نظرسنجی: چه عاملی رادلیل اصلی شکست هیتلرمیدانید؟
بدشانسی های مکرر
نداشتن اطلاعات نظامی کافی
عدم صدوردستورعقب نشینی درمواقع حساس
تصمیم های بی جاوازروی احساس
بی کفایتی دانشمندان
بی کفایتی فرماندهان
عدم اتحاد با شوروی
هیچکدام
تعداد دشمنان
[نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بحث پیرامون جنگ جهانی دوم

جناب در جست وجوی حقیقت این حرف شما کذب است وهیچ وجود خارجی وواقعیتی ندارد وادعایی بی مدرک است وکاملا در مورد این توضیح دادم..همه ما به این نتیجه رسیدیم وبحث کاملا برقرار است

وهیچ محدودیتی ندارد.شما تایین نمی کنید که بحث ادامه پیدا کند یا نه.بحث در هرتایپیکی برقرار است واینکه موضوع ادامه پیدا کند وبحث هاداغ شود هدف ماست.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
"دختر و افسر مرزی"

بحث پیرامون جنگ جهانی دوم 5
((...زنده باد صلح بین المللی,مرگ بر جنگ افروزان...))
استالین_آخرین سخنرانی سال 1952
عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
 سپاس شده توسط 1939
آگهی
به نظرمن هم جنگ باشوروی دلیل شکست آلمان بودبایدباشوروی متحدمی شدن
ولی نظر جناب درجست وجوی حقیقت هم بایددرنظرداشت شایدهم حمله ی آلمان یک حمله ی پیشگیرانه بوده
پاسخ
 سپاس شده توسط در جستجوی حقیقت
نقل قول: حمله ی آلمان یک حمله ی پیشگیرانه بوده

هیچ مدرکی در این خصوص وجود ندارد.استالین از هیتلر وآلمان وقدرتش می ترسید واصلا انتضار جنگ با آنها را نداشت وموقع حمله هیتلر از

ترسش قصد فرار داشت.کشورشوروی از پاکسازی ها ضعیف شده بود وقدرت حمله به آلمان را نداشت شوروی حتی حریف کشور نسبتا ضعیفی

مثل فنلاند نشد.مردم شوروی کاملا نسبت به حمله بی رقبت وتمایل بودند.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
"دختر و افسر مرزی"

عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
امیدوارم در جستجوی حقیقت عزیز سرشان خلوت تر شود و مدارک را برای ما نشان دهد
من که فقط این ادعا را از ایشان و ماهانه اول انجمن نازی سنتر شنیدم
نابود باد کمونیسم نابود باد صیهونیسم

عضو گروه تاریخ انجمن

پاسخ
 سپاس شده توسط ☭Nicola☭ ، در جستجوی حقیقت
به علت این که اکثر کتاب ها به نفع متفقین نوشته شده است معمولا به چنین موردی اشاره نمی شود
ولی اشاره ای (هرچند کوچک) در کتاب ؛تاریخ قرن بیستم؛ جلد دوم (نام نویسنده را فراموش کرده ام چون این کتاب را از کتابخانه امانت گرفته بودم) شده بود
البته اگر به عقل خود مراجعه کنیم متوجه می شویم که احتمالا این ادعا درست باشد
زیرا:
-اولا می دانیم هیتلر دیوانه نیست!
-ثانیا او کلی ژنرال و افسر و سرهنگ و غیره دارد که البته بسیـــــــــــــار کار بلد تر از هم درجه های خویش در ارتش های دیگر هستند (تا اینجا دلیل چندانی ارایه نداده ام و از این به بعد دلیل ارایه می دهم)

-سال 1940 آلمان فرانسه را شکست می دهد و درگیر نبرد هوایی شـــــــدیــــــــــــد با انگلستان است
جاسوسان نیز گزارش داده اند که ایالات متحده (همانطور که بعد ها نیز فاش شد) مخفیانه به انگلستان کمک می کند پس احتمال ورود به جنگ امریکا نیز بالا است

-آلمان با شوروی یک پیمان عدم تجاوز امضا کرده و اگر آن را بشکند چهره آن در اذهان عمومی مخدوش خواهد شد

-شوروی کاری به کار آلمان تا آن زمان نداشت پس آلمان لازم نبود به شوروی حمله کند مگر این که شوروی بخواهد موی دماغ آلمان شود

زمزمه های درگیری در افریقا شنیده می شود پس ایجاد یک جبهه دیگر شدیدا به ضرر متحدین است

آلمان با تمامی قوا در غرب در حال درگیری است پس در شرق دارای کمترین میزان تدافعات است از طرفی برلین به مرزهای شوروی بسیار نزدیک بوده و خالی از مواضع دفاعی است

با توجه به این شرایط ظاهرا پیروزی شوروی حتمی به نظر می رسید مگر این که آلمان بخواهد پیش دستی کند

تاکید می کنم نتیجه نهایی نیست و در صورت داشتن وقت بیشتر اقدام به جمع آوری مدارک بیشتری خواهم کرد

