(22-07-2013، 5:37)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-07-2013، 5:34)L0RD L0ST نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-07-2013، 5:31)Artmis2000 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-07-2013، 5:28)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نقل قول: خیابون انقلاب یا شریعتی نرفتی؟ مگه میشه اخه تهران زندگی کنی و این خیابون ها رو نرفته باشی؟ نمی دونم دیگه واست چه جوری روشن کنم.
یادم نمیاد -_-
نصف شبی از من چه توقعاتی داری -_-
فلش از فروزن بهتره؟ o_0
هه...خسته نباشی........
آدم تو فروزن خوابش میبره ولی تو فلش نه
اونجا متروکس............
حداقل شرف داره به مهده کودک -_-
نقل قول: فروزن خیلی گنده یارو با 100 ارسال نویسندس یا نفر اولشون فقط 1900 ارسال داره کلا 2 نفرن بالای هزار ارسال دارن
اولا که امده بودم اینجا یکی با 200 تا ارسال مدیر بود -_-
الان 3 سال از تاسیس اینجا میگذره
خسته نباشی -_-
بای بای
چرا فرار میکنی؟؟؟؟؟؟فروزن چیش از فلش بهتره رو فقط فروزنیا میدونن چون دلیلای مسخرشون فقط واس خودشون قانع کنندس
خب بیاین انصافا جدی باشیم -_-
هر کی نظره خودشو داره :|
اینجا هم یه زمان خوب بود ولی من با بچه هایه جدیده اینجا کنار نمیام چون اخلاقشونو خیلی بچه گونه تصور میکنم

این از نظره من :|
نقل قول: مگه بچه های 13 یا 14 ساله دل ندارن؟
که به خاطر شما آدم گنده ها نتونن تو یه انجمن همگانی ثبت نام کنن بابابزرگ..........
فک کنم این انجمن بچه 10 ساله هم داره :|
نقل قول: بچه های 14 ،15 ساله ی اینجا عقل دارن و این سبب برتری شده
انصافا تا حالا این شکلی نخندیده بودم :|
اونایی که اینجا فک میکنن خیلی بارشونه
بزارن زمین کمر درد نگیرن یهو :|
حداقل تو اون انجمن ما کسیو برتر نمیدونیم

مدیراشون هم خودشون نگرفتن

میگم که فردا کلاس دارم :|
بای