیتلر کاملا مقصر شروع جنگ جهانی ومرگ میلیون ها انسان بود وکلی آدم را در جای جای جهان کشت وهر ثانیه عمر هزاران نفر به قتل می رسیدند.
09-04-2012، 21:22
همانطور که قبلا گفتم و شما نمیدونم قبول کردید یا نه جنگ را المان شروع نکرد
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. http://uplod.ir/okroyz1b6yo2/hitler--1sep1939_www.ns-library.com.pdf.htm مدرک زیر بی طرفانه است دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. http://uplod.ir/m4fac2qfvwh9/jange-jahani-2.pdf.htm
09-04-2012، 21:26
آخه چطور تونست اینهمه قتل عام کنه؟
دوست منننننننننننننننننننننننننننن
اگه گفته هیتلرو قبول ندارید زیریشو دانلود کنید و بخونید بعد بیایید اسپم بدید اگه هم نمیخواهید مطالب منو بخونید اصلا چرا تو بحث شرکت میکنید؟ جنگ را المان شروع نکرد هللوکاست وجود نداره بعضیا ارزش ندارند که واقعیت را بدونند و از زیر سلطه در بیان چون نمیخوان
09-04-2012، 21:32
(09-04-2012، 21:26)اما نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. چون روانی و عقده ای بوده
09-04-2012، 21:34
اقای نیکلای تو بردی
کلا پنجنفر تو بخش تاریخ میان دوتا خانوم که میان اسپم میدن و .............. شما که معلوم نیست کدوم طرفی هستی اقا علیم که میاد گذرا میخونه و میره شب بخیر و چشمتان به واقعیت روشن باد
09-04-2012، 21:34
وقتی هیتلر بدون اعلان جنگ وبدون علت به شوروی حمله ور شد ذات مریض خودرا آشکار ساخت به علاوه او مالیخولیایی وروانی بوده
(من مخالف کار هیتلر در 1939 وحمله به فرانسه وانگلیس نیستم ومی گم اون دوتا حقشون بود)
09-04-2012، 21:36
آخه برادر من کاری ندارم کی جنگو شروع کرده گناه اونهمه بچه ی معلول و عقب مونده ای که حکومت نازی اونها رو کشت چی بود مگه رییس نازی هیلتر نبود؟ من نمتونم دانلود کنم چون اینترنتم قاطی کرده به موقعش اونم میخونم
09-04-2012، 21:37
همیشه حق با خانم ها است.
نقل قول: دوتا خانوم که میان اسپم میدن خانم ها همیشه عاقلند وهیچ وقت اسپم نمی دهند دیگر بر علیه خانم ها چیزی نگویید که من عصبانی می شوم نقل قول: کلا پنجنفر تو بخش تاریخ میاندر این مورد حق با شماست بخش تاریخ خیلی خلوته
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|