نظر سنجی بالای سایت هم فکر می کنم بهتر است از اول انجام شود چون خیلی ها گزینه اشتباهی انتخاب کرده اند از جمله خود من!
عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
 سپاس شده توسط ☭Nicola☭ ، 1939
حرف های قبل این را قبول دارم.درود برشما
نقل قول: آلمان با تمامی قوا در غرب در حال درگیری است پس در شرق دارای کمترین میزان تدافعات است از طرفی برلین به مرزهای شوروی بسیار نزدیک بوده و خالی از مواضع دفاعی است
نقل قول: با توجه به این شرایط ظاهرا پیروزی شوروی حتمی به نظر می رسید مگر این که آلمان بخواهد پیش دستی کند

شوروی که پیروزی نداشت وقصد حمله هم نداشت.شوروی از پاکسازی های وحشیانه استالین ضعیف شده بود وحتی زورش به فنلاند هم نمی رسید واستالین به شدت از هیتلر وآلمان می ترسید.آلمان قدرتی برتر وبی نظیر بود وتوانایی نابودی فرانسه وانگلیس وامریکا رو داشت.

نقل قول: نظر سنجی بالای سایت هم فکر می کنم بهتر است از اول انجام شود چون خیلی ها گزینه اشتباهی انتخاب کرده اند از جمله خود من
بله.همین طور من.لطفا این کار انجام شود.
"دختر و افسر مرزی"

عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
 سپاس شده توسط در جستجوی حقیقت
به نظر من اگر آلمان در نبرد استالين گراد ميبرد شانس بيشتري داشت . به نظر من هم نبايد به شوروي حمله ميكرد! هيتلر اگه از كمونيست بدش ميومد چرا بعد از جنگ جهامي حالشونو نگرفت؟سرماي طاقت فرساي شوروي همه رو از پا در مياره! چرا از شكست ناپلئون عبرت نگرفت؟ به نظر من دخالت هاي بيجاي هيتلر در كار فرمانده ها ميتونه يكي از عوامل شكست آلمان باشه!
veni vidi vici
I came, I saw, I conquered

http://www.up.vatandownload.com/images/ix77kz5oa0t98kk2ik4.jpg
پاسخ
 سپاس شده توسط ☭Nicola☭
به نظر من هیتلر فردی متخصص وبا اعتماد به نفس بوده وقدرت کاملی برای آلمان به ارمغان آورد.اگر دخالت نمی کرد وضع آلمان خیلی بد می شد.

نقل قول: به نظر من اگر آلمان در نبرد استالين گراد ميبرد شانس بيشتري داشت

همون بهتر که نبرد وگرنه اگر می برد از راه ایران کمک می رسید و کل دنیا رو می گرفت.

نقل قول: چرا از شكست ناپلئون عبرت نگرفت
ناپلئون در چند جبهه روس ها را شکست داد وفکر می کرد با تصرف مسکو الکساندر اول منتظرش است وضمن صلح مناطقی را به فرانسه واگذار

می کند وسربازانش که خسته بودند واز سرما آسیب دیده بودند. در آنجا استراحت می کنند الکساندر اول با نامردی مسکو را آتش زد وبه پتروگراد

رفت وناپلئون در مسکو سربازان چیزی جز خاکستر پیدا نکردند ودر راه برگشت بیشترشان در گذشتند.روس ها در تمام جنگ ها(غیر جنگ جهانی

اول وجنگ ژاپن)از دوز وکلک ونیرنگ وفریب بهره جستند
"دختر و افسر مرزی"

عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
 سپاس شده توسط در جستجوی حقیقت ، 1939
سرمای روسیه خودش یک سلاح دفاعیه
سرمانبودالان هیتلروضع بهتری داشت
استالینگرادیک نمونه بدشانسی های مکررهیتلربود
پاسخ
نقل قول: استالینگرادیک نمونه بدشانسی های مکررهیتلربود
استالینگراد نمونه شجاعت بود.سرما در نتیجه اون دخیل نبود.مردم شوروی با فداکاری وکشته های بسیار این شهر را حفظ کردند.هیتلر این شهر

را ویران کرد اما نتوانست تصرفش کند.وفیلمی که پس از پیروزی استالینگراد بدست آمده نشان می دهد که پشت دروازه های شهر ودرون شهر تا

20 متر تل اجساد انباشته شده.مردم شوروی روحیه خودرا نباختند وبا فرماندهی عالی ژوکوف وواسیلیوفسکی واستراتژی های آنها پیروزی بدست

آمد.فداکاری نقش مهمی را در پیروزی ایفا کرد نه سرما.
"دختر و افسر مرزی"

عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  روزی که پله ستاره جام جهانی شد
  تصاویر/ آمریکا در ۱۰۰ سال قبل؛ از چارلی چاپلین تا جنگ جهانی
  تأثیرات جنگ جهانی اول در ایران
  (تصاویر) جنگ‌جهانی اول؛ زنان و جنگ(2)
  امام خمینی از بیداری اسلامی تا بیداری جهانی
  (تصاویر) آلبوم جنگ‌جهانی‌دوم؛ سقوط ژاپن(2)
  قهرمانان بزرگ جنگ جهانی اول
  جنگ جهانی اول و آثار آن بر ایران
  چهره جهانی کمونیسم یا نومسلمان دوستدار شهید مطهری+تصاویر
  بازتاب جهانی انقلاب اسلامی بر دولتها

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 29 مهمان