امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

◥ گُـفـتُـــ♀♂ــگــو آزاد نُسـ×ــخِه ســ/×/ــی ◣

(22-07-2013، 1:22)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-07-2013، 1:14)First Class نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-07-2013، 1:10)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-07-2013، 1:09)First Class نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-07-2013، 1:07)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام پاری :/
ایمان بود اسمت دیه؟ :|
حالا هرکی هستی نیازی به نویسنده جدید واس اون جا نی
فعلا!
یکی دیگرو درنظر داریم :/
آروم آروم مدیره خبرها بشو بعد گفت و گو ازاد :|

منو میشناسی اصن؟ Shy

نه بابا نمیشناسم خودتو معرفی کن اشنا شیم در اینده قراره همکار شیم :|

من؟!
همون که خوش بود یه وقتی سرحال رو سنگ سفت بود Shy
میفهمی؟!
همه چی پیچید رو همین حساب :|
روزاشم مثه همه حتی روز تحویل سال Shy

=))
همیشه متنا بلند بوده مشتی رفیق هر نوعش، با هر نوعی گشتیم و دیدیم که تش زخمی تنهاییم ولی، خو خوش گذشت یه وقتایی غصه که ماله قصه هاست ما خوشیم همه جوره رو زمین با چشم باز و همین دلیلی شد تیمار و بیدل که ساده ترش می‌ شه یه گرگ بارون دیده

تمام طولِ روزتو میکنی‌ ت*می سپری
فکر چیزی که باختی ببری :-|
او مغزت می**د مثه سگ پشیمونی :/
تو گفته بودی که راه سخت میتونی‌ Smile

Shy
 سپاس شده توسط melodi+
آگهی
من بشینمAngel
با اینکه تازه نشستمAngel
THERE IS A HELL

BELIEVE ME ،I'VE SEEN IT
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، aCrimoniouSs
(22-07-2013، 1:23)نسیم نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-07-2013، 1:21)روشا2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نگــــــار؟؟؟؟؟
تحویل نمیگیری...>_<

جانم؟!Angel

من تحویل نمیگیرم؟!^_^
خو میگیرم!Angel

خوبی؟!
مهرداد خوبه؟!
آشتی کردی؟!Angel
خـــــوبم:/
خوبهـ...:/
اوهوم...
تو خوبی؟؟
بچه ها فرید با من قهـــــر کردهـ....Confused
◥ گُـفـتُـــ♀♂ــگــو آزاد نُسـ×ــخِه ســ/×/ــی ◣ 120
 سپاس شده توسط parmida.a ، ƝeGaЯ ، FARID.SHOMPET
آهـآ..
سلـــآمAngel
 سپاس شده توسط aCrimoniouSs ، parmida.a ، FARID.SHOMPET
سلآم دخدره بنفشShy
THERE IS A HELL

BELIEVE ME ،I'VE SEEN IT
 سپاس شده توسط L.A.78
(22-07-2013، 1:26)First Class نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-07-2013، 1:22)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-07-2013، 1:14)First Class نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-07-2013، 1:10)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-07-2013، 1:09)First Class نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منو میشناسی اصن؟ Shy

نه بابا نمیشناسم خودتو معرفی کن اشنا شیم در اینده قراره همکار شیم :|

من؟!
همون که خوش بود یه وقتی سرحال رو سنگ سفت بود Shy
میفهمی؟!
همه چی پیچید رو همین حساب :|
روزاشم مثه همه حتی روز تحویل سال Shy

=))
همیشه متنا بلند بوده مشتی رفیق هر نوعش، با هر نوعی گشتیم و دیدیم که تش زخمی تنهاییم ولی، خو خوش گذشت یه وقتایی غصه که ماله قصه هاست ما خوشیم همه جوره رو زمین با چشم باز و همین دلیلی شد تیمار و بیدل که ساده ترش می‌ شه یه گرگ بارون دیده

تمام طولِ روزتو میکنی‌ ت*می سپری
فکر چیزی که باختی ببری :-|
او مغزت می**د مثه سگ پشیمونی :/
تو گفته بودی که راه سخت میتونی‌ Smile

Shy

اما بعد دیدی تویی‌ و کمی‌ مایه تو‌ جیب به جایی‌ نمیرسی با این قدمای کوچیک این زندگی‌ گفت دو چیزو یاد پس بگیر امید بده به جاش ب*****خ پس بگیر :|
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آوا منم میخوام....................AngelAngelAngel
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=41041
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=15804
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=16362

نقل قول: فهیمه ..فریدو ببر بکششSad

لعیا=)
باشه ولی خواهش میکنم بدون درد باشه. از این امپور ها بهم بزنید که بدون درد میکشه. نامش رو در یاد ندارم.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط parmida.a ، aCrimoniouSs
منم خوبم فهی^_^

+ تـو قصّـه ـی مـن ..
تـو بودی ستـاره ***

سپاس شده توسط parmida.a ، aCrimoniouSs
(22-07-2013، 1:25)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی میخواد رو صندلی بشینه؟ :|

من قبلن هم بهت پ.خ داده بودم

(:  ......  nobody  is  #perfect

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان