امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

◥ گُـفـتُـــ♀♂ــگــو آزاد نُسـ×ــخِه ســ/×/ــی ◣

(22-07-2013، 2:27)jasmin... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-07-2013، 2:22)Artmis2000 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-07-2013، 2:19)jasmin... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-07-2013، 2:14)Artmis2000 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-07-2013، 2:12)jasmin... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نَع به خدا!!!

ببین 98% میدونستم چرت میگیBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

خوب ولی اون 2% ؟؟؟؟

خودمم تو خونه ازبلفام خندم گرفته بوووود................Big GrinBig GrinBig Grin

cryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcrying

محروم شدی اونجا!!!

بچه جان یه لحظه احساس نکردی مدیرای فلش برن اونجا و ارسالاتو ببینن تو فلش هم محرومی؟

چی میگی؟مدیرای فلش برن اونجا ارسالامو ببینن باید از قدردانی هم کنن....ندیدی چطوری ازشون دفاع کردم؟!!!
بابا من که زیاد نمیرم فروزن ..... تازه اون شب اولین شبی بود که رفتم اونجا.....
ههههههههههههه همون روز اول ورود یه ماه محروم شدم.......Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

خُ آره اگ بعضی از مدیرای فلش برن که میان بت میگن آورین ولی اگ صابر و مدیر ارد بره....SleepyDodgy

فقط دعاکن اون روز نیاد...........WinkWinkWink
دعا کن...یالا دعا کن.........Big Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=41041
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=15804
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=16362

◥ گُـفـتُـــ♀♂ــگــو آزاد نُسـ×ــخِه ســ/×/ــی ◣ 135
آگهی
(22-07-2013، 2:27)First Class نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-07-2013، 2:25)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی فک کردی پیش خودت اهنگ حصین بخونی من تورو یادم بیاد اخه؟: :|

نه واسه اون :|

کلا منو نمیشناسی؟ :|

عاقا ی حسی میگه تو ایمان (فک کنم :| ) هستی :/
فازت چیه خو بگو کی دیگه -_-
A Friend is nothing but a known enemy
سلام..
 سپاس شده توسط ~JaSmIn~ ، FARID.SHOMPET
محروم شدی اونجا!!!

بچه جان یه لحظه احساس نکردی مدیرای فلش برن اونجا و ارسالاتو ببینن تو فلش هم محرومی؟
[/quote]

چی میگی؟مدیرای فلش برن اونجا ارسالامو ببینن باید از قدردانی هم کنن....ندیدی چطوری ازشون دفاع کردم؟!!!
ههههههههههههه همون روز اول ورود یه ماه محروم شدم.......Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
[/quote]

خُ آره اگ بعضی از مدیرای فلش برن که میان بت میگن آورین ولی اگ صابر و مدیر ارد بره....SleepyDodgy
[/quote]

[/quote]

منم تو فروزن سر فلش دعوا کردم ولی یکی از مدیراشون نذاشت محرومم کنن نمیدونم چراBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
(22-07-2013، 2:28)Artmis2000 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-07-2013، 2:27)jasmin... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-07-2013، 2:22)Artmis2000 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-07-2013، 2:19)jasmin... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-07-2013، 2:14)Artmis2000 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودمم تو خونه ازبلفام خندم گرفته بوووود................Big GrinBig GrinBig Grin

cryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcrying

محروم شدی اونجا!!!

باوشه!Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

خدایا................................(لا لا لا لا)
 ,ιт'ѕ a paper тown
, paper нoυѕeѕ and paper people
(: ... everyтнιng'ѕ υglιer υp cloѕe

(22-07-2013، 2:30)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-07-2013، 2:27)First Class نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-07-2013، 2:25)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی فک کردی پیش خودت اهنگ حصین بخونی من تورو یادم بیاد اخه؟: :|

نه واسه اون :|

کلا منو نمیشناسی؟ :|

عاقا ی حسی میگه تو ایمان (فک کنم :| ) هستی :/
فازت چیه خو بگو کی دیگه -_-
:|
نقل قول: چقدر مردم دروغ میگن................Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
باو فرید لازم نی ادعای پاکی کنی...........
اوه لو رفتم
Confused

آوا اون جا نوشته شده ح*** Dodgy
من که بار ها گفتم ایمان. تو هنوز نمی دونی این ایمانه؟
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

(22-07-2013، 2:30)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام..

سلامAngelAngel
(22-07-2013، 2:31)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محروم شدی اونجا!!!

[/quote]

[/quote]

[/quote]

منم تو فروزن سر فلش دعوا کردم ولی یکی از مدیراشون نذاشت محرومم کنن نمیدونم چراBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
[/quote]

دوستت بوده شاید!Big Grin
 ,ιт'ѕ a paper тown
, paper нoυѕeѕ and paper people
(: ... everyтнιng'ѕ υglιer υp cloѕe

سلام :cool:
شعارما پسران:
نه سربازی نه جان بازی بزن بریم دختر بازی
الله یاور ماست110و 115 دنبال ماست ru1ru1:
http://wwwvvv.rozblog.com/

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان