05-04-2012، 14:34
یادته یادم دادی یادت باشم
حالا یادت باشه ، یادت نره به یادتم
|
یه جمله برای عشقت بنویس ... |
||||||||||||||||||||||||||
05-04-2012، 14:34
یادته یادم دادی یادت باشم
05-04-2012، 15:08
خداحافظ برو عشقم برو که وقت پروازه
برو که ديدن اشکات منو به گريه ميندازه نگاه کن آخر راهم نگاه کن آخر جادست نميشه بعد تو بوسيد نميشه بعد تو دل بست
05-04-2012، 17:32
گفتی بـــرو ! باشـــه خوبم ! از کنارت ســـاده می رم ... با وجوده اینکه می دونم می مـــیرم ... به خـــــدا قدرمو می دونی یه روزی ... روزی که از تو جدا می شه مـــــسیرم ... قـــــدرمو می دونی یه روز ... یادم میوفتی شـــب و روز ... صدام تو گوشِـــت میپیچه ... مثله یه آهه ســـــینه سوز ... حسرته یک لـــحظه نگام ... دلتنگ می شی بـــــد جور برام ... اون روزا دور نیست به خـــــدا ... حـــــتی به خوابت نمیام !... یه روزی قدرمو می دونی که دیـــــره ... اسمه من از تویه لــــحظه هات نمیره ... دیگه نیستم ، اون شبای پر ســـــتاره ... وقتی که دلت بـــــهونمو می گیره ... اما اون روزو خـــــدا کنه نباشه ... نشنوم از رفتنه من غـــــصه داری ... من می بینم اون شـــــبایی رو که دیگه ... واسه گـــــریه شــونه هامو کم مـــــــــــــــــیاری ........................ (تقدیم به کسی که همیشه ســـــاده میگذره ازم ...)
به نظرمن همیشه قشنگ ترین هارو محمدمینویسه ازکجامیاری ایناروناراحت نشیا ولی اونی که ازت ساده میگذره خیلی بیشعورهتوروخدا اخطارندی یامحرومم نکنی
06-04-2012، 8:33
چقدر زود تنهام گذاشتی و رفتی بی معرفت
07-04-2012، 19:38
به یادتم بدون انکه به یادم باشی
07-04-2012، 22:35
خیلی دوستت دارم برات میمیرم
زمستان 90...پشت پنجره اتاقم... خیره به باران بی امان پاییز و کوچه ی بی عابر...برای تو نوشتم... چه عاشقونه خواستمت ، تو عاشقی سرت نشد ... حیف که واسه پریدنت ، دستام بال و پرت نشد ... تنها تو شهر رویاها ، با یاد تو قدم زدم ... نمی دونم رفتی چرا ، شاید که من خیلی بدم ... رنجیدی شاید که دلم ، به چشمای تو خو گرفت ... تا عشق من رو دید دلت ، چشماشو بســـــــــــت و رو گرفت ... (دیگه نمیدونم عاشقانه هامو باید به کی تقدیم کنم ...)
09-04-2012، 13:30
مهم نیست که در زندگی چی داری / مهم این است که در زندگی چه کسی را دوست داری
20-04-2012، 13:23
حرارت لازم نیست ، گاهی از سردی نگاهت میتوان آتش گرفت ......
| ||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|