12-07-2013، 19:31
همش دروغ بود
|
ترفند شارژ رایگان ایرانسل 100% واقعی |
||||||||
12-07-2013، 19:31
همش دروغ بود
19-07-2013، 23:09
مرسی
19-07-2013، 23:14
ممنون
19-07-2013، 23:29
بیشتر از 90 ثانیه نمیشه رایگان حرف بزنیم.
20-07-2013، 0:15
(24-04-2013، 20:21)W O L F نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. [font=Verdana]فکرکردی وقت مازیاد که بشینیم پای چرت وپرتای توها
21-07-2013، 8:40
اولي ماله من شدممنون
26-07-2013، 10:56
چه خوب هزار بار تاحالا این ایرانسل از ما دزدی کرده حالا یه بار هم ما
خخخخخخخخخخخخخ شوخی کردم من خطم هراه اول هستش
فکر کنم نزنیم بهترهچون ممکنه پول کم کنن
نمیشه بهتون صددرصد قول میدم امنیت شرکت ایرانسل بالا هست
دوستان دیگه چطور بگم مراقب خودتون باشید .. بابا انقدر ساده نباشین گول این دزد های اینترنتی رو نخورید . اینها حلال و حرام که هیچ ، شرف و انسانیت هم سرشون نمیشه . پولی که به زحمت و با زحمت فراوان بدست اوردین رو به راحتی از بین نبرین..
یعنی چی اخه شارژ ایرانسل سه برابر ، شارژ ایرانسل چند برابر .. مگه مسخره بازیه.. مگه تکنسین های ایرانسل انقدر بیسوادن چنین کدی رو بین ملت بذارن .. مگه شرکت ایرانسل صاحب نداره که حساب سود و زیان خودش رو بکنه!!!!
به پیر به پیغمبر ، شارژ خودتون رو نفرستین برا دزد ها .. اخه چقدر باید سو استفاده بشه ازتون تا یاد بگیرین که ترفند و Hک و اینطور چیزا کارایی نیست که هکر ها بیان عمومیش کنن به همه جار بزنن بخوان یاد بدن..
مطمئن باشین میخوان سرتون کلاه بذارن ، اگه میگین شما این ها رو خیلی وقته فهمیدین پس ترو خدا برای خنده هم که شده دور هم که هستین به هم این مطلب وبلاگ رو یاداوری کنین . اگه همه میدونستن که هیچ میزنین همه زیر خنده اما اگه کسی بود که ندونست اون موقع میشه که جلوی زیان دوستان و اقوامتون رو گرفتین .
26-07-2013، 21:53
هلنا ممنونم که این نظر رو دادی
اما باور کردن یا نکردن این حرف ها به خود شخص بر می گرده منم این مطلب رو تو یه سایتی دیدم اگه می خوای ادرسشو بزارم
| ||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|