25-07-2013، 20:08
هر چه آرد بهتري در ساخت هر ناني به کار رفته باشد آن نان بهتر است و 50 درصد کيفيت نان به آرد آن وابسته است.
بررسي ها نشان مي دهند؛ افراد اغلب بر اين باورند که نان سنگک به دليل سبوس زيادي که دارد نسبت به بقيه نان ها برتري دارد اما اين باور غلط است و نان سنگک باعث چاقي مي شود.
پزشکان توصيه مي کنند در وعده هاي صبحگاه بايد نان سنگک مصرف شود، نان لواش و تافتون هم براي وعده هاي شام مناسب هستند، همچنين پزشکان توصيه مي کنند در وعده هاي ناهار نبايد بيش از حد نان مصرف کرد زيرا باعث کسالت و خمودگي در بدن مي شود.
نان سنگک اگر از آرد کامل و طبيعي باشد بهترين نان براي صبحگاه است و با احساس سيري که به بدن مي دهد از هله هوله خوري در طول روز جلوگيري مي کند.
نان لواش هم به دليل ظرافت و قطر کوچکي که دارد افراد اغلب زياد مصرف مي کنند اما بايد توجه داشت که مصرف اشتباه و بي رويه از اين نان باعث چاقي مفرط در بدن مي شود.
بررسي ها نشان مي دهند؛ افراد اغلب بر اين باورند که نان سنگک به دليل سبوس زيادي که دارد نسبت به بقيه نان ها برتري دارد اما اين باور غلط است و نان سنگک باعث چاقي مي شود.
پزشکان توصيه مي کنند در وعده هاي صبحگاه بايد نان سنگک مصرف شود، نان لواش و تافتون هم براي وعده هاي شام مناسب هستند، همچنين پزشکان توصيه مي کنند در وعده هاي ناهار نبايد بيش از حد نان مصرف کرد زيرا باعث کسالت و خمودگي در بدن مي شود.
نان سنگک اگر از آرد کامل و طبيعي باشد بهترين نان براي صبحگاه است و با احساس سيري که به بدن مي دهد از هله هوله خوري در طول روز جلوگيري مي کند.
نان لواش هم به دليل ظرافت و قطر کوچکي که دارد افراد اغلب زياد مصرف مي کنند اما بايد توجه داشت که مصرف اشتباه و بي رويه از اين نان باعث چاقي مفرط در بدن مي شود.