امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

برج ساز قلابی سر پزشکان کلاه میلیاردی گذاشت

#1
آبان سال‌جاری پرونده‌ای برای رسیدگی تخصصی و دستگیری متهم متواری به پایگاه سوم پلیس آگاهی تهران ارجاع شد. این پرونده درباره کلاهبرداری روان‌پزشک جوانی از یک دکتر داروساز بود. زن مالباخته وقتی به پلیس آگاهی دعوت شد درباره چگونگی وقوع کلاهبرداری گفت: «از چند سال قبل متهم ۴۵ساله را که دکتر روانپزشکی به نام «ناصر» است، می‌شناختم و او در ساختمان محل کارم مطب داشت و به همین دلیل وقتی پیشنهاد سرمایه‌گذاری برای برج‌سازی در دوبی را مطرح کرد، به او اعتماد کردم.
ناصر چند ماه قبل با اعلام اینکه یکی از بستگانش در دوبی درحال ساخت برج است و خودش هم در نظر دارد در این پروژه پرسود شرکت کند ناصر از من هم خواست مثل او در این سرمایه‌گذاری شرکت کنم. او بعد از چندین بار تبلیغ در این رابطه توانست نظر مثبت مرا جلب کند. برای این کار در چند مرحله و با تنظیم قرارداد و اخذ رسید و در حضور شاهدان همکار، مبلغ ۴۵۰میلیون تومان به او پرداخت کردم.

بعد از مدتی متوجه شدم وی آدرس مطب خود را تغییر داده و تلفن‌هایش نیز خاموش است.»با تحقیقات کارآگاهان معلوم شد این فرد شاکیان دیگری دارد که همگی پزشک هستند و با توجه به اینکه خود وی دارای مدرک دکتری و مطب روانپزشکی است، توانسته به بهانه سرمایه‌گذاری در پروژه‌های برج‌سازی در دوبی چند نفر دیگر را نیز وسوسه کند و پس از دریافت مبالغ چند صد میلیون تومانی متواری شود. شاکیان بعدی وی یک زن و یک مرد پزشک هستند که آنان نیز به همین شیوه فریب چرب‌زبانی‌های «ناصر» را خورده و هریک طبق مدارکی که در اختیار داشتند،چندصد‌میلیون تومان را با قرارداد و… به متهم پرداخت کرده بودند به‌گونه‌ای که جمع مبالغ پرداختی این سه مالباخته به بیش از یک میلیارد تومان می‌رسید.

کارآگاهان مبارزه با کلاهبرداری بعد از به دست‌آوردن این اطلاعات در جریان تحقیقات برای شناسایی مخفیگاه‌های احتمالی مرد شیاد، نشانه‌هایی از حضور وی در شهرها و استان‌های مختلف به دست آوردند اما تلاش‌ها برای بازداشت وی در این استان‌ها به نتیجه نرسید تا اینکه اواخر ماه گذشته «ناصر» در خیابان دکتر شریعتی تهران و در محدوده پل رومی شناسایی و روز ۲۵ آبان در عملیاتی غافلگیرانه و در آپارتمانی که برای زندگی مخفیانه تهیه کرده بود، دستگیر شد.
متهم پس از انتقال به پلیس آگاهی در اعترافات خود گفت: «یکی از بستگان نزدیکم در دوبی زندگی می‌کند و با توجه به اینکه درباره سرمایه‌گذاری در برج‌های دوبی با هم صحبت کرده بودیم، وسوسه شدم تا هر طوری شده در آنجا سرمایه‌گذاری کنم. چون چنین مبلغی را خودم نداشتم و با توجه به اینکه دکتر هستم تصمیم گرفتم از جایگاه شغلی‌ام استفاده کنم و از طریق همکارانم که به من اعتماد داشتند پول این سرمایه‌گذاری را به دست آورم و در فرصت مناسب از کشور فرار کنم اما به هیچ‌وجه فکر نمی‌کردم به همین راحتی دستگیر شوم.

بنا بر گزارش شرق، در حالی که مرد روانپزشک در بازداشت به سر می‌برد، سرهنگ محمدرضا ذاکر استقامتی رییس پایگاه سوم پلیس آگاهی تهران گفت: از آنجایی که این احتمال وجود دارد که متهم از افراد دیگری به ویژه پزشکان کلاهبرداری کرده باشد از مالباختگان احتمالی دعوت می‌شود برای پیگیری موضوع به پایگاه سوم پلیس آگاهی تهران یا شعبه پنجم بازپرسی دادسرای ناحیه شش تهران مراجعه کنند.
در دلم حس غریبی ست که یک مرغ مهاجر دارد

و چه اندوه عجیبی ست که در خلوت دل

یاد یک دوست نباشد که تو را غرق تماشا سازد
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  مدارس لندن در ایران با شهریه یک میلیاردی!
  مبلغ وثیقه‌ خروج از کشور پزشکان برای سال ۱۴۰۳ ابلاغ شد.
Information دستگیری کارمند بانک با اختلاس ۲۴ میلیاردی!
Heart درگیری‌های مرز تاجیکستان-قرقیزستان، ۱۳ کشته و ۱۲۱ زخمی برجای گذاشت
Heart کاخ سفید: پزشکان هنوز تصمیمی درباره مرخص شدن ترامپ نگرفته‌اند
  عروسی میلیاردی به سبک سیندرلا در لواسان (عکس)
Heart حمله با سلاح سرد در اسکاتلند سه کشته برجای گذاشت
Shocked کلاهبرداری 60 میلیاردی با وعده پوچ درآمدهای آسان !
  واکنش پزشکان به ایده "تزریق ضدعفونی‌کننده" از سوی ترامپ
  خودرو میلیاردی و غول آسای آمریکایی در تهران +عکس

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان